Přejít na obsah

Vít81

Členové_50
  • Příspěvky

    64
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Vít81

  1. před 15 hodinami, qwer napsal:

    Neviete inak, ako je to momentalne s kupou modelov, kde uz neni rozdiel medzi cennikom a chrono24?

    Rozmyslam nad 36mm explorermi, cennik je 7050 a na nete vidim tyzdne nepredane kusky za 8000 z coho usudzujem, ze waitlisty by sa mali vycistit od investorov.

    Da sa uz nieco take objednat, alebo si usetrit nervy a ist grey?

    manželka na takove expy čeká už myslím víc než rok, myslím že do ČR jich moc nepřišlo v tomto roce. Držím palce ať jsou ty tve rychle doma 👍

  2. před 3 hodinami, long napsal:

    Když si to tady čte někdo od nich, musí se těm vašim komentářům smát.

    Proberte se. Vždyť nedělá nic špatného a navíc hodinky, které se tady probírají jsou v označení opravdu vintage, jelikož se vyráběli krátce a  moc jich není a již se nevyrábějí. Vintage neznamená antik.

    Navíc to dělá transparentně a nic neprodává vzadu v kanceláři po zavíračce.

    Jestli si lidi od nich přečetli a oni přečetli, vaše výkřiky do tmy v podobě odejmutí licence a online internetového prodeje museli se smát až se smíchy připosjali.

     

    Co je vám kverulantům vlastně do toho a líbilo by se Vám, kdyby Vám někdo z ulice radil jak máte dělat Vaší práci, Váš Bussines?

    Nebo je to jen závist?

    já se na to dívám velmi podobně. U HB jsem koupil vícero hodinek. Vždy to bylo příjemný a profesionální zážitek. Osobně neznám moc českých rodinných firem s takovou firemní kulturou. Rozhodně jsem u žádného nákupu neslyšel že je nesmím prodat nebo něco takového.  Obecně moje nadšení pro hodinky je stále na vzestupné dráze, takže jsem žádné ještě neprodal. U prodejců aut, motorek apod je běžné, že tam prodávají nové i ojeté kousky. Myslím, že u většiny z nich to není kdovíjaký zdroj příjmu spíš cesta, jak oslovit nové zákazníky a vyhovět stávajícím. 

    Přijde mi zcela férové, že vintage oddělení v HB je vidět, je na stránkách a hodinky mají jasnou cenu. Je přeci na každém z nás jestli si na vysněné hodinky počká, koupí na fóru na ch24, jinde nebo nikde. 

    jsou to jen hodinky, nic víc nic míň :)

     

  3. před 28 minutami, kroupek napsal:

    Děkuji Vám všem za komentáře, také mne překvapilo, že ty 41 OP jsou vlastně 39,5 mm. Máte pravdu, že ciferník u 36 mm vypadá lépe...no budu to muset vyzkoušet na ruce.

    ahoj když jsme vybírali OP pro přítelkyni tak mě až zarazilo, jak na mě rozdílně zapůsobily obě verze. 36 mm byla taková, jak to říct luxusní, pěkná, vyvážená. prostě hodnotná a se spoustou detailů. na té 41 mm se to pro mě nějak rozplynulo. trošku stejný efekt u mě nastává u day-date, tam vše ale dohání president tah. přeji hezky strávený čas u AD :) 

  4. V 25. 1. 2022 v 9:57, MichalSVK napsal:

    Vyzeraju perfektne! VC je celkom nedoceneny.. Myslim ze tento rok sa to moze zmenit.

    díky moc, je radost nosit na ruce. dřív jsem měl prakticky jen sportovní hodinky, i když elegantní a tohle je takový jiný svět. chtěl jsem vyzkoušet něco ze svaté trojice a přitom na to nečekat 10 let :) navíc jsem neměl nikdy hodinky s ukazatelem dne v týdnu a ani sluneční fází. taky jsou to první hodinky co mám a ukazují datum (myšleno číslo) po staru - po obvodu, jak to bylo obvykle před příchodem Rolex Datajust. co je ještě taky prima, že pokud člověk nepotká fandu do hodinek tak ostatní nepoznají jejich cenu 😇

  5. před 4 hodinami, Vít napsal:

    lehky update po par mesicich, hodinky jsou velmi prijemne na denni noseni. takrka nevim, ze je mam na ruce. cifernik  je plny barev od bileho zlata po zlute. pusobi dojmem vetsich hodinek a to asi diky stupnici data po jeho obvodu. subtilni vterinova rucicka ladne krouzi a hodinky vypadaji jako by nemely vrchni sklicko. kdyz je splin na dusi staci je sundat s ruky a pohledem skrz dynko se svet zprijemni 😀

    APC_0041.jpg

    ještě přidám jednu B&W 😊APC_0040.thumb.jpg.650fc20901e55b3dcca0f778d220fa37.jpg

  6. před 1 hodinou, xcmaniax napsal:

    Sakra, tohle mi úplně uniklo. To je velká paráda! A strojek nádhera. Občas mě napadne myšlenka pustit celou sbírku a pořídit jeden takový kousek z oblasti HH a odhlásit se z fóra 😄 ale zatím jsem tam psychicky nedospěl:-) PS: nejlepší je stejně ta fotka s kartonovým boxem, kde je "made in thailand" či co 😄 

    díky moc za pochvalu, jo ten obal papírový je přísný, naštěstí zbytek je made in Swiss 😅 já se do nich tak zamiloval, že jsou z HH skoro daily watch. ale co žijeme jen jednou tak proč se na tu nádheru nedívat co nejčastěji 😊

  7. lehky update po par mesicich, hodinky jsou velmi prijemne na denni noseni. takrka nevim, ze je mam na ruce. cifernik  je plny barev od bileho zlata po zlute. pusobi dojmem vetsich hodinek a to asi diky stupnici data po jeho obvodu. subtilni vterinova rucicka ladne krouzi a hodinky vypadaji jako by nemely vrchni sklicko. kdyz je splin na dusi staci je sundat s ruky a pohledem skrz dynko se svet zprijemni 😀

    APC_0041.jpg

  8. na Subech právě ne, celý oyster je na nich matný a to i sponě, teda aspoň na posledních dvou generacích co mám doma. Batgirl má oproti tomu leštěný prostředek spony a i prostřední články jubilee, stejně tak jako je na Batmanech (aktuálních) kde je lesklý prostředek celého oyster tahu včetně spony. Proto jsou pro mě GMT batgirl více sváteční a takové fajnovky oproti Subům :)

  9. před 21 hodinami, tedwine napsal:

    jeden diel spony? nic co by neslo rozlestit! 😅

    no jo ale pak budou lešťenky a každý druhý bude říkat že jejich hodnota je kvůli tomu v ceně kovu 🤣 až je budou pozůstalí jednou chtít prodat a užívat života, mě se tento problém snad týkat nebude :)

  10. před 21 hodinami, JoyStick napsal:


    A neprameni ten pocit ze staryho plechovyho jubi?
    To novy je totiz skoro neznicitelny. :)

    bohužel mám jen ten nový, určitě je nezničitelný ale spona podle mě lehce poškrabatelná (taky bohužel :)) prostě na mě GMT působí víc, jako hodinky na které je třeba dávat pozor než Duby

  11. před 7 hodinami, tedwine napsal:

    Batgirl tym ze jubileeeee, praveze nie su nachylne na skrabance, teda az na sponu. Ta lestena cast trpi.

    mě prostě pocitově přijdou takové víc křehké a ano přesně ta spona protože je uprostřed leštěná tak je hned na ráně

  12. tak z mého pohledu šťastného majitele obou malé srovnání - suby jsou víc nenápadné a méně se o ně na oysteru bojím třeba při venčení psa :) batgirl jsou náchylnější na škrábnutí, jsou víc lesklé a taky se barevně nehodí pro každé oblečení. při střídaní hodinek a nastavování jejich času jsou GMTčka náročnější na nastavení datumu a druhého pásma, to prostě za pár sekund nenastavíš. pokud první Rolex tak bych bral Suby a pak až Batgirl. Pokud by měly být první GMT bral bych je na Oysteru. hezké rozhodování :)

  13. měl jsem to tak, opatrně zkoušel, rozbaloval a hlavně aby se jim nic nestalo. brzo zpátky do krabice a hned do sejfu. dnes na to kašlu, rozbalím, ošoupám, chodím s nimi venčit psa a užívám je. když mě nesednou (což se mi stalo s jedněma) tak šly prostě proč a přišly hned jiné :)

    má rada užívat a rozbalovat a nosit :)

  14. před 21 minutami, Tag Heuer LV napsal:

    Pri takejto presnosti by som to neriesil, vsak to je presnost 2s/den je ukazkova pri novych kusoch. Jedine co by som si dal pozriet pri 9 rocnych je kontrola vodotesnosti ci ich nie je potrebne pretesnit. Ak nie tak servis urcite neries a servisne puzdro radsej prikup zvlast na ch24.

    prima, díky za radu 👏

×
×
  • Vytvořit...