Přejít na obsah

utrejch

Členové_50
  • Příspěvky

    3 491
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele utrejch

  1. Sorry Jardo, ale tohle je hrozný. To zjištění, vedle koho jsem tolik let žil musí být hrozné, protože jestli někdo dokáže povýšit prachy nad lásku k rodině, tak tohle jde mimo moje chápání.

    No tak uz ho nemiluje a navic dostane prachy. Rozvadeji se chudsi i bohatsi ... jak je vidno i ve zdejsim vlaknu ...

     

     

    edit: nechci nikoho samozrejme ranit ...

  2. Ja zacal pouzivat ignore list a je to teda featura k nezaplaceni. Jeste teda kdyby to filtrovalo i citace ...

     

     

    Mě potěšilo, že jsem vydržel nezapojit do všeobecného flejmu posledních dní. Strávil po skoro měsíci na antibioticích moc příjemné tři dny na horách ve společnosti kamarádu, piva, vína a ginu :)

     

    Skoro bych si i myslel, že jsem snad dostal i rozum a přestávám se vyjadřovat ke každé blbosti, ale moc bych s tím raději nepočítal ;)

     

    Jo a Longu gratulace k POčkám. 

  3. Bohuzel, takle pravdepodobnost nefunguje. 

     

    O tom opravdu pochybuju. Jsme ze sestrou z manželství, které vydrželo všechno, a rodiče se měli hodně rádi. Přesto jsme oba rozvedení.

     

     

    Souhlas. Taky jsme se setrou rozvedeni a rodice to spolu tahnou uz cca 45 let...

  4. Pouzivej google sheets.

     

    @radek ne - potrebuju dostat vice informaci a pohledu ze stejnych dat v jeden okamzik - budeme fasovat sluzebni ipady (protoze nekdo na to udelal doplnek do naseho systemu), tak se ptam - jedinou vyhodu spatruji v tom, ze nemusim tahat notebook po fabrice, vezmu si placku. no a protoze je jako ve vetsine firem posedlost setrenim, tak numbers jsou zadara a excel se nekoupi... a tahat notebook do naseho provozu neni ani dobre, ani vhodne (a ani povolene:D) - a protoze nejsem kancl krysa (jsem, ale chodim do vsech provozu casteji nez vetsina delniku :)), tak jsem si chtel v tomto smeru vyuzit zarizeni co nejvice - pokud to nijak zasadne nejde, tak se z toho stava krasny fotoramecek na stul a pro me vec k nicemu...

  5. Viděl někdo The OA? Stáhl jsem si to, protože u Darku několik uživatelů čsfd psalo, že Dark je kombinace Stranger Things, Pustiny a The OA. Po prvním dílu jsou mé dojmy rozpačité. Hlavní hrdinka je poněkud nesympatická, ostatní postavy jsou kreténi, adoptivní matka je vypatlaný kosočtverec, atd. Změní se to s příchodem "Luciuse Malfoye" na scénu nebo je to ztráta času?

    To ma si nejdementnejsi pribeh, co jsem kdy cetl. Po prvnim dile jsem se totiz koukl o cem to ma bejt a ani nevim co rict ...

  6. Skupina handicapovaných hudebníků The Tap Tap uspořádá 5. prosince ve Foru Karlín 6. ročník koncertu s názvem Mikulášská. Jako hosté se během večera objeví Gaelynn Lea, Ondřej Ruml, Adam Vojtěch, Iva Pazderková, Roman Zach dívčí sbor Puellae cantantes a sbor Canticorum iubilo, kde zpívá prezidentský kandidát Jiří Drahoš.

     

    Jedna minuta googlovani

     

    http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/mikulasska-s-the-tap-tap-pripomene-take-pamatku-wabiho-danka/1557955

     

     

    Drahose nepodporuju, ale vadi mi pohorseni nekterych zdejsich diskuteru na novinkach ...

  7. Obavam se, ze jsi prilis naivni. Lidi jsou pitomci. A Cesi se nechavaj ojebavat slevama a ruznejma akcema uz dvacet let, proc by se to najednou melo zmenit?

    Já si dovolím přihodit ještě jeden pohled na věc (BF). Že nemorálním žonglováním s cenami se samy společnosti přiravují o potenciál akcí. Jěště párkrát zopakují podobný scénář a nakonec si i ten nejpomalejší důchodce při pohledu na ceduli "SLEVA!" jen odplivne a to celoročně.

  8. To bezpochyby je, ale ja nejsem agent BIS, aby mi to vadilo. Proste by mi upgrade z 6 na vosum neprinesl zadnou velkou radost, je to v podstate trochu vykonnejsi to same ...

     

    Xko se mi jako takove libi, ten vyrez nakonec neni takovej problem. Je to velkej posun oproti osmicce. Ty ostatni veci se behem par mesicu vyladej, takze nejvetsi problem je pro me tech 30k.

     

    Touch ID vypadá bezpečněji 

     

  9. utrejch: A prečo osmička nedáva zmysel ? Ja si myslím, že naopak  je to dobrá voľba, nakoľko nemá oled (žltá biela, vypaľovanie, zlé pozorovacie uhly) a má touch ID namiesto nedotiahnutého snímania ksichtu, ktoré mimochodom odomklo nejaké dieťa na maminom telefóne

    Protoze vypada jako sestka :)

×
×
  • Vytvořit...