Přejít na obsah

Petr29

Členové_50
  • Příspěvky

    312
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Petr29

  1. Nabízím originální řemínek pro Omega Planet Ocean 42mm, 21/18 mm včerné barvě. 034RUZ 005 7O2. Prakticky nový, než vyzkoušený, je mi krátký. Cena 4900,-
  2. Nabízím řemínek pro Omega Speedmaster Blue Side of the Moon 21/18 mm Aligator Strap. Barva modrá. ref, CUZ007281. Dobrý stav. Velmi málo nošený. Nosil jsem ho na PO. Cena 2900,-
  3. Koupím překlápěcí sponu na řemen Longines Spirit Zulu 18mm, ref. L639165902. Děkuji za případné nabídky, Longines-L639165902-zapiecie_jpg.webp
  4. Zdravím, čas běží a mne oslovily tyto hodinky až dnes. Zelenozlata varianta. Silné po nich pokukuji. V prodejním vláknem nejsou a nějaký čas uplynul, takže pokud se někomu okoukaly, dejte vědět, mám zájem.
  5. Petr29

    Longines novinka.

    Vím, že novinky jsou tu, jedná se mi o tento konkrétní model, který ještě není v prodeji.
  6. Co říkáte na tuto novinku. Mně se docela zamlouvá. Líbí se mi ta datumovka.
  7. Zdravím a posílám dotaz "možná mimo mísu", Hodinky mají kovový tah spojený čepy s vidličkami, jaký je správný postup jejich vysunutí a nasunutí zpět? Vysouvají se na stranu vidličky a postup zpět je opačný, tedy vidlička nakonec? Díky.
  8. Je rozhodnuto. Měl jsem možnost odzkoušet 41 i 43mm. Nakonec mne oslovily 41, možná právě kvůli pohodlnosti a možná, že mám dome nějaké 43mm Alpiny,tak bych raději něco trochu menšího.
  9. Děkuji za vyčerpávající zhodnocení. Jelikož máš slušný přehled o těchto hodinkách, jaká barva se ti líbí? Přemýšlel jsem o šedé, ale tam se mi zdá, že luneta vypadá skoro černá. Možná se mi líbí zelená, jak to máš ty? Zatím vyzkoušený 41 v Plzni.
  10. Takové Rolex, dělají výjimečně 43, většinou 39- 41 a Rolex by měla být ikona.
  11. No já mám 20,5 přesto nevím zdali by nebyly lepší ty 41, jsou na ruce docela příjemné a lehčí. Na krám většinou berou 41 (více se asi prodávají). Budu muset někde najít, kde mají 43. Asi budu muset trochu cestovat .
  12. Zdravím, přemýšlím o těchto hodinkách v automatu. Nevím jakou velikost. V prodejnách mají většinou 41,zřejmě.. se více prodávají. Nemáte s tím nějakou zkušenost? Děkuji.
  13. Myslím, že nikdo neodpověděl na téma kvalita sluchátkového výstupu u dobrého int. zesilovače, např. Accuphase řady E a sluchátkového zesilovače třeba okolo 30 tis. Porovnával to někdo? Poslech na sluchátka 30-40tis.
  14. Petr29

    Ukaž své Alpiny

    V současné nabídce není, takže něco staršího.
  15. Petr29

    Ukaž své Alpiny

    Jednou jsem se k nim dostat musel.
  16. Zdravím. Trochu jsem se vzhlédl ve výše uvedené řadě Alpine. Pročetl jsem chlubící vlákno zde, ale pokud jsem dobře hledal, tyto jsem neobjevil. Má někdo?
  17. Když je práce zároveň i koníčkem ...... a pokud dovede i uživit, nezbývá než závidět.
  18. Je to tady jako nošení dříví do lesa. Ale co naplat, není stále samozřejmostí, aby se všude k zákazníkovi chovali jako v servisu hodinek Onyx. Včera jsem udělal osobní zkušenost se všemi (asi) servizáky v Onyxu. Moje zkušenost je velmi pozitivní a negativa nemohu najít, snad jen ten koronavir nám to komplikuje. Děkuji tedy Vojtěchovi, Rudovi a všem ostatním za ochotu a vstřícnost a že jsem si mohl rozšířit hodinářské obzory a úžasně si pokecat. A mohu konstatovat, že i když jsem to měl 200km daleko, tak toho nelituji. Nezbývá než popřát servisu Onyx do budoucna hodně pracovních úspěchů.
  19. Díky za reakce i nabídku z Onyxu. Po nějakém rozvolnění se určitě do Jihlavy rád podívám. Petr
×
×
  • Vytvořit...