Přejít na obsah

Frostie

Členové_50
  • Příspěvky

    14 290
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Frostie

  1. Hoši, nechci si nějak stěžovat, ale je možné, že po různých výzvách nepřibyl na účet od vás ani halíř? Ještě připomínám, že zaslané peníze budou použity na nákup hodnotnějších kompenzačních pomůcek, nehrazených pojišťovnou. Pokud by měl někdo zájem, lze případně vystavit i tzv. potvrzení do daní. Tato výzva samozřejmě nemíří na ty, kteří již přispěli, někteří i opakovaně...

  2. Začal jsem druhé kolo posílání
    Ať se daří.
    Další Mára... Ano, správně, jedná se o druhé kolo. Snad vás to moc nepopudí, ale opravdu potřebují trochu helfnout.Stat, potažmo VZP, už má tolik kritérií a výjimek, že neplatí téměř nic. Ještě jednou díky moc všem ochotným pomocí

    Odesláno z mého 23090RA98G pomocí Tapatalk

  3. Hoši, tak od neděle zatím zaslali finance pouze dva z vás. Nechci si na nic stěžovat, i to je samozřejmě parádní, ale čekal jsem z vaší strany větší ochotu mi pomoci. Dá se s tím prosím ještě něco udělat, abych měl do Košumberka kompenzační pomůcky, které mi po dnech umožní střídat chůzi s vozíkem?

  4. před 17 minutami, mAra_ napsal:

    V léčebně Košumberk jsem ležel 364 dní...

    Dali mě do kupy. Ať se ti daří ... 

    díky moc, Máro. Jinak cílem léčby je alespoň dosažení možnosti střídání chůze o protéze a použití vozíku, na který jste již přispěli. Ještě jednou předem děkuji za vaši případnou podporu!

  5. před 17 minutami, prizak napsal:

    Chlapi, je mi až úplně trapně Já jsem si tohoto příspěvku všiml až dnes úplně náhodou, já jsem zde delší čas nebyl, jenom jsem vždy nakouknul prosím Vás, je možné ještě třeba nějaký peníz poslat, je ten účet pořád platný? Jinak chlape ať ti to pomůže.

    Ahoj nejlepší ambasadore uherských uzenin v českých zemích. Transparentní účet sbírky byl již finančním úřadem uzavřen, ale vzhledem k tomu, že se budu spoluúčastnit na pořízení několika kompenzačních pomůcek typu lepší odpružené berle, chodítko a protéza před nástupem na rehabilitační pobyt v Hamzově léčebně v Košumberku (kde mne s tím měsíc až dva budou učit chodit, pokud stehy na amputovaném pahýlu dovolí)), uvítám hoši prosím příspěvky dle vašich možnosti na č. účtu ve Fio:

    2300474311/2010 - Kč

    2500474914/2010 - EUR

    VS v obou případech 230121

     

    Předem díky Bertovi a všem zúčastněným za možnost a za prostor!

  6. @long @Bert @bohus76 a další:

     

    Posun je takový, že jsem teď celou dobu od předání vozíku měl popraskané stehy a byl jsem odkázán pouze na něj. Nyní, minulý týden, po kontrole u cévního chirurga bylo rozhodnuto, že zkusíme nový typ protézy. Zatím s tím, že každý druhý den ve střídání s vozíkem. Až se situace stabilizuje, pojedu na léčebně-rehabilitační pobyt do Hamzovy léčebny Košumberk a budu se učit chodit s novou protézou a posilovat. 

     

    Děkuji ještě jednou všem za vaše finanční příspěvky a velmi si vážím vašeho zájmu!

     

    Jenda

×
×
  • Vytvořit...