Přejít na obsah

kozaa

Členové
  • Příspěvky

    39
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele kozaa

  1. Moc je nenosím jen do společnosti, proto prodej a budu se shánět po něčem odolnějším (G-Shock apod.) na sportování a do práce.
  2. Já bych hodinky koupil jedině zde z fora nebo z kamenné prodejny aukra apod. není pro mě.
  3. Koupil jsem černou variantu ještě tam měl bílou, ale ta mě tak nepadla do oka.
  4. Tak Zeppeliny koupeny ani jsem necekal, ze budou v realu tak pekny. Supr diky za tip!
  5. Vsem moc diky moje volba pujde po Zeppelinech nebo Orientu oboji je presne to co bych chtel :-) dekuju
  6. Ty Zeppeliny to je presne to co bych chtel. Asi to bude lepsi volba jak ty Festiny ze? Zapesti mam 18cm. Zatim to je horkej kandidat a daji se sehnat i v CR coz je pro me velky plus.
  7. Ty Orient Star nadhera do chvile nez jsem uvidel cenu. Muj rozpocet je bohuzel jakej je a na hodinky za 22.000 bohuzel muzi zapomenout. Ty Orise bych taky bral bohuzel muzu za hodinky nechat max 9k uz takhle me zena doma zabije :-)
  8. Chtel bych automat, vodotesnost postaci proti vlhkosti a desti. Asi se pruhledu na strojek budu muset tedy vzdat me se hrozne libi videt jak ten strojek pracuje. Ohledne tech Seiko a Orient hodinek co by se dalo doporucit? Kdysi jsem mel v merku Seiko SARB033 ale ty v CR asi nesezenu ze?
  9. Ahoj vsem po delsi dobe jsem se rozhodl, ze si poridim hodinky, ale nechtel bych koupit spatne a proto se obracim o radu na vas. Shanim nejaky automaty ve vyse uvedeny cene nove nebo zde z nabidek. Meli by jste pro me nejakej tip? Nasel jsem treba tyto jaky mate na ne nazor? Hledam neco podobneho v tomto stylu. http://www.hodinky.cz/festina-automatic-6846-2.html?gclid=CjwKEAjwiYG9BRCkgK-G45S323oSJABnykKApxsgXV8qqsQHTt7xjiVBgjJoYTg12IunirVhPW3VyBoCeyrw_wcB Vim ze se cenove nepohybuju kdo vi kde, ale treba me budete umet pomoci. Hodinky bych vyuzil na bezne noseni, ale i do spolecnosti. Diky moc za jakoukoliv radu a pomoc.
  10. Moc pekny hodinky, libi se mi jak samotny model, tak hlavne barevna kombinace a za ty penize? Krasa a dobrej vyber. At slouzi!
  11. :-D dobré vlákno. No já si nemyslím, že by si velkovýrobce dovolil poslat mezi lidi něco jedovatého nebo nezdravého pokud to člověk nosí na ruce. Mám radu: pokud ti hodinky nechutnají, tak je prodej a kup nějaký co ti zachutnají a mají třeba vůni po lesním ovoci :-).
  12. Tak to leštění je teda pěkný svinstvo koukám. Nic pro mě. Každopádně děkuji všem za rady a pomoc.
  13. Dobre dam na vas zkuseny. O tom vylesteni jsem to nevedel, ze to naopak uskodi. Zas jsem o neco chytrejsi.
  14. Neboj takovou kravinu neudelam. Maji pro nas hlavne rodinou hodnotu a navic ac jsem chrononovacek, tak si umim hodinek i cenit. Dam je trosku vycistit, vylestit, promazat a zpatky do krabicky kde je ponecham a pripadne nekdy vezmu na nejake svatecnejsi prilezitosti.
  15. Dobře dám na tvou radu nechám ho tam asi máš pravdu. Teda asi určitě.
  16. Takže je, paráda díky moc všem za pomoc s celkovou identifikací hodinek !!! Nechám je tedy promazat, přeleštit a když to půjde vyměním to sklíčko za minerál.
  17. Hodil jsem makro, vyfotil a hodím to sem. Mohl by toto být punc?
  18. Potom je mi to jasné, když je to plast. Jinak zlato to ani být nemusí říkají to jen rodiče a já to nepoznám. Zkusím to dát tedy hodináři na Praze 5 a třeba mi i poradí co je to zač za materiál vlastně. Punc tam taky nevidím.
  19. Takže Vympel, dík moc já to četl jako Brimner :-) Děkuju za odkaz tam je v podstatě všechno co jsem chtěl vědět včetně ceny. Co tak čtu, tak na tu dobu to byl jeden z nejlepších kalibru tohoto druhu. Ještě bych se chtěl zeptat co jsem tak četl zkoušet natahovat bych je neměl že? Neví někdo z jakýho materiálu je sklíčko z té doby? Safír to určitě nebude podle škrábanečků to vím už ted. Kdybych je chtěl dát trošku do pucu můžete mi doporučit někdo nějakého dobrého hodináře? Co je na tak starých hodinkách potřeba všechno udělat? To opravdu mají hodnotu jen cca. do 2.000,- i když jsou z růžovýho zlata? Čekal jsem vyšší.
  20. Ahoj zdravím všechny chronomaniaky potřeboval bych od vás pomoc a zoodpovězení několika otázek, půjčil jsem si od rodičů na pár fotek jedny hodinky, které jsou staré přibližně 30 let, materiálem by mělo být růžové zlato a ciferník z perleti. Hodinky nechtějí prodávat mají samozřejmě pro nás rodinou hodnotu. Jde mi především o to co je to vlastně za výrobce hodinek at koukám jak koukám nevyluštím ten nápis. Poznám jen, že byly vrobeny v CCCP. Pak by mě zajímalo zda tu někdo pozná co je v hodinkách za strojek a jestli patří spíše k těm lepším nebo je to obyčejný stojek, který vyráběl kde kdo. Hodinky jsou velmi tenké. Samozřejmě mi nedá se nezeptat zda mají i nějakou reálnou hodnotu, když jsou z toho růžového zlata (vím, že hlavně záleží na značce, strojku a materiál je až to poslední) nebo jsou tak akorát na parádu. Hodinky jsou funkční však aby ještě nebyly, když nebyly nikdy nošeny. Díky moc za každou odpověd. Níže příkládám fotografie: 1. 2. 3. 4. 5.
  21. ggrand: Aby jsi si je nakonec nekoupil ještě po třetí :-D Mě se zatim líbí jak na fotkách, tak na ruce. Hlavně jsem potřeboval něco do práce, na sport a koníčky a to tyto splnují. Úplně likvidovat je nebudu, ale zabrat jim dám, však proto jsem si G-Shocky kupoval. S tim vymazáním času dobrá informace. Hned si to dopíšu do toho návodu. Jinak dík moc :-)
  22. Zdravím všechny Chronomaniaky, chtěl bych zde ukázat své úplně první G-Shocky. Ještě před pár měsíci jsem hodinky nenosil a nezajímal se o ně. To se jako už u více lidí návštěvou tohoto fora změnilo. Za necelé tři měsíce jsem si pořídil troje hodinky a chtěl bych pokračovat. Ale zpět k G-Shockům. Koupil jsem je od ggranda. Je to model Casio G-shock G-7710C-3ER. Hodinky na fotkách vypadají větší než jsou. Bál jsem se toho, ale co jsem je vzal na ruku příjemně mě svou velikostí i zpracováním překvapily. Mám je od pátka za tu dobu jsem s nima motorovkou pokácel dva stromy, koupal se, běhal. Naprostá paráda. Samozřejmě jsem nakazil i svou přítelkyni, která si hned hodinky musela taky pořídit :-) Hrozná ta nakažlivost. Přiložím nějaké fotky co jsem dnes nafotil: 1. Celkový pohled 2. Detail 3. Čelem zad
  23. Nic ve zlém, ale to že ti odešly Casia po 2 týdnech neznamená, že musíš hned házet tuto značku do odpadu a takhle o ni psát. Měl jsi jen smůlu na hodinky. Toto se ti může stát i u jiných značek jak u Festiny, tak i mnohem dražších modelů. Toto bych napsal jedině pokud bych měl už několik hodinek a všechny by mě odcházeli, ale to asi není takový případ. Znám hromady lidí v mém okolí a jsou s Casio značkou spokojení a kazí se asi tak stejně jako jiné značky. Jinak já jsem pro Casio.
×
×
  • Vytvořit...