Přejít na obsah

petr_cha

Členové_50
  • Příspěvky

    4 943
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele petr_cha

  1. No a vysledek....... mely to byt bezudrzbove kvarcky trochu zvucneho jmena... a nakonec jsou to... prvni automaty... :-)) londziny... :-)


    Bylo tezke tchanovi do toho moc nekecat, jen smerovat a nabizet... ale nakonec si vybral sam... az skoro překvapil... asi i sam sebe :-)

    Takze diky koscome a je to tak... slusnej beznej kvarc is dead :-)

  2. Tak jsem slibil rozuzleni :-)

    Vzhledem k tomu, ze to mel byt darek k sedesatinam a zaroven prvni velka osobni koupe, tak neprichazelo moc v uvahu brat online kousky nebo z inzeratu... proste soucasti darku mel byt i ten pocit z osobniho vyberu...

    Prvni smer byl kvarc... tag... a zavody... takze referencni model byly tag formule :-) .... a prvni diskuse o barvach... vypadalo to na modreho favorita :-)Screenshot_20240316_234339_Telegram.jpgScreenshot_20240316_234408_Telegram.jpgScreenshot_20240316_234515_Telegram.jpg

  3. A ja nevim proc, ale vzdycky jsem si myslel, ze mas keramiky, ne plechovky...
    Ted jo, ale prvni byly tyhle starsi... a musim rict, ze mam ty novejsi radsi, ze se mi po tech starsich nestyska... sedi mi i lepe na ruce :-)

  4. Vsak prave... myslim, co se da delat s druzstevnim podilem... ted je v spolecnem jmeni manzelu... po rozvodu by byl jen jeji.. nejde nejaka varianta, ze by v tom byl zainteresivanej i mladej, kterej s ni bydli... aby ho napriklad nemohla prodat bez jeho vedomi? Asi nejde co.. podil je jen jeden a dva na druzstvu mohou byt zapsani jen manzele..

  5. V prodeji jsou Aqua terra
    Uz jsem na ne koukal... nektere AT kousky, co jsem tu uz videl v inzerci jsou hodne fajn... zasonduju timto smerem...nicmene priorita je novy kus.. preci jen je to zivotni jubileum :-)

    Mimochodem neni to dalsi priklad peknych quartz hodinek, ktere se uz nove nedelaji... omega aqua terra?
×
×
  • Vytvořit...