Přejít na obsah

ateista

Členové
  • Příspěvky

    40
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

ateista's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Prosím o pomoc při výběru hodinek pro pána, který chce "pilotky chronografy " , tedy aby hodinky byli velmi dobře čitelné, měli stopky a dále ocelový tah, navíc vzhledem k tomu, že většinu času budou čelit tvrdé realitě na zemi, zatímco v oblacích budou jen občas, je nutné aby toho dost vydrželi. Fantazie mi dochází ve chvíli kdy mám splnit limit 10 000 Kč. Děkuji za každou radu i takovou, že si má dotyčný odšroubovat hlavu a nechat seřídit. ;-) PS: Radu ať si pořídí dvoje, jsem již použil. Zamítnuto. PSS: S G-shockama jsem také nepochodil. :-/
  2. Pokud si koupíš hodinky Wenger v USA či Kanadě, tak k nim nedostaneš mezinárodní záruční list. Prodejce ti sice bude tvrdit, že na uplatnění záruky ti bude stačit faktura, kterou ti pošlou s hodinkami, ale záruku musíš uplatnit u prodejce. Tzn. kdyby se ti s hodinkami něco stalo v době záruky (mezinárodní záruka od Wengeru je 3 roky, ale k té potřebuješ originál mezinárodní záručák od Wengeru), která je běžně 2 roky, tak buď pošleš hodinky zpět přes velkou louži a nebo jsi si pořídil drahé těžítko. Oprava na vlastní náklady se ti nevyplatí. A včíl mudruj.
  3. Chronograf je u modelu C001.617.22.207.00 na 12 hodin, ostatně jako u všech modelů DS Podium Big size C001.617.xx.xxx.xx.
  4. Certiny - vlastním jménem C006.425.16.031.00 Limitovaná edice v počtu 500 kusů.
  5. [attachment=163445:C001_639_21_057_10_PR_PR(CMYK).gif za chvíli tu bude jpeg, jen co se mi ho podaří zkultivovat
  6. Čím začneme? ETA 7751 nebo DS Multi-8?
  7. Největší kolekci Certin jakou jsem kdy viděl mají v Koscomu a při platbě v hotovosti ti dají slevu. V týdnu je tam měli. Jenže já mám malou ruku:crying_anim:
  8. Jsou takové zvláštní, hodně zvláštní. Ať uberou jednu nulu z ceny, napíšou made in P.R.C. a poměr cena/výkon bude pěkný.
  9. Model určený pouze pro severní Ameriku, v Evropě je neseženeš a pokud ano (šedý dovoz), tak bez mezinárodní záruky.
  10. Wenger v minulosti vyráběl automaty. Můj názor je, že je dobře, že už je nevyrábí. Volnočasové ( pokus nahradit slovo outdoorové) hodinky v kombinaci s mechanickým pohonem v této cenové kategorii = průměrné hodinky s podprůměrným kalibrem. Wenger to je quartz a buď tah, silikon nebo guma. Kdo si je koupí na kůži je trol jako já a nosí je jen v zimě :-( Ještě jednu specifickou vlastnost u Wengeru ctí, minerální sklo, dnes ve formě sapphire coated crystal. Lidé, kteří s hodinkami opravdu chodí po kopcích, horách či jinak aktivně žijí, ví, že minerální sklo vydrží mnohem víc než safírové. Podře se snadněji, to je pravda, ale rozhodně nějaký ten přímý zásah snese. A navíc k ... outdoorovým hodinkám nějaký ten škrábanec patří ;-) Nesmutni nad tím, že to nejsou automaty a jdi je pokřtít o nějakou pěknou skálu, ať je vidět, že už něco zažily!
  11. ateista

    Le Locle

    Omlouvám se, hodinky z tohoto obchodu nejsou z šedého dovozu. Nejsou sice oficiálním prodejcem, ale mají zvláštní povolení k doprodeji hodinek po Hibernii a záruční servis mají u Hanáka... v tom aby se jeden vyznal:suicide_anim:
  12. ateista

    Le Locle

    O tomto prodejci nic neví v Le Locle ani u českého distributora.
×
×
  • Vytvořit...