Přejít na obsah

Triskell

Členové_50
  • Příspěvky

    171
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    v kukačkových hodinách
  • Fanoušek značky
    C2H5OH

Návštěvy profilu

4 449 zobrazení profilu

Triskell's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Hezký pes. Ještě se jí zeptej, jestli teda při budování té historie bude (nebo už rovnou je) Plzeňsko součástí Ukrajiny.
  2. Ono to asi má jiný rozměr u Ukrajince na Ukrajině a u Ukrajince v Plzni...
  3. Ajta. Tak to jsem se spletl. Fatalii byla kdysi původní impuls, proč jsem chtěl zkusit pěstovat chilli. Potom jsem napsal Gandalfovi o semínka a také jsem se - přes žlutou jolokii - dobral k tomu, že každý rok papriky mám, ale Fatalii jsem dodneška mezi tím nezkusil...
  4. Do odborníka mám hooodně daleko, ale dívám se správně, že tam je Fatalii?
  5. Je to zde prosím o hodinkách, a nebo o zpovykaných degenech?
  6. Ale ten problém je právě v tom, že tyto emoce je třeba držet správně rozdmýchané. Na to nasedají dotace, psychoradkyně, kvóty, vlogy...
  7. Ještě dvě neumětelské fotky. Ta tmavší je Black Pearl, tu mám letos prvně... okrasky už jsem měl různé, toto je letos premiéra (semínka - dárek k Vánocům).
  8. Tak já jsem bezzemek, tak 40 kg není obrovský balík, když jinou půdu nemám. Je to univerzál, nepoužitý substrát od loňska, předhnojený (údajně dle etikety) na 6 týdnů Kristalonem... taky toho bylo 40 kg. Jen jsem to prostě měl výhledově na víc než 1 sezónu. A zrovna budu muset dokupovat, na těch deset paprik se to už beze zbytku rozešlo. 4 semínka nevyklíčila vůbec, a jednomu jsem utrhnul čepici, když nedobře vylezlo i s obalem.
  9. Tohle je poslední loňský odGandalfův kusanec BBM, který mi z papriky od něj vzešel. Letos jsem tam napral 15x sladší povětšinou anuumkovou záležitost, nyní pečuju o 10 paprikových mimin, ale je to těžká bída... zkraje sezóny tu není vůbec světlo a substrát od Agra tomu asi taky moc nepřidá - smutnice se mi smějou do xichtu, když to tu píšu. Forestina blahé paměti byla lepší.
  10. No, roste. Chystám se vařit omáčku, tak jsem něco sklidil a než začnu, provedl jsem abštych. Mráz mi běhal po zádech a v břiše mě kopal kůň. Na vaření po zředění to ale bude dobrý. Když vezmu co ještě na kytce zůstává a ještě se chystá, dala by se s tím vyhubit nějaká menší vesnice. Na příští sezonu to vidím, že pohledám E-bay, španělské feferony a max. habanero. Vražd bude do zásoby. Z tohohle budou švestková a zeleninová (tam přidám červené haba).
  11. To takhle jeden čeká, až ten (jak jsem myslel) ´oranžový 7pot´ teda zoranžoví a on provede tohle Tak jsem se té BBM omluvil a jedem dál... ale plodí mi krásně, asi zná to přísloví o blbým sedlákovi a velkejch bramborách.
  12. No jestli je to ten Gandalfův kříženec, tak jeden mi prozatím před zráním vychází světlounce zelený a druhej má hodně zafialovělé listy a papričky jsou černé jak bota. Na každé 7 paprik zatím, rostlinky asi 25cm.
  13. Záokenní 7pot od Gandalfa se snaží...
  14. Jen s dovolením dotaz - ten oranžový zplozenec, to je to , co má fialové květy a roste do svícínků?
  15. Založeno na klíčení. Děkuju Honzovi - Gandalfovi. 2x BBM, 2x 7pot, 3x oranžový zplozenec. Od loňska mám jednu žlutou jolokii, jedno červené habanero a jednu papriku, která ještě neměla nic a tedy čekám, co z toho bude. Možná houbeles. I v tom je kouzlo pěstitelských pokusů.
×
×
  • Vytvořit...