Přejít na obsah

Americkej

Členové_50
  • Příspěvky

    3 995
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Americkej

  1. Dej pak vědět rozuzlení. Měl jsem před 17ti lety téměř stejnou událost, jen mi při parkování šikmém stání čumákem k obrubníku narval mezi pravý přední kolo a nárazník. Přes noc a ujel taky bez lístku za stěračem. Stejně vytrženej a rozbitej nárazník, podběh, nádržka ostřikovačů s motorkama na kaši atd... tenkrát mě fízlové i ČKP poslali do řiti. Ve Volvu oprava nesmysl, něco jsem posháněl po vrakáčích, i tak to bylo kolem 60ti litrů...

  2. Drobný postřeh, OWB je sice pohotovější na trénink tasení, ale nedává mi smysl trénovat s tím, co běžně nenosíš. Moje kydex OWB našlo uplatnění pod stolem. Na dva vruty zespodu desky.

    E: AIWB se ukázalo překvapivě nositelný i pro tlusťocha, po zimě mám zase 15 kg nahoře...

  3. Ale jo, markeťácký bláboly jsem si načetl, jenom jsem je nepobral. Myslím z funkčního hlediska. Lehký kovaný - fajn. Ale smysl těch pěti "drátů" mi stále uniká. Jako chápu pokus o vizi designera snoubit nové se starým, ale nemám rád samoúčelné prvky bez reálné funkce. V téhle aplikaci mi nepřijde, že by vylepšovaly nosnost a tvarovou stálost celku.

  4. Raději si ty příčky ověř. Tipuju, že technologicky máme totéž. Vnitřní příčky jsou 6 cm silné, to nemůže bejt nosný.

    E: Každopádně jsi v bodě, kdy máš spoustu otevřených možností. Přijde mi zbytečný lpět na původních (dnes nevyhovujících a dávno překonaných) dispozicích.

  5. Jak říká, mám stejnej byt. Já zvažoval změnit dispozici z 2+1 na 2+kk, tedy shodit celou příčku mezi kuchyní a pokojem vpravo. Ovšem 2+1 se mi lépe pronajímá. Každopádně bych udělal samostatné wc mimo původní půdorys a zvětšil koupelnu na plnohodnotnou vanu plus samostatný sprcháč. Červeně jsou vchodový dveře a stoupačky, jediný dvě nezměnitelný věci.

    Bytvrsovice01.jpg.aaf2bb49493c7e13216506016ec4ee79.jpg

    Bytvrsovice02.jpg.88f441b0359a1947d64e016783121f85.jpg

×
×
  • Vytvořit...