Přejít na obsah

Pavlos

Členové_50
  • Příspěvky

    260
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Pavlos

  1. Marek Eben a jeho Longines Sigle Push-Piece Chronograph.
  2. Proč na foru o hodinkách otravuješ s nějakou replikou falešný kluku?
  3. Každý kdo umí vyvrtat díru do kusu kovu a zasklít tam strojek si říká hodinář.
  4. Bitzer už byl několikrát ve vlákně "Jaké hodinky nosí VIP". Tam patří.
  5. S Panerai to je složité... dávno to není Italská firma, velká část původních zaměstnanců včetně vedení je v Anonimu. Tak co je tady the real thing?
  6. Dobrodružný rybář Jakub Vágner a Tudor Hydro 1200: http://hobby.idnes.cz/rybare-jakuba-vagnera-zatkli-v-kongu-nyni-toci-v-amazonii-pro-ct-pwi-/rybareni.asp?c=A110228_101216_rybareni_bma
  7. To bych fakt netvrdil. Za mlada jsem se s quartzovýma Certinama WR 50m koupal, šnorchloval atd. skoro 5 let. Dodnes jsou v naprostém pořádku. To samé už asi 5 let staré automaty Certina WR 100m. A to nemají ani šroubovací korunku. Problém bude v servisu. Dokud servisovala Hibernia, vždy jsem dostal protokol o zkoušce vodotěsnosti a vše bylo Ok. Podle toho co ten synek píše jeho problém dost "podcenili".
  8. Uživatelský manuál mé mašiny (rv2009) doporučuje na zimu vytáhnout svíčky, stříknout tam olej a protočit... Samozřejmě to nedělám.
  9. Které z novějších klasických hodinek byste si vzali na recepci u prezidenta (čehokoliv)? Audemars Piguet Jules Audemars Extra Thin Parmigiani Fleurier Tonda 1950 JeanRichard Bressel Hommage "Daniel" IWC Portofino 8 Days
  10. Parádní. Ale nebylo chlubící vlákno ! Nebo se pletu ? Nebylo, snad to napravím
  11. Opravdový Favre Leuba Seachief s datumem vypadá takto: Další info: Tady
  12. Možná nechtějí Tvoje peníze a možná Ty až tak nechceš ty hodinky... ;-)
  13. Já myslím že máme určitě týden na to, abychom něco podnikli
  14. Po zralé úvaze je mé velmi důkladně vyšlechtěné Centauro na prodej. Než půjde do německého bazaru, zkusím ho nabídnout zde. Pokud má někdo zájem o hodně unikátní litr kultovní značky v top stavu, dejte vědět. 992cc, 8V OHC, něco přes 100k. Vyrobeno cca 2 200 ks. Více info + fotky v přiloženém pdf. Cenu bych si představoval ideálně kolem 140 000 Kč, zvážím každou smysluplnou nabídku. Díky. MOTO_GUZZI_V10_CENTAURO_CZE.pdf
  15. Neprotáčí. Jel jsem ted Německo - Rakousko - Itálie a zpět, vše Ok.
  16. Ještě nevím, ale nemělo by. Cyklodržák tam má pruh nějaké gumy, která to drží na místě a něco podobného je i na dosedací ploše hodinek. Poreferuju až to projedu.
  17. Musím se pochválit jak jsem vyřešil "palubní počítač" u klasické motorky. Mám ted prehled o case, teplotě, výšce a tlaku a jeho vývoji. Doufám že pomůže při obvyklých dilematech je to na pršák / není to na pršák apod. Sedí to na držáku na jakýsi cyklocomputer. (edit: velikost obr.)
  18. Co víc v této kategorii chtít?? Je to skvost.
  19. To bude jen Jawou obrandovaná čína. Smutné kam až kdysi slavná značka spadla.
  20. Myslím, že rozdíl mezi vizionáři a trendaři je celkem jasný i bez filosofování. Vizionář vždy získá víc respektu než trendař, protože být trendař je jednodušší a dá se to naučit.
×
×
  • Vytvořit...