Přejít na obsah

Petr29

Členové_50
  • Příspěvky

    312
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Petr29

  1. před 8 hodinami, petr4612 napsal:

    Ahoj, zkusil jsem na ruce (18.5 - 19cm) HydroConquesty i Conquesty a laborovanim s velikostí jsem za sebe došel k následujícímu výsledku.

    HydroConquest starší model (bez keramiky) 44m příliš velké. Nosí je švagr, který má tlapu cca jako ty a ten si je pochvaluje. Je ovšem zvyklý nosit spíš větší hodinky.

    HydroConquest starší model bez keramiky 41mm. Ty jsou za mě velmi pohodlné a velikostí naprosto ideální.

    HydroConquest nový model (keramika) 41mm. Na ruce pocitově malé a není to ono...

    HydroConquest nový model (keramika) 43mm. U nich jsem se velikosti původně obával, ale sedly pocitově podobně jako 41mm Hydry bez keramiky.

    Conquesty jsem zkusil 39mm (malé), 41mm (ideální) i 44mm (velké - opět ty nosí švagr).

    Za sebe ti tedy určitě doporučuji někde zkusit ty větší průměry tj. 43mm s keramikou, nebo 44mm bez keramiky.

    Děkuji za vyčerpávající zhodnocení. Jelikož máš slušný přehled o těchto hodinkách, jaká barva se ti líbí? Přemýšlel jsem o šedé, ale tam se mi zdá, že luneta vypadá skoro černá. Možná se mi líbí zelená, jak to máš ty? Zatím vyzkoušený 41 v Plzni. 

  2. Je to tady jako nošení dříví do lesa. Ale co naplat, není stále samozřejmostí, aby se všude k zákazníkovi chovali jako v servisu hodinek Onyx. Včera jsem udělal osobní zkušenost se všemi (asi) servizáky v Onyxu. Moje zkušenost je velmi pozitivní a negativa nemohu najít, snad jen ten koronavir nám to komplikuje. Děkuji tedy Vojtěchovi, Rudovi a všem ostatním za ochotu a vstřícnost a že jsem si mohl rozšířit hodinářské obzory a úžasně si pokecat. A mohu konstatovat, že i když jsem to měl 200km daleko, tak toho nelituji. Nezbývá než popřát servisu Onyx do budoucna hodně pracovních úspěchů.

×
×
  • Vytvořit...