Přejít na obsah

lukas.litera

Členové
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli lukas.litera

  • Datum narození 18.1.1982

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

lukas.litera's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Díky za nazory. Měl by jste nekdo tip na neco decentnejsiho v cenově relaci do 12k? Nechci nic úplne konzervativního, ale spis elegantní ho, klidně i trochu ujetyho :-)
  2. Zdravím, rád bych znal Váš názor na tyto hodinky. Vybíral jsem něco co budu moci nosit k obleku i v civilu cca. do 10 tisíc kč. Nakonec jsem narazil na tyhle Bulova Accutron. Co si o nich myslíte? Máte někdo zkušenosti s touto značkou, ať už jakékoliv. Je to sice amerika, ale prý vyrábí ve švajcu... Díky. L.
  3. Ahoj všem. Už asi 14 dní vybírám hodinky a tyhle Bulovy mě celkem zaujaly. Chtěl bych se zeptat, zda je něco takovýho vhodný vzít k saku, nebo jestli budu za exota? Díky za názory.
  4. Junghans Max Bill Automatic vypadají super..díky. Jaká je to vlastně značka co se týče spolehlivosti a zvuku v hodinářském světě? Nikdy jsem o tom neslyšel.
  5. Sorry, jsem tu druhej den a nějak mě nenapadlo prolézat stará vlánka.. :-) Díky za tip.
  6. Zdravím všechy chronomaniaky, v současné době mám potápky od Seika a vzhledem ke změně zaměstnání bych rád něco konzervativnějšího, co může koukat z rukávu košile. Prosím tedy zkušenější o radu a případné tipy. - Velikost tak 39-42mm - Cena do 15k - automaty - safírové sklíčko - ideálně švýcary, nebo něco německýho Nebráním se ani nákupu z druhé ruky. Na eBay jse našel tyhle a ty se mi docela líbí.: http://www.ebay.de/i...=item5d31c219b0 Předem díky za radu... Lukáš
×
×
  • Vytvořit...