Přejít na obsah

Leviathann

Členové_50
  • Příspěvky

    275
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Leviathann

  1. Tak lehký update, Leonov chronograf Strela s kalibrem 3017, jak tvrdí třeba 100+1 a tam je vše pravda. Jaké hodinky používali sovětští a ruští kosmonauté během letů do vesmíru | 100+1 zahraniční zajímavost (stoplusjednicka.cz) No, článek s impactem to není, ale já jim věřím.
  2. Tak nás opustil Tom Stafford, astronaut, který si podal ruku s Leonovem během památné mise Sojuz Apollo. Velká věc tehdy a v kontextu dnešních dní skoro neuvěřitelná... Leonov ho předběhl o pět let, tak už si podávají ruce znova... Hodinky klasika Moony u Stafforda, myslím, no a Leonov netuším, na všech fotkách je dovedně skrývá a podle náramku...
  3. Paradoxně to nebylo judo ačkoliv ho mám rád a třeba teď o víkendu v HK budu aspoň s mladým na závodech, když sám ani na tréning nemůžu.... Byl to box v práci v rámci nácviku sebeobrany. A s kolegou co Hodinky ne že nenosí, ale vůbec je nechápe. A ať nejsem off topic, tak pohled z okna s bondofkama. Město si doplníte sami.
  4. Tak ruka pomalu splaskává, tak jsem je na zápěstí dostal. Jak jsou malé a lehké, tak asi jediná možná volba. Na pravé se mi prostě nosí Hodinky blbě.
  5. @Roland Sands @childe tak dal jsem na vaše doporučení, přátelé a spíše jsem ještě více naštvaný. Moony nenatahnu jednou rukou. Ok, zkusím jiné hodinky... Ale nesesteluju čas. Fajn, zaúkoluju celou rodinu, čas se nastaví, Moony se natáhnou a pak zjistím, že tam prostě nedám ten NATO strap a nikdo mi s tím doma nechce pomoct... A na pravé mi to prostě nesedí. A teď raďte.
  6. Dneska jsem si na tréningu zlomil kost v ruce pri sparingu. To že mám sádru, fajn. To že musím na operaci, ok. To, že jsem nepoužitelnej, budiž. Ale že nemůžu nosit Hodinky na levačce, to mě jako fakt točí.
  7. Dneska důchodkyně, když je venku tak hezky. A abych si přihřál polívku - mě nevadí natahování, ale co mě vytáčí je to, že nastavím čas, chci zacvaknout korunku a jak blbě zatlacim, tak se mi ručky pohnou a můžu nastavovat zas. Jediná vada na kráse dokonalých moonů (pro mne) . Paradoxně na Mark II není natahování, ani štelovani času problém.
  8. No, tomu říkám dobrá volba. Moc pěkný. Mohl bych si rejpnout něco o plasťácích (jen vtip!) viz vedlejší fórum, ale.... Pecka.
  9. Ach jo, na tomhle jsem vyrůstal... Kdo nezažil, nechápe. Pomalinku mi ty dětští hrdinové odchází.
  10. Leviathann

    OMEGA X SWATCH

    Gentlemani, není důvod hned jitřit emoce. Rozhodně se necítím býti lepší, když mám na Moony - šetřil jsem na ně řádově roky a o to víc si jich vážím. A jako jeden krok k nim byly právě Bulovy, které jsem tady chválil a holt ve srovnání s plasťákama to prostě válcujou. A jak jsem napsal, noste si co chcete, když vám to dělá radost.... Hlavně se vykašlete na nějaké kádrování. Peace.
  11. No jo, jenže ono je není na co dát. Jim nic nesluší, už jsem to tu řešil dříve... Já bych tak rád je přezul na něco jinýho, ale jen origo guma (ta se mi začala pomalu rozpadat) a nebo tah. NATO nesnáším, jiný tahy na to nejdou, jiný řemeny tomu nesluší, ani na Strapshopu mi vlastně neporadili, protože to tak prostě je. Mám je moc rád, ale co se obutí týče, je to bída. Ale zase - nic není dokonalé, že?
  12. Sice fotka včerejší, ale POřád tohle. Moony si dávají pauzu a Marky jsou v lázních. Jo a příroda se úplně pomátla, já sice nejsem dendrolog, ale pupeny by měli být o měsíc později, ne?
  13. Leviathann

    OMEGA X SWATCH

    Já jsem dlouho odolával tady hejtit tohlecto tohle... Ale zcela pragmaticky. Za skoro stejný peníze máte Bulovu Moony, který jsou kvalitativně úplně jinde a hlavně v tom kosmu byly... Ne, prostě to nadšení z pseudoomega plasťáků nechápu. Jasně, tisíc lidí, tisíc chutí, noste si co kdo chcete, když se líbí, ale já to fakt nechápu....
  14. Dneska důchodkyně. Malé, lehké, nízké a přitom dokonalé. A na tom slunku ta modrá strašně vylezla.... Ještě pár let a budu s nima prudit ve vintage vláknu.
  15. Já si nemůžu pomoct, jako hodinky jako vždy cajk, ale co mě vždy dostane, jsou tvý fotky. Vypadá to tak jednoduše, ale v tom to je, jednoduchý mi to vůbec nepřijde (prostě mi to nejde udělat stejně). Takovej minimalistickej přístup,kterej se mi moc líbí. Super. A fakt nejde o nějaký rektalni alpinismus...
  16. Plnotučná je prostě boží a z domu nikdy nepůjde...
  17. Když jsme u toho slonika...
  18. Počasí téměř jarní... Marky na procházce.
  19. Venčení dravé zvěře před obědem. V tuto chvíli moje nejstarší hodinky. Ale půjde nám to spolu....
  20. Dnes takto.... Uvidím, jak dlouho mě to bude bavit. V Onyxu budou mít brzo asi co dělat....
  21. Sváteční pohoda, kafíčko, děti si hrajou, nikdy po mě nic nechce... Takže všem přeji hlavně klídek, pevné nervy a štěstí, protože na Titanicu byli všichni zdraví a k čemu jim to bylo, že?
  22. @Jerryl já to pak po těch sto letech pdám na aukro a trhnu na tom strašnej balík.... Bude to s patinou a autentický. Teda pokud přežijí, protože manželka už svůj zabavila a statečně ho používá, ač je hodinkově imunní.
  23. Díky! Nejhorší na tom je to, že stejně časem zase pořídím něco dalšího.... Moony super, za mě stejně ty ty úplně nejvíc nejlepší...
  24. Tohle je hustá fotka. Jak reklama na Star Trek...
×
×
  • Vytvořit...