Přejít na obsah

dan010

Členové_50
  • Příspěvky

    847
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele dan010

  1. Ahoj, máme ještě nějaký budget u Vodafone, tak pokud by někdo chtěl, tak nabízím iphone 15 pro 256 GB v modré barvě za cenu 26.000,- Kč. Úplně nový, nerozbalený, česká distribuce s dvouletou zárukou. Buď předání osobně Praha / Liberec nebo platba předem na účet a telefon objednám a nechám poslat rovnou z Vodafone. Faktura samozřejmostí, ale jsme neplátci DPH. Pokud by někdo chtěl jinou barvu nebo variantu, dejte vědět.
  2. Pro dceru sháním vstupenky na koncert Taylor Swift. Než budu řešit od překupníků - nemá tady někdo volný kód na objednání vsupenek, případně dvě volné vstupenky? Na odměně se domluvíme. Ideálně Milano, případně Varšava nebo Londýn. Kdyžtak můžete poslat i jiná místa koncertů, pokud náhodou máte. Optimálně nějaká dobrá místa k sezení, klidně i VIP.
  3. Já se tam také chystám, byl tam už někdo? Má smysl tam jít oba dva dny nebo stačí jen jeden den? Na jak dlouho to tam tak je?
  4. Nautilus podle modelu, ale ty nejžádanější 10+, Aquanaut bylo poslední info cca 3-5 let, ale to už asi také bude víc.
  5. Zakládám hodnotící vlákno člena tibor87. Prodával jsem mu hodinky ve vyšší cenové kategorii a vše proběhlo naprosto bez problémů. Velmi rychlá domluva a realizace. Tak to tady má fungovat. Děkuji! Dan
  6. dan010

    Rolex sraz Praha

    Proč hlasovat...já jsem pro aby se, udělal sraz ve všech výše uvedených termínech a kdo bude moct, tak vždycky dorazí. jinak teda za mě oba pátky jsou fajn 31/1 pa 1) Ronin 2) tkol 3) dan010 6/2 ct 1) Ronin 2) tkol 7/2 pa 1) Ronin 2) tkol 3) dan010 8/2 so 1)Ronin
  7. Já jsem nepsal, protože nemůžu, ve čtvrtek odjíždím na lyže a v podstatě až do konce roku mám už každý víkend plný a mohl bych tak akorát někdy v týdnu.
  8. Ten jsem našel, ale bohužel Slovensko nemá.
  9. No ti sice jo, ale poplatek 14? plus 0,63% vychází cca na 2000 Kč za jednu transakci, což mi přijde trochu moc, když vezmu že přes FIO na české burze platím 0,35% Ještě se domlouvám se Sympatií, zkoušel jsem jestli někdo nemá tip na někoho výrazně levnějšího než je Patria, protože platit cca 1% z investice jen za poplatek mi přijde trochu moc.
  10. Chci koupit nějaké akcie na slovenské burze (TMR). Na pražské burze to je naprosto nelikvidní a výrazně dražší. Na tu Slovenskou zase nemůžu najít nějakého normálního brokera, který nemá nesmyslné poplatky i třeba z portflia. V ČR používám FIO, to bohužel slovenskou burzu neumí. Nemáte někoho tip na brokera, přes kterého tam akcie koupit?
  11. Já mám ještě schůzku v 16 hod v České Lípě, ale tu 18tou bych měl stihnout. Tak v úterý v 18 v Chicago. Já písnu Petrovi, kdyžtak napiš zbytku, aby si toho všimli.
  12. To mě taky napadlo a taky se mi hodilo. V kolik ve 20 hod? nebo to dáme už dříve? Já bych mohl nejdříve v 18 hod.
  13. Čau bando, co zase nějaký pivečko v týdnu v Chicago? Kdo by jak mohl?
  14. dan010

    Rolex sraz Praha

    No hoši hrozně rád bych se přidal, ale toho 12.10. budu mít na víkend dceru, takže jedině že bych se stavil na jedno pivo s ní. Nebojte, zkrátil bych já řemínek u Datejustů :-D Ale spíš to nevidím. Toho 26.10. bych teoreticky mohl, ale decentně, páč 27.10. ráno odjíždím pryč. Každopádně víc lidí je na toho 12.10., což asi fakt nedám.
  15. Ne opravdu to nechápu. Bylo to smazáno, že jsem porušil pravidla. Já v pravidlech nic takového nevidím. V této diskuzi je na začátku přání majitele: "Zkuste alespoň na titulce řešit hodinky, a ne USB rozhraní, dovolenou, slevy v Decathlonu, filtr pevných částic, nebo realitku." Já jsem aktualizací stavu navrhl na rychlo zorganizovaný sraz a bylo mi to smazáno, že jsem porušil pravidla. Pravidla jsem určitě neporušil a jestli jsem se nedržel přání majitele fóra, tak to je diskutabilní, protože jsem rozhodně neřešil ani dovolenou ani realitku, ale sraz se členy fóra. Ale máš pravdu za tohoto tu být nechci, takže se odhlašuji a dávám si měsíc pauzu, aspoň bude čas na jiné věci a třeba mi to ani nebude chybět.
  16. No a přesně to jsem tam napsal, že jdu s dvouma dalšíma členama na koncert na Marka Knopflera a jestli se k nám nechce někdo přidat, máme skybox, tak že bychom tam udělali malý sraz. Nápad na rychlo zorgranizovaný sraz členů s pozvánkou na koncert je asi úplně nehodinková věc, takže mi to bylo smazáno. Asi jsem to měl dát do sekce srazy, ale je to akce zítra, tak jsem to dal, aby to bylo vidět. Když to vezmu takhle, tak vlastně jsou sekce na všechny hodinkové věci a tím pádem můžeme ty statusy zakázat úplně ne? Protože dotaz na to jaké stěžejky má své vlákno, komentovat inzeráty by se neměly, dotaz jestli někdo nemá na prodej jubiléé tah má taky svojí sekci, odkaz na článek se dá také dát do sekce k hodinkám a tikalův příspěvek se dá dát do diskuzi k chronomagu nebo do upozornění... takže pak jsou ty statusy vlastně zbytečné...
  17. Tak počkej je to porušení pravidel a proto to bylo smazáno, nebo se majitel zmínil, že to tam nepřeje a proto se to maže? Tys mi napsal, že to bylo smazáno, že jsem porušil pravidla!
  18. Nenaučí, protože na to nemají čas, pročítat tady mraky vláken. Respektive ten čas asi i mají, ale raději ho věnují něčemu jinému.
  19. Kde máš nějaké vostny na těch modrákách?
  20. V aktualizacích je jasně napsáno: co mám právě na mysli... jdu se dvěma členama fóra na koncert Marka Knopflera, máme sky box, tak mě napadlo, jestli se k nám někdo nechce přidat, že bychom si udělali takovej malej sraz. Je to pozítří, psát to do srazů, tak si toho nikdo nevšimne a měl jsem to na mysli, proto jsem to hodil tam. Jaké pravidlo jsem tím prosím porušil?? To bych opravdu rád věděl a uvítám, pokud mi ho odcituješ. Nápad na sraz fakt není dotaz typu jaké plínky mám koupit svojí dceři a čím jí mám namazat zapocenou zadnici.
  21. Tak koukám, že tu začíná censura a mažou se aktualizace stavu. Pěkný pěkný... Jednalo se o na rychlo zorganivaný nápad na sraz.
  22. Ok, tak to se najím předtím doma.
  23. Tak jo a kdyžtak cinkni do Chicaga a dej pak vědět, kde to teda bude
  24. Zkusil jsem zavolat do Chicaga a prej maj kdyžtak místo venku na terase. Ale raději bych asi dovnitř, takze holt ten blackhorse.
×
×
  • Vytvořit...