Přejít na obsah

porefo

Členové
  • Příspěvky

    21
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Omega, Rolex, Tag Heuer, Vacheron Constantin

porefo's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. porefo

    Carrera - Naletím??

    Ahoj, díky za dosavadní komentáře. Ohledně prodejců si budu dávat v budoucnu větší pozor na jejich reputaci. Spíš jsem se ale chtěl zeptat na nějaké faktické znaky přímo na hodinkách. Myslím tím vygravírovaná sériová čísla, velikosti lunet, jednoduše nějaké typické opakující se postižení fejků. Nezdá se mi jako vodítko určovat pravost hodinek podle toho, jestli dotyčný je vyfotil zrcadlovkou, nebo kompaktem (kdesi jsem na tento názor narazil).
  2. porefo

    Carrera - Naletím??

    Ahoj, diky byla to takova rychlovka - momentalni zasneni se a nahoda na ebayi Ale je to uz skutecne pase. Jen by me pro priste zajimalo, na co si dat u carrer pozor, podle ceho to Vy zkuseni chronari poznate? Tedy pokud to neni know how
  3. Páni členové, jak se Vám pozdávají? http://www.ebay.de/itm/Tag-Heuer-Carrera-Lewis-Hamilton-Caliber16-Tagheuer-Original-Box-Papiere-/170750211383?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item27c1817537#ht_1164wt_1179 Díky za názor.
  4. Ahoj pred Vanoci, dekuju za dosavadni nazory. Osobne mam z tohoto serveru rozporuplne dojmy. Prekvapuje me ta velka nabidka. Na ebayi stezi najdu dvoje cele autavie a tady jich pan ma hned nekolik. Stejne tak mi prijdou i nektere ceny (podivne nizke). Asi to nebude cesta...
  5. Zdravim Vsechny, neustale ve me vrta nutkani na Autavie. Stridave se mi dari s tim bojovat. Uz jsem myslel, ze to je za mnou (po sezone F1, kdy se mi pri kazdem zavodnim vikendu tato myslenka pripominala:-)). Dneska to tu je zase, a tak kontroluju ebay a googluju... Narazil jsem na nasledujici web: antik-hodinky.cz Mate s nim nekdo jakekoli zkusenosti. Prekvapila me siroka plejada modelu. Diky za nazory!
  6. Díky za fajn tip, tohle jsem vůbec neznal
  7. Ahoj Všem členům se závodním naturelem. Vzhledem k tomu, že jsem se asi úplně zbláznil (do hodinek), uvažuju o koupi nějakého pěkného vintage kousku se závodní historií. Zatím nejvíc se mi líbí Heuer Autavia 1163. Vzhledem k tomu, že jich tu na fóru pár koluje, netřeba asi moc představovat. (pro případ: http://www.heuerauta...aa19/index.html) Rád bych Vás požádal o Vaše zkušenosti s těmito chronografy, případně zkušenosti s koupí. Na co si dát pozor, jaká jsou úskalí atd. Tradičně hlídám Ebay a Chrono. Budu rád za názor. Případně si rád přečtu nějaké jiné Vaše tipy na alternativu. Pokud byste někdo případně plánoval se zbavit tohoto kousku ze své sbírky, budu rád když napíšete SZ. Na koupi nijak nespěchám (nepotřebuji je zítra), ale časem určitě uzraju:-) Díky předem za odpovědi.
  8. "Došel jsem na konec cesty a spatřil začátek..." Bondy jsou již na ruce a dělají velkou radost, i když jsou quartz. Do budoucna už vím, že nezústanou osamotě. Mé srdce touží po nějakém závodním kousku (pravděpodobně TH carrera, monaco, autavia, kdoví...). Velké díky všem diskutérům za jejich cenné rady, kterých si vážím! Uzavírám téma
  9. Tak jsem po odmlce zavítal na fórum a v prodejní sekci objevil tyhle bondovky: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/37348-omega-seamaster-300m/ Celkem se mi líbí, jen nevím, jaké riziko nese, že už byly otevřené. Díky za reakci.
  10. Děkuji všem zdejším členům, kteří mou křehkou duši nalomili do automatů. Vážně o nich začínám uvažovat a v hlavě počítat dostupné prostředky. Nuže na ebayi se objevila tato nabídka, co vy na ni? Je to dobrá cena? Jsou hodinky dobré - tedy to co lze z fotek vypozorovat. Odkaz zde: http://cgi.ebay.co.uk/Omega-Seamaster-300M-2531-80-00-Bond-Chronometer-/200586607914?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item2eb3e4bd2a#ht_500wt_1156 Díky!
  11. Po prohledání fóra a internetu jsem objevil tohle: http://lex-watches.com/watches-unworn/omega-gents-seamaster-386.html Máte s nimi někdo zkušenost? Cena je pro mě přijatelná. Zatím jsem v butiku v Zurichu, ani ve Vídni neusmlouval lepší cenu. Díky!
  12. Díky za tip. Tyhle jsem už viděl. Odrazuje mě absence dokumentace a na první pohled jsou už staršího data. Chtíč je, ale umím ho krotit:-) Takže raději počkám na ty pravé.
  13. Zatím jsem nekoupil. Požádal jsem prodejce o detailní fota (serial no.) a nějak se k jejich poslání nemá. Proto jsem tenhle obchod zavrhl. Takže hledám dál... Něco se určitě najde a pak se rád pochlubím:-))
  14. OK diky. Na vice foto cekam, slibil poslat. Pokud neposle, vyresi se to samo. Do CR posila. Vim ze 800 liber je bez posty a cena uz dost narusta. Za kolik si je koupil Ty? Premyslim proto take o koupi novych, mam poslane poptavky do rakouskych obchodu a cekam na nabidky.
×
×
  • Vytvořit...