Přejít na obsah

Nemesis

Členové_50
  • Příspěvky

    109
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

7 227 zobrazení profilu

Nemesis's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Jedna faktická k ukřivděným cyklistům. Opravdu s velkou radostí vám uhýbám na díky vašim širokým pneumatikám horských kol rozbahněných cestám v Českém ráji, které jsou označené velmi dobře viditelnými značkami Zákaz vjezdu cyklistům. to Radius - jakou máš státní příslušnost ;-) ?
  2. Pokud budeš mít obrovské štěstí tak v zahraničí jednu z prémiovějších. značek Baume&Mercier Classima Executives XL GMT model 2006. EventuálněMaurice Lacroix Pontos Day Date 2010.
  3. Sláva, konečně se tady objevil rozumný příspěvek. A ne ty kecy jak všechno vojebat antiradarem. Chvástání kolik to kdo napálil v obci nebo na dálnici, no šílený. Přečetl jsem si dvě stránky dozadu a bylo mi blivno. YPO, který dodržoval a zřejmě i dál dodržuje pravidla silničního provozu, byl za blba.
  4. No opravdu, Vterina je slušnej chlívák, pěkný existence se nám sem stahujou. Nejsem žádnej puritán, ale tohle svinstvo je už moc. Možná by měl root admin zvážit smazání komplet Vterinova profilu a udělení banu na ip adresu.
  5. Moany opravdu vypadají za ty prachy dobře. Pěkně ozdobený i když čínský strojek neurazí. Vodotěsnosti bych i věřil, dýnko se utěsnit dá a tlačítka stopek jsou šroubovací.
  6. Pročítám si zájmem vaše příspěvky a docela mě těší, že se přikláníte k mému mírnému favoritovi Baume&Mercier. Velmi mě překvapil názor Honzi71. Zatím jsem věděl, že dbá na to, aby hodinky vhodně doplňovaly společenské oblečení, nikdy by mě však nenapadlo, že je v podstatě nutné mít vhodnou časomíru i k neformálnímu oděvu. Honzo, děkuji, Tvá slova dám přečíst manželce ;-).
  7. Kubsone, zajímá mě řada Capeland, ale teď si kvůli hodinkám do obleku musím nechat zajít chuť. Každopádně v téhle řadě zalovím. Zajímám se o tyhle modely, o Capeland 10005 a 10006 to je Flyback, můj kůň .
  8. Pravda. Ač na japonské hodinky nejsem, musím uznat, že se výroční Landmaster 10th Annivesary povedl a patří mezi hodinky, které bych chtěl.
  9. Že jo, že jsou Baume&Mercier bezva, jsem z nich nadšený zrovna tak, jako z poslední produkce firmy. Baume&Mercier šel hodně nahoru. Nebudeš ho zastupovat ?
  10. Vzhledem k okolnostem si musím pořídit hodinky k formálnímu oblečení. Po dlouhém rozhodování, tento styl hodinek mi příliš nesedí, jsem zvolil určitý kompromis. Chtěl jsem, aby hodinky měly alespoň trošku sportovní nádech a proto mě napadl chronograf. Nakonec mi vyšly dva kandidáti, Baume&Mercier Chronographe Double Fuseau a Longines Column Wheel Chronograph. Baume&Mercier se mi víc líbí, čiší z něj víc sportovní duch a to byl můj hlavní požadavek. Mít hodinky relativně únosné ve společnosti a zároveň takové, abych je mohl nosit třeba i k jeansům, mikině a bundě. Jestli máte jiný tip sem s ním. Díky moc.
  11. Libore děkuji, dnes mě zásobuješ cennými informacemi. Nejdříve u Fortis B-47 World Timer a teď u Rado. Vidím, že si budu muset doplnit vzdělání. O tom, že je ETA 2894 klasický strojek chronograf jsem neměl ani zdání. Chtělo by to živou fotku, může se totiž snadno stát, že můžeme být silně rozčarovaní. Teď každý z nás kupuje a pak nemusí být na chronomagu ani kousek.
  12. Děkuji za podrobné info. Teď ještě co se skrývá za tajemným označením strojku.
  13. Paráda, to by však chtělo limitku Omega Speedmaster Michael Schumacher ;-).
  14. Věru pěkné jsou tyhle B-47, ani jsem si jich nevšiml v katalogu, jsou tam vůbec ? Jaký mají strojek, nějakou ETA 289X ? Poslední dotaz je klasika, cena ? Dík.
  15. Kerobe, Ty si skutečná figura. Přesně takoví nováčci táhnou chronomag ke dnu. Musíš se skutečně vyjadřovat ke všemu ? Ono Ti to nestačí jednou, Ty musíš vyjádřit svůj souhlas s frantíkem absolutně totožnou glosou navíc hned dvakrát. Prober se, proboha.
×
×
  • Vytvořit...