Přejít na obsah

patprom

Členové_50
  • Příspěvky

    4 463
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele patprom

  1. Dám ještě jeden up a jak říká jeden zdejší kolega, pokud se neprodají v řádu dnů, tak buď není zájem, nebo jsou drahé. Ani jedno uvedené podle mě neplatí. Jsou to krásné hodinky za rozumnou cenu. Samozřejmě se nabízí otázka, proč je prodávám, když jsou tak moc skvělé? Pocitově jsou pro mě moc velké, toť vše. Rozumné slevě jsem nakloněn. Výměna je možná za Bondovky nebo Tudorky BB s bordó lunetou. Děkuji za nabídky. Dám tomu ještě pár dnů a pokud se pro ně nenajde nový majitel, nechám si je.
  2. Ahojte, v rámci jarního úklidu začínám vyřazovat věci, které s přibývajícím věkem dítěte již nebudeme potřebovat...prostě z nich děcko vyrostlo Jako první nabízím skvělé a krásně lehké kolo zn. Orbea MX20 v moc hezkém stavu. Ježděné bylo jen 1 sezónu. Snažil jsem se nafotit co se dalo, aby bylo zřejmé, čím vším je vybaveno. Ano, máte pravdu, chtělo by trochu umýt, ale spěchal jsem... Na případné dotazy rád odpovím přes SZ. Cena 5.800 Kč (původně cca 9.500 Kč) V rámci Ostravy a okolí přivezu. Pokud jste z větší dálky, patřičně zabalím a pošlu poštou či kurýrem.
  3. Ahoj všem, mám tu na prodej krásné zelené, většině z nás dobře známé hodinky z manufaktury Oris - Aquis Date v chlapské velikosti 43,5mm. Balení je kompletní se všemi dílky tahu. Detailní popis: https://www.hodinky-koscom.cz/oris-aquis-date-01-733-7730-4157-07-8-24-05peb-k0028523 Stav hodnotím svým kritickým okem na 90% - pouzdro a sklo jsou čísté, na tahu jsou vlásečnice a pár skřábanečků od běžného nošení, které lze případně přeleštit či přebrousit. Hodinky jsou to velmi pohledné, spolehlivé a jdou skvěle. Mohou být vaše za kulatých 35.000 Kč + případná pošta/kurýr, osobně Ostrava a okolí. Naživo vypadají mnohém lépe než na přiložených fotografiích. Dotazy prosím jen přes SZ.
  4. Fasácké polárky, já dneska kvarcky
  5. Bílé cifry se vrací na plné pecky
  6. Něco nového pro fans Slayer a Death Angel
  7. Ahoj všem, před časem jsem pořídil kaučukový řemínek pro Rlx Submariner, ale nemám pro něj využití. Jedná se o výrobek dobře známého výrobce Horus Watch Straps pro současné modely Subů s roztečí 41mm. Kvalitu Horus WS subjektivně hodnotím jako špičkovou. Ve srovnání např. s RubberB mi přijde malinko měkčí, což považuji za výhodu, protože tolik netlačí. Barva kaučuku je výrobcem označena jako "Espresso", což celkem sedí. Klidně by to ale mohla být i čokoládová Zde info výrobce: https://www.horusstraps.com/collections/straps-for-rolex/products/rolex-submariner-strap-espresso-rubber?variant=40391515144368 Řemínek je zcela nepoužitý (na hodinky nebyl nasazen ani jednou), tedy naprosto nový a může být Váš za 2,500 Kč (dal jsem za něj cca 3,000 Kč + výpalné a DPH). Solidnímu zájemci možná ještě něco slevím. Osobně možno převzít v Ostravě a okolí, případně mohu poslat za stokorunu navíc. Případně dotazy prosím jen přes SZ.
  8. Čerstvá zkušenost. Jsem v Rakousku a potřebuji vybrat hotovost 2,000€ z bankomatu. Jdu k bankomatu Raifky. Ten odmítá vydat víc než 200€. Zkouším jinou kartu, zase nic. Chci zajít dovnitř a zeptat se, ale právě mají polední pauzu. Dám si tu práci a jdu k bankomatu jiné banky. Naprosto stejná situace. Koukám do apky, jestli nemám nějak zablokované vyšší výběry, nemám. Volám infolinku české Raifky, kde je mi řečeno, že by mělo být všechno v pořádku a není důvod, proč by mi bankomat neměl vydat vyšší částku. Telefonní bankéřka se mnou sepisuje reklamaci. Víc mi prý pomoci nemůže. Mezitím končí polední pauza, vcházím do Raifky, kde se nejbližší pracovnice ptám, proč mi jejich bankomat odmítá vydat více než 200€. Odpovídá, že bankomaty mají nyní nastaveny všechny banky tak, že mohou vydat denně pouze 200€ z důvodu bezpečnosti. Zajímavé a pro mě nic moc situace, protože potřebuji něco nutně uhradit v hotovosti. Co se dá dělat, jsou na světě horší věci, říkám si a záležitost vyřídím jinak. Tragikomické nakonec. Zhruba po týdnu mi volají z Raifky, že věc prověřili a že oba bankomaty byly podle jejich zjištění porouchané. Jasná lež. Jako kompenzaci za způsobené potíže mi nabízejí poukaz na 50% slevu k nákupu knihy (jméno knihkupce jsem již zapomněl). Na to jsem se dotázal, jestli to myslí vážně, nebo tam má být nějaký kanadský žert? S naprostým klidem je mi řečeno že to myslí vážně a proč by to měla být legrace?. V tu chvíli si říkám, že nemá smysl se rozčilovat, hezky poděkuji a ukončuji hovor. Říkám si, že kdybych zrušil účty u Raifky a šel jinam, jestli by to za ten opruz stálo a u jiné banky by to bylo lepší? Co myslíte vy? Hezký den všem
  9. Je jen málo současné produkce na deskách, které si kupuju. Mám rád staré kousky ze 70 a 80 let (sem tam i 90), ze kterých sálá historie. Tahle deska z roku 1981 patří k mým nejoblíbenějším, Není na ní jediné slabé místo
  10. Nemám, jen si vybírám desky v solidním stavu a vždycky před přehráním desku opatrně zbavím prachu a nečistot antistatickým kartáčkem.
  11. Možná někdo znáte...progrockově - muzikálové zpracování Války světů z roku 1978 s geniálním vyprávěním v podání Richarda Burtona, zpěvem Phila Lynotta a dalších vynikajících jmen. Objevil jsem dnes v bazaru s deskami. Nekupte to za pouhá dvě kila, taková krása.
  12. Po čase jsem je natáhnul. Řemínek od Zekona jakož i nové lumi [emoji106]
  13. Lupeny do Vídně dneska koupené, teď začne trénink [emoji869]
  14. Každému slušnému člověku z toho musí být smutno, RIP
  15. Dík za tip, musím vyzkoušet. Ta malá korunka byl vlastně vždycky jediným důvodem, proč jsem se jich zbavil (ani už nevím z těch x let, kolikrát to vlastně bylo). Jsou tak pěkné, že jsem jim chtěl dát vždycky ještě šanci, ale nešlo to. Teď občas nosím Havlovky, což jak víme, jsou automaty, čili pro mě fajn, nicméně když je seřizuju, vždycky se trochu vzteknu, jak je ta korunka malá a jde to oproti Rlx, na které jsem dlouhodobě zvyklý, dost ztuha.
  16. Myslím, že je pro tebe fajn, že se nenašel zájemce o ně. Jsou super!
×
×
  • Vytvořit...