Přejít na obsah

vE13Lius

Root Admin
  • Příspěvky

    680
  • Registrace

3 sledující

O uživateli vE13Lius

  • Datum narození 13.6.1922

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

11 008 zobrazení profilu

vE13Lius's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Ještě jednou ahoj borci, než koupím novej - nemáte někdo na prodej Apple HomePod mini? Chci vyskoušet jak funguje ten jejich Smart home. Díky Lukáš
  2. Ahoj kolegové, předělávám doma osvětlení, rozhodl jsem se jít cestou Philips Hue a tak poptávám. Nemáte někdo nevyužité? Ev. mě zajímá i další příslušenství - jako senzory, chytré zásuvky, atd. Zájem mám především o e27 žárovky - white ambiance, ale rád zvážím cokoliv. Díky! Lukáš
  3. Ahoj, dneska mi přišel mlýnek DF64 gen 2 v bílé barvě, kdo svět mlýnků sleduje, pravděpodobně bude vědět. U nás nejde sehnat, takže jsem objednal ze Slovenska, vyjednával jsem, aby vše dorazilo do vánoc, což se povedlo. Nicméně jsem se nakonec rozhodl si mlýnek nevzít, půjdu do dražší verze kde lze nastavit RPM. Tzn., že než odejde zpět, je k dispozici, kdyby měl někdo zájem. Osobní převzetí ve Voticích. Objednával jsem tady: https://shop.espressodoma.cz/g-iota-df-64-gen-2-cena-sk-bratislava-trnava-piestany-brno-praha?search=g-iota&description=true Cena, tak jak jsem koupil - 11 191,-. Lukáš
  4. Ahoj borci, koupím Leatherman Charge Plus, ideálně v TTI verzi, ale zvážím cokoliv. Nemáte někdo nevyžitý? Díky! Lukáš
  5. Krásný hodinky a stylové zátíší Ivane. U svých momentálně experimentuji s řemeny, tahy. Ku mému překvapení jsou i přes poměrně specifický cifr dost řemenově variabilní.
  6. Po dlouhý době jsem si udělat radost tímhle kouskem - Hamilton Khaki Field Murph. Pořídil jsem z Chrono24, abych měl něco na pacce na vlastní svatbě a zatím velká spokojenost. Už mi ten pocit mechanik na ruce chyběl.
  7. Vynikající "týpek". Vláďa ode mě kupoval a byl to jeden z těch obchodů, který bavěj a který člověk dělá rád. A který dělaj tohle fórum týmhle forem. Všechno na 1*, ještě jednou moc díky.
  8. Myslel jsem na druhým obrázku, z recenze na hodinky-365. Tady jsem pro zajímavost našel fotky rozdílů, které popisuju v prvním příspěvku. Moje jsou Fenix 6 Saphire Black DLC.
  9. Podle obrázků bych i řekl, že ty vlevo mají black PVD a ty v pravo grey PVD (jestli to není jenom světlem teda, nevím jestli se to skuteně napříč modely 7 řady také takto liší) a přesně u téhle kombinace se na 6 vyskytoval rozdíl. Protože já mám 6 se safírem, black PVD a tam je displej "čitelný".
  10. Jestli je to na úkor čitelnosti tak bych ho taky klidně oželel. Je teda otázka, jeslti je to dotykovým displejem, tj. výrobní technologií nebo tam stále nějakou roli hraje konkrétní dodavatel. Dej pak vědět jak jsou na tom ostatní kusy.
  11. Já jsem kdysi koupil ženě 6s, sám mám 6 a byl jsem rozčarován úplně stejně. Displej na mých 6 čistý, přehledný, barvy jakoby hluboké, bez odlesků, na 6s byly vyblité, celé se to lesklo, zkrátka mnohem hůže čitelné, stejně jako máš ty na 7 (čímž si mi mimochodem vyřešil starost se 7, jestli je to takto u všech modelů řady). Pídil jsem se čím to je a našel jsem, že jim dodává displeje vícero výrobců a každý displej je pak jiný. Na prodejně mi nebyli schopni odpovědět, která řada má jaký displej, věděli že jsou u různých modelů řady Fenix jiné, jinak čitelné, ale neměli k tomu klíč. Tzn. že pravděpodobně může mít stejná řada na různých modelech jiné displeje, jeslti i v jiných výrobních dávkách to nevím. Každopádně by tedy stálo za to zajet na krám a podívat se na různé modely dané řady, ev. objednat víc kusů a porovnat.
  12. MeisterSinger Salthora Meta X + HIRSCH Tiger.
  13. Přes den jsem se domluvili, odpoledne bylo odesláno?!?! Skvělej, ukázkovej obchod. Zboží dle popisu, příjemná komunikace, mockrát díky a těším se na další shledání.
×
×
  • Vytvořit...