Přejít na obsah

Radim01

Členové_50
  • Příspěvky

    227
  • Registrace

  • Přítomen

5 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Radim01's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Zaplaceno + něco málo navrch. Díky, parádní (a rychlá!!) akce!
  2. Uvnitr je skryty jednorozec, tak to (z principu) nemuze ublizit!
  3. Málo píšeme, no tak dobře... Všímáte si, jak má @mydlinkaTM krásně přehledně zařízenou pracovní plochu? Je to velká paráda, díky za nasazení života a tu dřinu s tím, myslím že musí být solidně demotivující některé kroky tolikrát opakovat. Co piješ? ..že bych něco zaslal.
  4. Hodně dlouho jsem v téhle věci mlčel, ale tohle NENÍ normální a stydím se, že po někom něco takového chci. Jasně, je to naprostá paráda, ale.... Připadá mi to jak popis závodní oktávky: " ..no, vlastně asi jen stěrače jsou původní..." @mydlinkaTM obří obdiv a díky!
  5. Mam dotaz mimo a odpovedet muze kdokoliv, kdo vi - k cemu je ta "ZemeCeska domov muj" vec? Videl jsem i jine u Mydlinky na webu a unika mi pouziti.
  6. No, a až se tohle převalí, nezvažuje realizační tým, že by se udělalo nějaké to Spyderco?
  7. Mám zvídavý dotaz - je popsáno, že bude otevřen "klasický seznam". Co to přesně znamená? Bude to opět překopírovávání předchozích příspěvků? Omluva za lamerský dotaz - jen pokud to bude něco, co bude evokovat nájezd lidí na nové zboží v Rodince, tak vážně zvažuji neúčast. Jedním dechem dodávám, že nevím, jak to řešit ideálně a všem co za tím stojí patří můj obdiv a dík + plně respektuji jejich rozhodnutí.
  8. Apostrof je bezva, vyhraje-li zkrácená verze roku, dal bych ho tam, jinak to evokuje číslo v serii (alespoň pro mě). edit: bral bych ho i za cenu, že to bude blecha...
  9. 1. I a) 2. I b) 3. I c) - 1 4. II a) - 1 5. II b) 6. II c) 7. III a) 8. III b) -1 9. III c) - 1
  10. Všechno to bude o pravdivosti a čestnosti každého z nás, bude to bezva. Kolik je tu asi Mirků Dušínů?
  11. Huh, fofr - pěkně! Dávám pro formu hlas (beztak výherní variantě). logo (ručičky) v kolečku ve střence a nápis „L.E.2024 - JEDEN z 30“ na čepeli 2. logo (ručičky) a nápis „L.E.2024“ v kolečku ve střence a nápis „JEDEN z 30“ na čepeli 3. logo (ručičky) a nápis „JEDEN z 30“ v kolečku ve střence a nápis „L.E.2024“ na čepeli 4. logo (ručičky) a nápis „L.E.2024 - JEDEN z 30“ v kolečku ve střence, čepel bez nápisu 5. logo (ručičky) v kolečku ve střence, čepel bez nápisu - 1 6. logo (ručičky) + nápis „L.E.2024“ v kolečku ve střence, čepel bez nápisu 7. logo (ručičky) v kolečku ve střence, čepel bez nápisu, klip L.E.2024 - 25 8. logo (ručičky) v kolečku ve střence, čepel bez nápisu, klip L.E.2024 + 1z30 - 8 9. logo (ručičky) v kolečku ve střence, čepel bez nápisu, klip 1z30 - 1
  12. Pokud nápis, pak na čepel. Mosazná destička čistá. Ale to vše bude asi předmět dalšího hlasování?
  13. “L.E. 2024 - Jeden z XX” za mě naprosto ideální (pokud už něco..)
×
×
  • Vytvořit...