Přejít na obsah

Ondoni

Členové_50
  • Příspěvky

    4 152
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Ondoni

  1. Nevšiml jsem si při focení ani vkládání fotek do inzerátu bílého flíčku na lunetě. Takže tímto i zodpovídám dotaz - není to to drbnutá luneta, to jsem byl jen jednou trochu prase Vkládám aktuální dnešní foto. Hodinky jsem po vyfocení do inzerátu dal do krabky a zavřel do šuplíku a jak je vidět, nějakou dobu ještě šly. Takže rezerva je cajk V rámci upu upravím i cenu, poďme zkusit 18 000,- Kč za stejných podmínek jako hore
  2. Nabízím tu svoje SEIKO Prospex SPB143J1. Strašně jsem je chtěl, opravdu strašně. A pořád se mi i strašně líbí. Ale potřebuji střelivo a volba padla na ně. Kupoval jsem je od slovenského chronokolegy před pár měsíci a jsem v pořadí třetím majitelem. Nicméně hodinkám to šarm neubralo a vrásky posbíraly minimálně, jak je doufám patrné z mých fotek. Uvnitř automatuje strojek 6R35, který mi při běžném nošení dělal 20 sekund do mínusu/den. Ale nosil jsem je poměrně málo. Přitom díky průměru pouzdra 40,5 jsou to prudce nositelné hodinky, které se dají vzít s přehledem ke slušnějším hadrům. Balení je jak vidíte komplet, koupil jsem je na tahu a pokud si někdo bude přát, ten NATO strap k nim klidně grátis přihodím. K tahu jsou i chybějící články (2, slovy dva). Já mám zápěstí cca 17 - pokud by si od toho chtěl někdo cokoliv odvodit. Sklo i luneta bez poskvrny, fotky některé drobné neduhy vytáhly možná až moc. Samozřejmě nabízím možnost omrknout je naživo, ideálně Praha (a blízké okolí), případně v rámci ČR po dohodě (celkem dost pracovně cestuji napříč celou republikou). Cena 19 000,- Kč a to včetně zásilkovny nebo jedné plzně na staromáku, dvou plzní mimo staromák (třeba u Pinkasů ). Výměny prosím ne, rezervace jen z relevantních důvodů.
  3. Jsem rád, že náš obchod proběhl v osobní rovině a mohli jsme pokecat. Z pohledu kupujícího není co vytknout, můžu s klidem doporučit.
  4. Vše jako po drátku, sice krátký, ale fajn pokec. Army na straně kupujícího a můžu s klidem doporučit.
  5. Dneska už půjdou asi zpátky z hadru na tah
  6. Při úklidu jsem našel starý řemen od Zrna, sedí fajně
  7. Musím uznat, že vitamín "B" na hodinkovou trudomyslnost zabral neskutečně!
  8. Tag tag, je pomalu čas to pichnout...
  9. Takhle rychle jsem hodinky u dopravce po zaplacení snad ještě nikdy neměl Fajn a rychlá domluva ve všech ohledech, za mě určitě doporučení
  10. Ondrasss na straně kupujícího, rychlá domluva a vše dle plánu. Nemám sebemenší důvod nedoporučit
  11. Nemůžu jinak hodnotit nežli kladně. Pohodová domluva, fajn pokec. A+
  12. Když se spokojíte s málem a dostanete víc, než jste čekali
  13. Máš recht, vyměkl jsem, nevrtal, chvilku to řešil nošením na strapu, pak prodal a postupně tady na foru začal vyklízet pole působnosti. S odstupem času musím říct, že u těch konkrétních moonů bych stejně nakonec nevrtal. U nějakého levnějšího modelu by bylo rozhodování asi výrazně jednodušší.
  14. Včera jsem cestoval napříč republikou a v autě tak koukám na hodinky a najednou si všimnu zběsilého poskakovaní sekundovky. Běžně chodí po 0,5 sekundy a teď najednou skákala ob dvě nebo tři sekundy. Asi hledají signál, říkám si. No a pak mi to došlo, indikace slabé baterky. Ta se dnes odporoučela úplně. Takže co se týče mě, já už jsem "dotestoval" a spojím se s klukama ohledně dalšího postupu a vracení, což v plánu bylo tak jak tak.
  15. Na tom tahu je to teda labůžo nevím, kdo ho nastavoval jako poslední, ale očividně někdo, kdo má stejný obvod zápěstí jako já nasazení šlo taky hladce, skoro bych řekl, že dokonce líp, než některé řemeny. Netahá, nekouše, váha tak akorát, aby měl z toho člověk dobrý pocit. Díky střídání broušených a lesklých ploch má zajímavou plasticitu. Na kůži už se nevracím
  16. Po necelém týdnu testování můžu říct, že je radost je nosit. Díky proporcím a váze o nich člověk skoro neví. Nosím je zatím na řemeni, takže jsem zatím neprovětral v rámci nějakého volnočasového výletu a výšlapu, ať nedostává řemen moc na p.del. A ty manévry sekundovky při vytáhnutí a opětovném zacvaknutí korunky, to je k sežrání Zítra přezouvám na tah, tak jsem zvědavý, jak si sedneme konec průběžného reportu.
  17. Já včera zobnul tu jejich polotmavou 12 a gut! Ale na ALE se taky těším. Fajn místo, fajn lidi, fajn pokec
  18. Jak warran napsal, tak se stalo hodinky jsem včera převzal a fajn pokecal První chyba (kterou dělám bohužel pravidelně) byla si je hned nasadit, i když mě pak čekala hodinová cesta autem. Jo, furt jsem na ně čuměl a užíval si, jak skvěle sedí na ruce. Tak snad se mnou dostanou mimo okres Praha častěji. Každopádně, první dojmy hodně pozitivní!
  19. Hola, pokud by to bylo ještě možné, rád bych se postavil třeba na konec řady. Byl jsem v pořadníku, ale vzhledem k nějakým karanténám a problémům s tím spojeným jsem to dvakrát musel odřeknout - čímž se omlouvám i za komplikace, které jsem tím možná někomu způsobil. Rád bych je prostě vyzkoušel, červík furt hlodá, že se mi to předtím nepovedlo.
  20. Skončili jsme jasná zpráva Dneska jsem hodinky předal osobně Jirkovi v Helveti. O víkendu jsem přemýšlel, s čím bych je pro tuto závěrečnou recenzi srovnal. A napadla mě kapela Daft Punk. Což je trochu symbolické vzhledem k tomu, že včera oznámili konec své blyštivé kariéry. Stejně jako s touhle kapelou jsem si užil s Bulovama celkem legraci. Ne tu aktivní, přeci jen to nejsou volnočasovky do přírody nebo na kolo/prkno/brusle. Ale nečekaně pracovní, kdy už po prvním minutách byly skvělým tématem pro "ájs brejky", kdy otvírali konverzaci stylem "copa to máte za zajímavou šílenost na ruce?". Bohužel vzhledem k nouzovému stavu schůzek ubylo, takže se moc mezi lidi nedostaly, ale i tak to spoustě lidí kouzlily na tváři úsměv a jiskry v očích. Pár nedostatků bych možná našel (nutnost mít volnou i druhou ruku pro odečítání času, prasátka za volantem a slabou sponu), ale o tom myslím tyhle hodinky nejsou. Jsou spíše o tom najít v sobě trochu hravosti a někdy i koule pro to vzít je na ruku. Jsou to prostě "Get Lucky" hodinky, které vás hodí do trochu jiného módu, trochu retro, trochu disko, trochu punk. A pokud nejste vyloženě introvert, musíte si ty hodinky rozhodně a hodně užít. Tímto velké díky Helveti a Jirkovi za možnost vyzkoušet, že asi ještě nejsem taková konzerva jak jsem myslel. Přidám na závěr tři fotky a přání, ať se jim podaří najít nového majitele za balík, který pomůže!
×
×
  • Vytvořit...