Přejít na obsah

JR_2010

Členové_50
  • Příspěvky

    4 289
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele JR_2010

  1. Kdybys chtěl nějakou informaci, tak napiš.
  2. Můžu Ti doporučit tohle https://www.booking.com/hotel/eg/citadel-azur-resort.cs.html hezký prostředí, pěkný pokoje, klid, dobrý jídlo, nějakou fotku najdeš v mém vlákně Ploprof, když budeš mít zájem.
  3. Já tedy nevím, ale v dnešní době by neměl být důvod bát se zubaře, když to není debil, tak by člověk v podstatě neměl cítit žádnou bolest.
  4. Přiznám se, že nerozumím, za co by se měli stydět, normálně vyrobili limitku, kterou si někdo objednal.
  5. Máš u mě pivo, doufám, že ty naše další si předáme osobně.
  6. Hele není, v sobotu jsem to předjížděl na spojce z Letňan do Vysočan, podle fotky, je to přesně tam
  7. Odpověď je překvapivě jednoduchá, ani jedny, oboje jsou úloženky.
  8. Ty jo, tak to jsme museli jet vedle sebe, já to hned ukazoval manželce a říkali jsme si, že buchta, co jí to koupil buď neumí anglicky, nebo jí to přijde vtipný a nebo je to pravda...
  9. Hezký den kamarádi, rok s rokem se sešel a já mám zase důvod napsat sem pár řádků. Zvolil jsem toto vlákno, i když bych v podstatě mohl založit vlákno nové, ale myslím si, že sem to prostě patří a jak se říká mezi námi intelektuály, "kruh se uzavřel". Stalo se totiž to, v co jsem tak nějak věřil, že se jednou stane, a co mi tady také řada z Vás hned od počátku podsouvala. Kde se vzala, tu se vzala, jednoho dne se v inzerci zjevila nabídka. Protože já jsem flink a moc to nesleduju, muselo přijít nakopnutí zvenčí a to od mého "anděla strážného", který mi nechal na WhatsAppu zprávu s odkazem na inzerci a s poznámkou, že bych s tím měl asi něco udělat. Díky Ondrovu pošťouchnutí jsem tedy na inzerát odepsal, dohodl se a nakonec osobně, při příjemném setkání s původním majitelem, převzal tuto krabici... ...jednu takovou už doma mám a tak to může vypadat nelogicky, asi jenom pitomec si koupí dvoje stejný hodinky... ...uvnitř jsou i stejná pouzdra, zmenšeniny kytarových futrálů, ale...oko bystrého pozorovatele najde nepatrný rozdíl... ...ano, logo hodinkové značky je vyvedené ve stříbrné barvě...no a uvnitř už je to jasné na první dobrou. Hurá!!! Jsou to ony, Seiko 5 Sports Brian May Limited Edition SRPE83K1 Red Special, první limitovaná edice ve stříbrném provedení... Pár údajů: Model: SRPH83K1 Pouzdro: ocel Strojek: Seiko 4R36 automat s rezervou 41 hodin Sklíčko: Hardlex Řemínek: textil Velikost: 42,5 mm Váha: 94 g Vodotěsnost: 100 m Komplikace: ukazatel dne a data vydání: jaro 2020 počet kusů: 9000 Něco málo fotek z prezentace limitky se zástupci společnosti Seiko a jejich ambasadorem, kterým je Brian May, kytarista skupiny Queen... ...sir Brian May a Seiko na jeho zápěstí tehdy a poté s limitkou... ...Brian May se Seiko na zápěstí a s Fredíčkem po boku... ...no a Brian May po letech, ale opět s nástrojem, který dal jméno těmto hodinkám. Protože jsem rozdíly mezi oběma modely popsal výše, nechám k Vám promlouvat jen pár fotek a Vy už sami posuďte, jak se to společnosti Seiko a Brianovi povedlo... ...no a nakonec, jak jinak, hodinky na ruce, to dá rozum... Tak se mějte a zase někdy... J.R.
  10. Všechno klaplo tak, jak bylo dohodnuto, rychle, férově, osobní předání bylo příjemné, moc děkuji za obchod a doporučuji všem.
  11. Existence nově příchozích zákazníků defacto současně vylučuje existenci věrných zákazníků.
  12. Já, kdyby mi měnili v servise destičky a kotouče, tak bych jim asi radši neříkal, ať mi rozhýbou prasátka, mohlo by to působit, že jsem nějak moc moc chytrej...
  13. Tak já svůj kousek už taky mám... jak by řekl klasik: "muselo to dát strašně práce a přitom taková blbost". Ale..., od rána jsem to nepustil z ruky a i když jsem v práci, tak to pořád žmoulám, obracím, čumím na to a strašně mi lahodí kochat se těma detailama (pidišroubečky, klip, kombinace barevnosti materiálů, ...), normálně jsem došel k názoru, že je ten nožejk tak sladěnej, že mě pohled na něj psychicky uklidňuje a navíc, furt si hraju s tím korálkem až mám trochu obavy, aby mě to tak nějak nezradikalizovalo... Manželce jsem tedy přiznal, že jsem za to dal patnáct stovek, ona by to nepochopila a chtěla by to určitě něčím vyvážit, takhle jí to nedá ani na jednu botu, ale kdyby se mi něco stalo a ona to tady třeba nabídla, tak jí prosimvás dejte aspoň dvojku, jednak budete charakteři a druhak si mě začne posmrtně vážit, že jsem uměl chytře investovat. No a závěrem, Mydlinkovi moc děkuju, že si s tím dal tolik práce, odvedl ji precizně, rychle a s citem, všude budu dělat zadarmo promo a tu samolepku si nalepím na lednici. Organizátorům díky za nápad a perfektní logistiku, bylo mi potěšením se zúčastnit, jen mi trochu mrzí, že to proběhlo tak rychle, protože to potom vypadá, že to vlastně není žádná práce a já vím, že je. Díky všem J.R.
  14. Já to budu mít jenom na houby, tak s tím mým se nemusíš nějak moc crcat, akorát tak bych se říznul...ale jinak děkuju.
  15. Odpovím Ti úplně jednoduše, k cíli vede jakákoli cesta, některá je rychlejší a rovnější, jiná klikatá a delší, ale vždycky na tý cestě narazíš ještě na něco, co Tě zase víc obohatí...LuBart sem dal jeden z odkazů, kde už v něm samotném je zakódovaný typ strojku, v popisu potom rok a další údaje. Co se týká servisu, tak pokud je nechceš nosit, tak bych se na něj vyprd, jen bych je počistil a poleštil.
  16. Antone, informaci o těhle hodinkách trvá zjistit laikovi cca 1 minutu, pokud chceš něco sbírat, měl by ses nejdřív o to trochu zajímat se vším všudy, třeba vědět, z čeho se to obecně skládá, jak to funguje, atd.. Nechci Tě od sbírání hodinek nějak odrazovat, ale zatím to má znaky klasickýho hromadění toho, co Ti přijde pod ruku a pocitově se Ti zdá jako potenciálně zajímavý, což vede časem k docela nesmyslnýmu vyvětrání peněženky. Tím nechci říct, že se nedá vytvořit hezká sbírka levnejch hodinek.
  17. Ivane, jakou používáš aplikaci? Jestli to tedy není tajný...
  18. No vidíš, a je to vyřešený Hlavně prosimtě žádnou Pandoru, manželka by si myslela, že jsem za to dal moc peněz.
  19. Já nevím, jak je to jinak, česky, ale jelena jsi trefil, je to zub, ale když to bude z tygra, nebo lva, tak to taky přežiju...
  20. Já mu to samozřejmě hned zkontroloval a okamžitě se mi vybavilo tohle...
  21. Jsem saturovanej a samozřejmě nesmíš brát moje přihlouplý komentáře vážně, je mi jasný, že s tím je bambilion práce...díky!
  22. Ale to ne, jen jsem měl záblesk kreativity.
×
×
  • Vytvořit...