Přejít na obsah

trekky

Členové_50
  • Příspěvky

    56
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele trekky

  1. Hmmm zajimave .... mozna to je ten důvod proc po uvodni prohlídce rekli, ze to udelaji na záruku ... protože důvod vody v hodinkách (od pohledu nastesti jen u ciferniku a ne ve strojku) nebyl jen povoleny ventilek ....
  2. A ja myslel jak s nima budu vyjimecny. Jak se topi hodinky odolno do 600 m? Nech si s nima hrat syna a zapomen zpatky zasroubovat heliovy ventilek. Nastesti Dusak ma rekonstrukci, tak jsem poprve musel vyuzit sluzeb Hanaka v Brne a nadseni....notmalne mi to pretesni a sestiluji cele na zaruku. Akorat si vezmou 3 stovky za prelesteni spony.
  3. Spravne...ukradl jsem je synovi, ktery je dostal s Happy Meal u mekace Ted jsem konecne za borce ;-)
  4. V bazenu jsem utopil Omegy, tak jsem si poridil novy stroj. Kdo uhodne kde? ;-)
  5. Najdes lepsi....velikost OK, ale design je dost sterilni. Nejak me na nich nic neoslovuje.
  6. Konecne Omega prisla s peknym designem
  7. Za tu cenu parada ... byt tebou tak je beru
  8. Vsak jo....beru to spis jako vtipny moment. Urcite si vrasky z toho zase nedelam;-)
  9. Ja te sve koupil k vanocum Rado a kdyzj jsem videl jak je hned druhy den dava na hrani rocni dceri, tak jsem zarval tak, ze holka pak hodinu brecela. ....a manzelka me nazvala hysterakem. Nejake veci nevysvetlis. Mam 3 mesice novou audinku a prvni vikend jsem vyvezl rodinku jak v Slavnostech snezenek na vylet. Sednu za volat a zacnu se blbe usmivat jak ten volant sedne do ruky, jak to hezky jede. Manzelka se na me podiva a pta se cemu ze se smeju. Chvili premyslim a pak odpovidam: "To bys nepochopila."
  10. Dekuji za gratulace.....nechcete se nekdo stat moji zenou? Ta moje me vcera oznacila za pako, kdyz videla, ze s nima jdu i do postele
  11. Chtel jsem PO Chrono ... trikrat jsem si je byl zkouset, ale pokazde na mem vychrtlem zapesti vypadali jak nador. Tak jsem mesic hezky papal cokoladu a sel je zkusit znova....se stejnym vysledkem. No nakonec jsem to vzdal a koupil tyto;-)
  12. Stejne ... je to tady prehlidka hodinek nebo nasich chlupu na rukou? ;-)
  13. Ja nevim...pred lety se mi Breitlingy libily, ale ted je nejak nemusim kvuli preplacanosti a toto je takovy typicky examplar. Ale kazdy ma jiny vkus tak na me nedej;-)
  14. Od pondelka jsem pysnym otcem male Omegy (232.30.42.21.01.001) ;-)
  15. Ono je to vzdy relativni. Urcite je hafo luxusnejsich hodinek nez Omegy, ale ja rict treba rodicum, ze jsem si v pondeli zkratil na letisti cas tim, ze jsem si koupil novy Planet Ocean za 100 hadru, tak uz predem vim jak to budou komentovat.
  16. Jo perfektni ten tah je...a jeho cena take. Dneska mi u Dusaka rekli, ze ho mohu mit za 42 000,-Kc .... no nekup to.
  17. Zeptam se u Dusaka, jestli maji tah a za kolik. Kdyz uz, tak uz;-)
  18. ZENITH Chronomaster Tourbillon 18K White Gold Watch ..... kdyz uz slintat, tak poradne. Tenhle macek kostuje tak 150 tisic dolacu.
  19. Ten tah vypada vazne dobre. Ale na druhou stranu kuze je kuze a muze pusobit vic luxusne.
  20. Hih...no prave...presne to me totiz take napadlo, ze s tahem by to bylo neco noveho.
×
×
  • Vytvořit...