Přejít na obsah

lukin_ova

Členové_50
  • Příspěvky

    1 614
  • Registrace

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Frýdlant nad Ostravicí, Beskydy ...

Návštěvy profilu

9 251 zobrazení profilu

lukin_ova's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Kluci, opavští, máte tam dobré pivo ? Co ?
  2. patek 3.11. 17.00 radegastovna poruba! 1 Farky 2 pozorovatel 3 xena 4 beet 5 kotlick 6 Čendík 7 baker 8 doufam ze Marty a beskydska bunka dorazi 9 Vladar91 10. Krutor 11. Kobliha + 1 12. David_B 13. Lukin_ova Dopisuju beskydskou buňku, dva kusy. Kdybyste někdo jel náhodou v 17.02 kolem Svinovského nádraží, dejte vědět a přiberte nás. Ať nemusíme na metro. Děkuji BTW, kde je márty, že tu není napsaný.
  3. Ty máš ještě pořád ty šmirglcifrovky ?  Hodně zajímavý kousek naživo, pamatuji jak jsem je měl na ruce v Brně ? to je ale už nějaký ten rok.
  4. Krásné fotky. Skvělé hodinky. Často se mi po nich stýská. Když máš na ně ruku, je to pak paráda. Užívej si je.
  5. Je tam ještě volná židle ? Počkejte na mně s tím burgrem, jo ?
  6. Se směju, jak se těm příspěvkům tady musí smát hasňa. Jen my gořalé víme. Jo a fakt nosím puky.
  7. V pátek 18.11. od 18 hodin vánoční večírek v salónku u Kocoura Baker farkyostrava Čendík sect tombed M3M Effe marosh hozoush Beet 50/50 Vojta1 50/50 Xenomorfus 78,3% Lukin_ova
  8. Jo kluci. Mrazíku, Duku, až budete páchat nějakou spářku, dejte vědět. Rád se připojím. Dokonce jsem byl v týdnu v Plzni (Mrazík je někde odtamtud), ale bylo to na minuty, nebyl by čas na kafe. Takže až něco bude, tak to sem napište. Jsem zvědav na přímé srovnání (stále mám Onkyo i Mojo a zatím jsem neměl čas dát do prodeje ani tu DX90). A přiberu ještě kolegu tady z oblasti, co je taky postižen .... A prosím beskydskokarvinské soudruhy o zdržení se komentářů, děkuji.
  9. Dá se u nás koupit Pioneer XDP-100R, což je mírně osekané dvojče Onkya. Onkyo zatím pouze v Japonsku, ale i tam jsou problémy s dostupností.
  10. Chuji ... Jste zapomněli, že poslouchám jedině Rickyho Martina, že ? Edit: reakce na marosha a hasňu ..
  11. Takže pár prvních zkušeností s Onkyem. Zvukově výborné. Ke srovnání s iBassem bych zatím řekl, že oba přehrávače hrají malinko jinak, nedá se říct co je správnější. Mám pocit, že u Onkya je trochu více detailů. Každopádně obsluha a ovládání je u Onkya díky android prostředí daleko komfortnější a intuitivnější. Důležité je, že fungují streamovací služby jako Tidal či Spotify. Ještě si musím najít čas a pořádně vše otestovat, každopádně rozdíly v poslechu jsou opravdu minimální, jsme v kategorii přístrojů, kde se to i tak nějak očekává. Co se týče Moja, tak to bylo pro mne velké překvapení. Zvukově perfektní, obrovská výkonová rezerva. Provedení je špičkové. Při poslechu je poznat s jakou rezervou Mojo hraje, vše přednáší tak nějak samozřejmě a sebevědomě. Spousta detailů, pevné basy. Špatně se to popisuje, je to třeba slyšet. Nyní Mojo provozuji s mobilem a iBassem. S Onkyem jsem zatím nesrovnával, jelikož je Mojo na službě u kamaráda. Až se vrátí, ještě vše vyzkouším a porovnám. Zatím to vypadá, že si nechám jak Mojo, tak Onkyo. Každý stroj je trochu jiný a jinak využitelný. Každopádně už teď vím, že má Mojo mnohem větší výkon a měl by snáze utáhnout pořádné sluchátka. Takže mne ještě čeká upgrade sluchátek.
×
×
  • Vytvořit...