Přejít na obsah

batoo

Členové_50
  • Příspěvky

    277
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele batoo

  1. Sorry za spam, muzu se zeptat o jakou motorizaci se jedna? Benzin/Nafta (podle budiku asi benzin)? A objem motoru. Diky moc
  2. Ahoj, chtěl bych vyzkoušet Garmin Instinct 2X Solar (preferovaná je hnědá, nebo zelená, nicméně pokud máte i ostatní barvy dejte prosím vědět). Nikdy jsem Garminy neměl a chtěl bych je zkusit, ale 10 000,- za ně fakt nedám. Děkuji za případné nabídky do SZ a za prostor Bertovi.
  3. Prodám chvíli používaný tyčový vysavač Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G11. Při reklamaci hlavice, kterou dodali v rámci výměny úplně novou jsem koupil druhý, abych měl čím vysávat a vysavač je od té doby z reklamace v krabici. Nic mu není přikládám fotky. Cena včetně zásilkovny 4500,- Zasílám po převodu peněz na můj účet. Vysavač ještě rok v záruce, fakturu kupujícímu přibalím. Případně předání v Praze a nebo Kutnohorsko. Popis např. zde: https://www.roboticky-vysavac.cz/xiaomi-mi-vacuum-cleaner-g11
  4. Omlouvam se za nevyzadany UP ale je to chvilku po tom co jsem dal inzerat, puvodni uz nejde editovat. Zjistil jsem, ze konzole je v zaruce do 09/2024 protoze byla koupena v EU. Diky a sorry za UP.
  5. Prodám konzoli Steam deck, verzi 512GB s lepším laminovaným IPS LCD displejem (oproti levnějším verzím). Ke konzoli je originál obal, originál napájecí adaptér, originál dockstation pro pohodlné připojení k TV společně s dalším originál adaptérem. Konzole je celou dobu v gumovém obale a má od začátku fólii na displeji, na joyconech je také gumový kryt, takže naprosto neopotřebované. Kupováno 9/2022, již není v záruce ale je plně funkční. Popis konzole např zde: https://www.alza.cz/gaming/valve-steam-deck-console-512gb-d7742431.htm Důvod prodeje: nemám na to čas a prostě nehraju. Konzole používána minimálně. Původní cena konzole, karty a dockstation přes 20 000,- Kč. Zdraví baterie 100% (viz screenshot) Není nijak poškozena, není co fotit. Cena za vše dohromady: 12 000,- Cena pevná Zasílám pečlivě zabalené po obdržení platby na můj účet.
  6. Prodám za kamarádku plně funkční notebook po zemřelém manželovi a ručím za prodej. Bez poškození, byl používán hlavně v kanceláři na stole. Jak je na tom baterie nedokážu posoudit. Notebook reinstalován do čisté instalace. Windows 10 Pro licencované. Specifikace: Intel Core i7-8565U 1.8GHz , v turbu 2.0GHz RAM 16GB SSD 512GB Windows 10 Pro a Windows říkají že notebook je kompatibilní s Windows 11 Notebook je plně funkční, již není v záruce Full HD rozlišení 1920x1080 Úhlopříčka 14" Fotky v příloze, v případě dotazů jsem k dispozici. Důvod prodeje: shánění peněz pro pozůstalé kde se dá. Cena: 12 000,- Kč Zaslání poštou po předchozím převodu peněz na účet.
  7. Prodám originál Apple žlutý trailový tah, nevybalený. Velikost M/L. Odkaz s popisem například zde: https://istyle.cz/49mm-zluto-bezovy-trailovy-tah-m-l.html Nevybaleno z krabičky není co fotit. Cena 2000,- včetně zásilkovny. Zasílám po obdržení platby na můj účet.
  8. Ty kraso velka gratulace, zrovna jsem si rikal jakej odvaz to je, ja moje Maharishi edici ted musel poslat na servis tak snad budes mit vice stesti. Pekne!
  9. Všechno podle domluvy a rychlý prodej! Za mě doporučuji, vše zcela bez problémů.
  10. Pohodovy obchod a prijemny pokec, za me doporucuji!
  11. Vim ale k nam se ofiko dovazet nebudou.
  12. Problem je u tehlech krasavcu ze je nikde nemaj :(( a do CR je nikdo neumi dovezt.
  13. Taky to není můj šálek kávy. Střelba, štípání dříví, sváření, potápění. To jsou pro mě gshock pravé digi
  14. Mohl bych poprosit o tip kde se to dá koupit? Děkuji pěkně
  15. Zrovna je mam na ruce Bohuzel zrovna tyhle maji nejhorsi citelnost coz nekomu muze vadit. Myslim ze kdyz budes prodavat za 4000,- tak hned budou pryc.
  16. A jaka verze? To vis ono kdyz Rangemany koupis novy za 7000,- tak se lidem asi moc nechce dat jen o trochu min. Ja na ne nedam dopustit mam ctvery vcetne novych GPR a jsou to nejlepsi hodinky. Delam s nima uplne vsechno a na nic si nestezuji, strelba, svarovani, plavani apod. za me nejlepsi a nejuniverzalnejsi pocin.
  17. Ja mam rad velky hodinky a maly bych uz nechtel. Normalne nosim rangeman gpr-b1000. Sent from my iPad using Tapatalk Pro
  18. Rangemeny jsou nej a chci jeste do sbirky ty tmave s invertem jak vubec neni videt:). U me dostavaji hodinky tak zabrat ze nic jineho nema smysl. A kdyz se jde do spolecnosti tak jedine
  19. Super domluva, vysel mi vstric a rychle sme se domluvili na osobnim predani. Vse odpovidalo popisu a moje vysnene GShocky mam od te doby na pazoure. Za me jednoznacne doporucuji!! A jeste jsem objevil pekny kram kam budu chodit az skonci covid silenstvi.
  20. Zrovna jsem se te na to chtel zeptat, me se stalo to samy kdyz jsem louhoval caj a mel jsem zapnuty odpocet :)))
  21. Ano ale s jinou spz je to ok.) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  22. Obchod probehl bezproblemove a knihu jsem obdrzel jak bylo dohodnuto! Doporucuji
×
×
  • Vytvořit...