Přejít na obsah

jirovskyzby

Členové_50
  • Příspěvky

    90
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele jirovskyzby

  1. Díky za rady. Hledal jsem skoro všude a nic. Steinhart nabízí pěknou překlápěčku i s řemenem, ten je u hodinek 22 a zužuje se na 18. Asi pořídím tento, nicméně to není úplně ono, ostatně hodinky o průměru 47 mm by si zasloužily řemen v celé délce těch 22 mm. Zb.
  2. Ahoj, pořídil jsem si Steinhart Nav B-Uhr stailess steel 47 mm, mají 22 mm široký řemen o tloušťce cca 4 mm, obojí je parádní, sháním k tomuto řemenu motýklovou sponu, ale nějak se mi nedaří. Poradíte prosím, kde v ČR tuto sehnat? Předem díky
  3. Obecně se kloním k větším hodinkám, v tomto případě jsou ale 42 dle mého názoru lepší volbou.
  4. Tak se ustálili na cca minutě za týden. Seika nosím jen v pátek, takže každé páteční ráno stáhnu minutu, takový rituál. Po celý týden jsou ve winderu.
  5. jirovskyzby

    Le Locle

    Tak ty už tam nemají, škoda :-(
  6. Tam jsem byl :-), asi jsem se špatně vyjádřil, přednost dám novým, ale ceny v CR se mi jeví nadsazené....
  7. Nastal čas... poradíte, prosím, kde koupit nové/zánovní Omega James Bond automaty? Předem díky, Zb.
  8. jirovskyzby

    Le Locle

    Dokonce i na ulici mě oslovil "seriozní pán", že stratil peněženku a zda mu mohu pomoci - za to mi nabídl úplně nové Tissoty :-) - opravdu zdařilý fake. Zavřít by ho měli. Takže asi opravdu někde v Číně otevřeli "manifakturu" - lumpové.
  9. Myslím si, že Seiko 5 jsou možná nejlepší volba cena/výkon, no a že jdou 15 sec do plusu se mi zdá hodně, proto jsem se zde optal, zda je to O.K, nebo se to dá zlepšit :-). Marhysovi a lubovi, viz výše, jdou plus minus 2 sec :-) PS: doktorům se vyhýbám, je mi jasné, že bych dopadl podobně jako ty :-)
  10. Moc díky za názor, počkám ještě dva měsíce a uvidím, pokud se vejdou do 15 sec za den, nebudu to řešit, v opačném případě půjdou pod "kudlu".
  11. Ahoj, asi dva měsíce vlastním SEIKO 5 Sports SNZF11K1, předbíhají se o cca 15 sec denně... Poradíte, zda a zda vůbec jde nastavit (doladit) přesnost? Předem díky, Zb.
  12. Nádherné hodinky, třeba si je někdy pořídím....
  13. Oranžová guma se k tomu hodí, dobrá volba.
  14. jirovskyzby

    omegy eBay

    A jak to nakonec dopadlo? Ty prvně diskutovaný Bondovky - original, nebo fake?
  15. Pokud se ti tvoje "staré" hodinky líbí, tak si je nech :-). Moje první automaty jsou Atlantic Skipper a asi je nikdy neprodám ... jednou bych chtěl Omega "bond" a nějaké Rolexy :-)
  16. Hodinky dobrý, mooc dobrý, bi color tah... jak bych to řekl... asi ne...
  17. Tak to je dobrá zpráva. Chystám se nechat vyměnit sklo (minerální), tak se poptám i tam. Každopádně díky za informaci, Zb.
  18. Ahoj, taky mám eco-drive, asi 3 roky, nevíte prosím někdo, jak dlouho vydrží baterie/kondenzátor? A jde následně vyměnit? Tedy jestli to má vůbec cenu. Díky, Zb.
  19. jirovskyzby

    Kalibrace Casia

    Mám Casio SGW-300H asi měsíc a nic jsem nekalibroval, ani nevím, zda to vůbec jde. Výšku v bytě to po celou dobu ukazuje stejnou, stejně tak na jím místě. Mám pocit, že se to snad kalibruje samo, protože zobrazení nadmořské výšky trvá cca 2 sec. Nebo se pletu a měl bych si přečíst návod? :-)
  20. Taky mám jedny eco-drive. Nevíte prosím někdo, jaká je životnost baterie/kondenzátoru v hodinkách? Předem díky, Zb.
  21. Doporučuji FAST v Říčanech u Prahy. Já mám G asi deset let, měnili ni tam baterku (3x), řemínek (2x) a jednou i pouzdro. Opravdu to funguje. Zb.
×
×
  • Vytvořit...