Přejít na obsah

Trojan

Členové_50
  • Příspěvky

    2 532
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Trojan

  1. V pripade nehody - zmena parametru vozidla (rozchod), tzn. vozidlo neni zpusobile k provozu, snizeni plneni. Jako kdyz na to prsknes kola ktera nemas zapsana v TP. Z toho mam strach... To je internet wisdom ale na jiny nazor jsem nenarazil.
    Jinak to zvysuje namahani podvozku (delsi rameno) a u predni napravy by se mela nove nastavit geometrie. To doporucuju, jinak ti to bude pidlat gumy.

    Edit: ohledne podvozku - ze nejdriv dam snizeny a pak az podlozky
    Edit: vim ze nekde prodavaji podlozky s homologaci ale stejne by mely byt zapsany do TP, myslim. Rad se budu plest :)

  2. Díky... Jo, na zimaky jsou dobrý :) etecko mají jiný, navíc tam jsou ještě podložky, takže jsou hodně vytazeny ven. Nene, takle už sem ty kola k autu dostal.. Ale krytka je tam klasicky nacvakla jako u jiných. Při prevazovani jsme ji normálně vybouchli ven

    Nebojis se pojistovny?

     

    Edit: jako ja tam ty podlozky asi taky vrazim, ale az po podvozku..

  3. Vsak vubec, rozhodne to nestoji za hadku :)

    Však já se ani nechci hádat :) Neříkám, že je Evoque kdo ví jaký, ale určitě je na tom hodně dobře, osobně klidně věřím, že lépe, než spoustu konkurence, čímž neříkám, že lépe, než komplet konkurence. Evoque prostě dost klame tělem, vypadá jak městské SUV, ale přitom toho zvládne více, než dost, ta DNA RR se v něm nezapře, pořád něco z toho má.

     

    Panda, případně Niva, to jsou jiné kategorie, projede to snad všude a přitom takové křapky, když si to tak vezmeš :) To jsou auta s jasným účelem a co dokážou je nesporné, to naprosto souhlasím.

  4. Já přes Coinbase, můžu Ti poslat link, přes kterej když se zaregistruješ a následně tam utratíš aspoň 100 doláčů, oběma nám dají bonus 10 babek, no nekup to, založím si živnost na posílání linku...a pak že to není letadlo  :lol2:

    Prave ze tam uz par dni nefunguji overeni uzivatelu... A to je ted problem vice sluzeb.

     

    Přes síto

    super

×
×
  • Vytvořit...