Přejít na obsah

Willis

Členové
  • Příspěvky

    9
  • Registrace

  • Přítomen

Willis's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj, vynikající report! Připomnělo mi to naše dřívější putování, hned bych jel zas:) Willis
  2. Ahoj, ubytování bych zkusil např. přes air bnb, pokud nechceš nutně hotel. Tipy; no záleží co máš rád:) Ale šel bych rozhodně na Rockefeller (Top of the Rock), High Line, Times Square (pod červenými schody se dají koupit večer last minute lístky do divadel), jel bych s ferry na Staten Island (zadarmo a uvidíš sochu Svobody a lower Manhattan), Central Park, večer bych zašel do Chelsea/Meatpacking District. Můžeš strávit dny v muzeích (MoMA, MET...), jet k oceánu na pláž Coney Island na originál Nathan's hot dog, nebo jít do památníku 9/11 (je třeba rezervace). Nakupovat oblečení se dá např. v Century 21 (Cortland St.) nebo v outletu za městem. Kdyžtak napiš, jestli by tě zajímalo něco specifické!
  3. U hodinára: -"Opravili ste mi ich?" -"Jasnačka." -"A idú dobre?" -"Jasnačka, že dobre. A dal som tam aj malý trik. Keď odbíja desať a ukazuje štvrť na dvanásť je presne trištvrte na tri."
  4. Ahoj! Souhlas s ostatními. Za sebe můžu doporučit Chicago, žil jsem tam půl roku a dodnes vzpomínám! Dostatečně velké na to, aby bylo stále co dělat (památky, parky, muzea, akvárium, planetárium, NHL, NFL, MLB, jezero...) a přitom dostatečně malé, aby mělo atmosféru... Čechy (a Poláky, Slováky) jde potkat třeba v Klas Restaurant. Každopádně bych jel na konci léta/začátek podzimu. Přes léto je tam vedro a zimě je třeba se vyhnout... NYC stojí za to vidět, ale ne na žití. Washington DC zajímavé, ale bez atmosféry. Ostatní města mě nezaujala... Kdybys mohl, rozhodně s parťákem, půjčit auto a procestovat národní parky s občasnými zastávkami ve městech:) Rozhodně nejlepší způsob poznat USA! S léky jsem problémy nikdy neměl (recepty), preventivně je dobrý vzít i antibiotika. V Sydney jsou všichni v pohodě, spousta možností, taky bych tam dokázal žít! Austrálie mi přišla oproti USA mírně dražší. V Melbourne jsem nebyl.
  5. Letos jsem letěl poprvé s A380 (Emirates) a byl jsem nadšený I když jsem seděl jen v Economy, tak super zážitek. Oproti B747 daleko tišší, uvnitř subjektivně větší a celkově jsem se po letu cítil daleko méně unavený. Takže můžu jen doporučit!
  6. Na BB jako na pracovní nástroj nedám dopustit Na zábavu jsou určitě lepší jiné mobily. Jen doufám, že se BB ještě postaví na nohy
  7. Ahoj! Jednoho dne jsem nechápavě zíral na aukro, jak lidé přihazují na hodinky s naprosto obskurním názvem (který jsem naštěstí už zapomněl). Odpověď googlu mě přivedla ke zdejšímu vláknu o replikách/fakes. Počínajícím příznakům závislosti jsem se bránil odkládáním registrace, ale zdá se, že diagnóza pokročila do dalšího stádia Jinak mě živí mě právo, mám rád sport, cestování a architekturu. Hodinky jsem naposledy nosil v tanečních, a to už je taky pár let. Nicméně zdejší atmosféra mě přesvědčila, že hodinky potřebuji a chci! Už zbývá jen odpovědět na to jaké
×
×
  • Vytvořit...