Přejít na obsah

Xenone

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ostrava
  • Fanoušek značky
    Omega, Breitling, Oris

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Xenone's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak pánové, s potěšením mohu oznámit, že další kus dorazil do ČR. Předevčírem převzato v OmegaButiku, čímž velmi děkuji děvčatům na prodejně za spolupráci . Pro Vjaceho, z mého úhlu pohledu, první verze by měla být pravdivá. Byl jsem 1ka v seznamu, zřejmě před tebou. Už v květnu minulého roku mi děvčata volali, že jsou na cestě, bohužel se zasekly Na příkopech v Kvedu. Od té doby čekání až do předvčerejška a splněný sen s rozšířením sbírky 13tek a ostatních Omeg. Takže pánové ledy se hnuly a všem ostatním přeji splnění i jejich snu a co nejkratší čekání... Foceno rychle na mobil v příšeří, takže barvy zkresleny.
  2. Xenone

    Nova limitka bondovek

    Viditelnost vlnek a vývrtu hodně záleží na úhlu, pod jakým na to člověk kouká. Subjektivně se mi ale zdá, že limitky mají méně lesklý a černější cifr. Černá je černější?
  3. Xenone

    Nova limitka bondovek

    Tak jedny už se se štěstím od minulého týdne válí v mé sbírce. Pro porovnání foto se sedna gold bikolorem.
  4. Tak šťastným majitelem Organicem výše postovaných kousků jsem já. S hodinkama spokojenost, jsou hlavně lehčí, než jejich "sestry" Seamastry 42ky, takže vyhovují jako oblekovky. Mega bomba to není, ale je to něco jiné a neokoukané, oproti klasickým moonům... Na ukázku jen pár obrázků, bohužel nemám makro objektiv a výše jsou stejně pěkné profi fotky. Pro info: u Dušáka byly i smými myslím 3 ks a už jsou všechny fuč...
×
×
  • Vytvořit...