Přejít na obsah

jaykob

Členové
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli jaykob

  • Datum narození 25.10.1986

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Zodiac, Prim,

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

jaykob's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Díky moc za pomoc, mají ty hodinky nějakou hodnotu? Jsou funkční.
  2. Zdravím, má někdo tušení co je to za model? Díky
  3. Ahoj, nemáte prosím někdo tušení co je to za řemínek a kde se dá sehnat? Díky moc!
  4. Omlouvám se, ale dával jsem to sem z toho důvodu, že chci poradit, bohužel nejsem odborník, ale to nemusí být hned důvod k tomu dělat ze mě blbce :-)
  5. Rozepíšu to sem komplet. Tyhle položky bych si nechal udělat: Stroj-vyčištění,seřízení,bez výměny součástek - tolerance strojku za den -30+60s za den dle směrnice níže - 1890 Kč Montážní práce ( s výměnou součástek strojku), nová setrvačka, vteřinové kolo - 990 Kč Vyčištění a oživení pouzdra - 290 Kč Nové sklo plast - 590 Kč Nová korunka + natahovací hřídel - 490 Kč Nové těsnění - 70 Kč Náramek černý kaučukový - 1200 Kč Celkem 5.520 Kč A dle Eltonu pokud si nenechám vyměnit následující, tak nedostanu záruku na strojek: "Pokud uděláme renovaci v rozsahu jak navrhujete tak hodinky budou bez jakékoliv záruky na chod strojku" Nový číselník - 2900 Kč Nové ručky - 2200 Kč Leštění a broušení víka - 450 Kč Nová luneta + objímka s drátkem - 1690 Kč armovací kroužek - 500 Kč Celkem 7.740 Kč za podle mě jen vzhledové části, které nemají funkci na strojek.
  6. Dobrý den, mám na vás dotaz. Poslal jsem své Prim Sport Igen do origo Primu k posouzení a nacenění renovace. Cenovka mně přišla 13.300 Kč Když jsem jim napsal, že následující díly měnit nechci, líbí se mně patina, občas i nějaká oděrka, prostě chci aby dál vypadala jako x let staré a co si budeme povídat, chtěl jsem i něco ušetřit. Po odečtení následujících dílů: Nový číselníkNové ručkyLeštění a broušení víka Nová luneta + objímka s drátkemarmovací kroužek To vyšlo na 5.520,- (výměna skla, nový řemínek a zbytek oprava strojku).Tak mně Prim napsal, že v takovém případě mně nedají žádnou záruku na chod strojku.Přijde mně to od nich jen jako business, že jim moc od zákazníka nejde nebo mají opravdu výše popsané díly vliv na funkčnost strojku?Děkuji.Jakub
  7. Zdravím, ví prosím někdo proč na modelu Prim Pilot není Czech Made? Díky.
  8. Ten nylonový řemínek jsi sehnal 19mm nebo jsi tam nacpal 20mm? Díky
  9. Zdravím všechny, když jsem od dědy dostal první Primky (kalibr 50, stále jdou krásně, tak jsem si říkal, že to bude sváteční doplněk k mým Zodiacům a určitě nebudu potřebovat další, jenže to bych se nesměl začít dívat po ostatních Primkách a neobjevit Sport I. Igeny jsem musel mít, splnilo se (aukro), ale jsem laik a vás bych rád požádal o komentáře a doporučení, kde je nechat opravit. Ručičky nejsou vycentrované (nevím jak jinak to nazvat), ale když nastavuju čas, tak se každá točí jak se ji zachce. Když se to podaří nastavit, tak jdou max půl dne nebo strašně zrychleně. Nevím jestli lze podle fotek určit i origo a neorigo komponenty, nechci dělat žádnou drahou renovaci, se vzhledem jsem spokojen, jen chci aby na ně byl spoleh. Díky za komentáře.
  10. chtěl jsem názor odborníků, jsou to první dražší hodinky které jsem si koupil, tak na nich studuje vše co se dá, samozřejmě to není limited edition, pro můj dobrý pocit je to "limited edition" :-) a třeba to znamená úplně něco jiného, proto jsem rád za každý názor.
  11. to mě taky napadlo, to by byla hezká série i když chápu, že jsou určitě vzácnější limited edition.
  12. Ahoj všem, koupil jsem zodiac zo8518, jsem z nich nadšený asi je tu moc neoceníte, ale s jednou věcí mi třeba pomůžete na zadní straně je vypískováno číslo 0033/5000 všechno je vyraženo jen tohle je vypískováno, docela by mě zajímalo co to číslo znamená, napadá vás něco? Je to v pořadí Swiss made (vyraženo) a hned za ním 0033/5000 (vypískováno). Díky.
×
×
  • Vytvořit...