Přejít na obsah

T-TOUCH

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

T-TOUCH's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Na výstavě jsem byl a byla to paráda, nikdy jsem nic podobnýho neviděl. Tolik blýskátek a platiny na jednom místě. Paráda. Jen bych rád věděl nějaké orientační ceny. Tisíce, statisíce, miliony, desetimiliony, stamiliony korun, eur???
  2. Krásný hodinky, po nějakých takových taky toužím. Užívej si klenot na ruce.
  3. Já nevím jak vy, ale moje drahá polovička z mých tajných nebo splněných ,,chrono" přání není úplně odvázaná. A to si ani nepředstavuju, že sa koupím Omegy za ,,kilo" a nebo dokonce ,,Rolády"...
  4. ČAU, mám taky T-TOUCH expert, ale na kaučuku. Po jeden a půl roce se mi tah dost začal trhat a tak jsem musel koupit nový. Trochu mě to štvalo, ale co se dá dělat. Jinak jsem s nimi moc spokojen.
  5. T-TOUCH

    Omega 3570.50

    Prostě pěkný hodinky, za kterýma se otočím.
  6. Já mám taky jeden kousek po dědovi, nechal jsem je udělat a jsem z nich opravdu nadšený. Jsou ze začátku 20. století, stříbrné, a mají chaton(nějaký speciální způsob uložení), znalci budou vědět. Tikají úplně přenádherně.
  7. Já mám dnes na ruce tyhle, takhle jsem je našel. Bez sklíčka a hodinář řekl že se v nich někdo šťoural dost nešetrným způsobem, tak si je nechám takhle na někdy příště. ČUS
  8. Já jsem taky nerozuměl proč si někdo koupí hodinky za desítky až stovky tisíc, když jsou přesné jak kostelní hodiny. Koupil jsem si Tissot T-TOUCH Expert, perfektní. Potom jsem si nechal opravit kapesní hodinky po dědovi ze začátku 20. století a radikálně jsem změnil názor. Tikání mě totálně dostalo. Je to prostě úplná nádhera.
×
×
  • Vytvořit...