Přejít na obsah

prukajda

Členové_50
  • Příspěvky

    264
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele prukajda

  1. Ahoj, plánujeme do rodiny pořídit další auto, rozpočet 300 až 400 tis. Kč, ideálně s odpočtem DPH a 4x4. Má smysl uvažovat o dovozu ze zahraničí? Nezabýváte se někdo dovozem či prodejem starších vozů? Raději bych využil služeb někoho z Chronomagu, než kupovat či využít služeb od nečlena. Díky za případné kontakty.
  2. Je ro mrazivé a smutné. Souhlasím s JR_2010, pokud by to bylo vhodné, dejte vědět, ten kdo ví, zda je potřeba nějak pomoci rodině. Už se tady dříve nějaké peníze v podobných případech vybraly. Sice je to zoufale málo, ale nic víc asi udělat nemůžeme.
  3. Díky členovi Kachna za seriózní jednání.
  4. Všechno naprosto OK. Skvělá komunikace, rychlé dodání. Jednička s hvězdičkou. Díky.
  5. Vše v naprostém pořádku, vše přesně odpovídalo informacím v inzerci.
  6. Upřímnou soustrast, Kuncáku, to mi je líto. S něčím prostě nenaděláme vůbec nic. Hodně sil.
  7. Sháněl jsem tedy informace a objímku žárovky k opravě dvou starých lustrů. Díky těm, kdo zareagovali. S prvním lustrem se snad blížím k cíli... Stav na začátku a současný stav.
  8. Vše OK, rychlé zaslání a blesková domluva. Díky.
  9. Přátelé, pojal jsem úmysl uvést do provozu starý lustr. Protože je zde řada členů zajímající se o retro, zkusím zde poprosit o radu. Začal jsem očištěním stínítek, která byla dost zaprášená. Po umytí v teplá vodě ztratila lesk a na povrchu se vytvořila nějaké vrstva šedobílého prášku. Netuším, o jaký materiál, ze kterých jsou stínítka vyrobena, jde, měl jsem ho za sklo, ale asi jde o nějaký umělý kámen. Mohl být povrch něčím napuštěn či nalakován a vrstvu jsem smyl? Materiál je těžký, stínítka byla řezána a vrtána. Netušíte, jak vrátit stínítkům lesklý povrch? Dále na lustru chybí jedna objímka žárovky Dá se takováto retro objímka někde dnes ještě koupit - mimo blešáky, a bazary. Díky za případné rady.
  10. V posledních pár dnech dvakrát koncert Elles Bailey. https://www.youtube.com/watch?v=HizOCpSY6hU&list=RDHizOCpSY6hU&start_radio=1Paráda.
  11. Výborná domluva, rychlé zaslání pečlivě zabalených hodinek. Vše OK. Díky.
  12. Díky Nickolasovi za doručení koncovek a dílků tahu plus fajn odpolední pokec.
  13. Kuncák 7 patří rozhodně mezi gentlemany tohoto fóra. Nejen že mi daroval přebytečné koncovky tahu, ale ještě se postaral o zprostředkování dopravy. Klobouk dolů a ještě jednou díky.
  14. Díky za mobil, perfektní komunikaci a rychlé odeslání.
  15. Děkuji Romanovi za seriozní jednání, vstřícnost a fajnový - i když kvůli nedostatku mého času - docela krátký pokec.
  16. Tak to je paráda, rozjel jsi to neskutečným způsobem!
  17. Hopo, jsi frajer. Rád se připojuji. Nebylo by dobré toto vlákno "přišpendlit" nahoru?
  18. Děkuji za rychlý obchod, bezproblémovou domluvu, ochotu při doručení a příjemný pokec u piva. Díky, Honzo.
  19. YPO, já myslím, že tady primárně o peníze fakt nejde. Nevím, co ten pán ocení více, ale je lepší udělat alespoň něco, než nic. Znal jsem dva bývalé letce RAF a moc jsem si jich vážil.
×
×
  • Vytvořit...