Přejít na obsah

Martin_A

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Martin_A

  • Datum narození 19.12.1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.hodinarstvo.sk

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Slovensko, Nové Mesto nad Váhom
  • Fanoušek značky
    hodinky a potom asi len zase hodinky... :)

Martin_A's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahojte, vlastníte niekto hodinky zo série Festina BlackChrono 2010? Aj Festina prišla na to, že pridanie označenia ?Limitovaná edície? by malo napomôcť k lepšej predajnosti. Tento model je v celo čiernom prevedení, vodotesnosť 100 M a majú kaučukový remienok. Všimli sme si, že Festina spravila zaujímavý krok s touto limitovanou edíciou. Na začiatku roka 2010 ich uvidela ako model 16539/1 v počte 999 vyrobených kusov. Keďže sa všetky vypredali, tak ich na konci roka uvideli znovu, ale pod novým číslom 16575/1. Tento krát to už bolo 2000 ks. Ktorý model vlastníte?
  2. Obávam sa, že kontakt do zahraničie nepomôže, nakoľko záruka Festiny nie je medzinárodná. Teda, jedine platí "medzinárodná záruka" medzi CZ a SK, ale neverím tomu, že by hodinky kúpené v CZ alebo na SK opravili v rámci záruky v Rakúsku alebo Nemecku...
  3. Ahoj, ako si spokojný s Vostokom? Tie Fortis vyzerajú dobre. Skús sa pozrieť aj po Tissote, majú zaujímavú novinku v kolekcii SEASTAR 1000 alebo aj modely PRS 516.
  4. Určite by som sa priklonil k Certine. Vďaka Hibernii je Certina na Slovensku a v Čechách nedocenená, pretože ju prevalcoval v predajnosti v tomto segmente Tissot. L Ja nosím DS Podium Square a môžem len pochváliť. A dokonca, keď to porovnám s Festinou, tak Festina trpí vyšším percentom reklamácii. A keď už má svadobný dar niečo vydržať,tak by som šiel do Certiny ešte raz.
  5. Martin_A

    VLIV POTU NA CASIO EDIFICE EF-300N

    Som stále prekvapený, že Casio z tohoto materiálu stále hodinky vyrába. V katalógu je uvedený materiál Brass, čiže mosadz. Veľmi často sa vyskytovali reklamácie tohoto typu. Ja sa prikláňam, že spôsobené to bolo aj potom a aj oterom. Takmer všetky hodinky z tohoto materiálu sa skôr či neskôr vrátili ako reklamácia. Problém je v tom, že tento materiál je ťažšie rozoznateľný od ušľachtilej ocele. No, ale to že to nie je titán už mohol obchodník vedieť aj podľa váhy.
×
×
  • Vytvořit...