Přejít na obsah

viktor čistič

Členové
  • Příspěvky

    25
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele viktor čistič

  1. Nebo tyhle: Rádiem řízené za dva litry
  2. Taky přidám svou trošku do mlýna... Ač se to nezdá, tak tihle psi jsou jedni z největších komiků.
  3. Tady jsem našel alternativu za podstatně lepší peníz.......... http://www.ehodinky.cz/hodinky-casio/wave-...-m610de-1a.html
  4. http://www.ehodinky.cz/hodinky-junghans/av...-44.html?ref=ti http://www.ehodinky.cz/hodinky-junghans/av...avantgarde.html Dají.............ale bohužel ta česká cena
  5. Mám naprosto stejné pocity jako všichni co jste psali, Paulův hlas je ůchvatný. Myslím, že ty emoce také hodně dělá kontrast jeho hlasu k jeho vizáži. Napomádovaný hezoun, by určitě neměl takový ohlas. Další věc je jeho skromné chování. Takovému člověku jeho úspěch každý ze srdce přeje.
  6. Jak by řekla má pětiletá dcera: je to husté a drsné........a pěkná ruční práce (to říkám já).
  7. A vo tom to je... Kdyby se líbily všem stejné hodinky, tak by stačily jedny na světě. Vybíral jsem podle designu, nikoliv značky. Ale podle ohlasů budu mít nejspíš nějaký zvrácený vkus.
  8. Trochu jsem dneska projížděl slevy na int. obchodech:
  9. Tak bacha, nebo to tady rozprášim...
  10. No tak to je nádhera..., ale v tom případě jsou ty drážky v hlavách pěkná ozdoba
  11. Krásné hodinky... akorát mi nejde do hlavy jak zašroubovali ty šroubky s šestihrannou hlavou do těch šestihrannejch děr... Asi imitace, že?
  12. Ačkoliv nejsem zrovna příznivce mužských chlupatých rukou, tak na požádání budiž... Zjistil jsem, že focení hodinek není vůbec jednoduché. Asi při desátém snímku si manželka začla významně poklepávat na čelo
  13. Ano, samotné měření času, ať už jakoliv přesné, není dle mého názoru niktetrak optimistická záležitost. Neboť jak pravil jeden můj spolupracovík v důchodovém věku každý den na konci pracovní směny: "tak zas o jeden den blíž ke smrti" A proto je třeba se soustředit, nikoliv na samotné měření času, ale na ty krásné věci, kterými je čas měřen...
  14. Pěkné provedení, ty nikdo nepřehlédne. Ale na to jsem moc velká konzerva...
  15. Podrobnosti zde: http://www.hodinky.cz/casio-edifice-ef-500d-1avef.html Jinak pásek je masivní nerez, žádný plech.
  16. No, musel bych překousnout, že to nejsou qartzky, ale asi bych si zvykl.
  17. Takže zakládám toto téma jelikož jsem ho tady nenašel. Mechanickým hodinkám jsem zatím na chuť nepřišel a potřeba nových hodinek do nepohody nastala, takže ze sortimentu qartzových hodinek Casio mi padly do oka pouze jedny jediné a sice tyto: Už je mám doma a je to celkem pořádný kus železa, což jsem nečekal, ale rozhodně to neberu jako zápor. Jenom škoda, že radost trochu kazí nápis na zadním víčku "cased in china"
  18. Asi máš na mysli tyhle: Ty už se vyrábí hodně dlouho. Ještě nedávno je měli na hodinky.cz ve slevě, ale už tam nejsou. Našel jsem je ještě tady: http://hodinky.inshop.cz/inshop/casio/vlhk...o-a-168a-1.html Asi do nich taky půjdu. Měl jsem je kdysi v plastu, ale nevydržely. A tohle je prostě nádherná klasika. A za ty prachy, nekupte to.
  19. Ano, za tím jsem zapoměl vložit smajlíka.........
  20. Ano také spím s hodinkami a ano také na nich mám svítící rafičky a ano je to praktické
  21. Ano, tak to jsou přesně oni. Vypadají velice dobře a zachovale, nicméně tohle barevné provedení není zrovna můj šálek kávy. Já je mám chromované s černým ciferníkem a chrom. detaily. Pokud by však o tyhle co nabízíš měl někdo zájem, tak můžu jen vřele doporučit. Vynikající přesnost a odolnost (několikrát jsem z nich doslova vyléval vodu - díky odlomenému kraji sklíčka - a po vysušení pokračují v chodu s nezměněnou přesností). Navíc obsahují dva budíky, datum, stopky, odečítání času a druhý čas. Takže stále platí, pokud by někdo našel ofic. prodejce budu rád, já jsem nic nenašel.
  22. Dobrý den pánové a dámy. Na toto fórum jsem narazil náhodně a vůbec jsem netušil, že něco takového existuje. O to více mně to jako příznivce náramkových hodinek mile překvapilo. A sice mám dotaz, který bych chtěl směřovat na nějakého znalce japonských hodinek. Jedná se o Jap. hodinky značky Mirale, které jsem asi před 11 lety zakoupil za cca 3500 kč u tuzemského prodejce. Ty už po tak dlouhé době intenzivního používání dosluhují, a já si chci pořídit nové od toho samého výrobce. Bohužel nenašel jsem nikde jediný kontakt na prodejce ani výrobce. Jsou to elegantně sportovní qartzové rafičkové hodinky se čtyřni tlačítky a třemi malými ciferníky(stopky, 24 hod cyklus a cif. různých režimů). Strojek vyrobila fa miyota co. Kdyby někdo mohl poskytnou info o těchto hod. byl bych velmi rád.
×
×
  • Vytvořit...