Přejít na obsah

Flipik

Členové_50
  • Příspěvky

    912
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Flipik

  1. Flipik

    Citizen na ruce...

    Pěkné (oboje), kde to je?
  2. Jsou pěkné a vyvážené, jen škoda toho safíru. U Star řady by to měla být samozřejmost.
  3. AI se umí rozparádit: Důvodem, proč se ve slově "pedikúra" píše "ú" s čárkou a ne s kroužkem jako ve slově "kůra", je přijetí určitého pravidla pro gramatickou diakritiku v češtině. Pravidlo diakritiky v češtině říká, že dlouhý písmenový znak "ú" se v případě písemného projevu (psaní) uvádí s pomocí čárky, zatímco během výslovnosti (hovorového projevu) se používá kroužek. V případě slova "kůra" se jedná o standardní výslovnost, ve které se dlouhý "ú" označuje kroužkem. Ve slově "pedikúra" však dochází ke změně výslovnosti "ú" na "u", a proto se používá čárka, aby se upozornilo na tuto odlišnost.
  4. Co si objednáte, to dostanete, rychle a spolehlivě. Díky Davide za obchod.
  5. Jsou celkem fajn, akorát že tak moc vzhledem a skoro i cenou připomínají Omegy, že se vlastně stále drží předlohy
  6. Čím více informací policie uvolňuje ohledně včerejší tragedie, tím více jsem naštaný a přesvědčený o tom, že mohli udělat daleko více. Zejména onformace o to, že byl mezi podezřelými a měl u sebe zapnutý mobil jsou velmi zásadní. Ale ano ani 11. září 2001, ani 7. října 2023 to nebylo o nedostatku informací jako o především o špatné práci s nimi.
  7. Moje dcera tam v čase střelby chodí okolo FF každý čtvrtek, dneska změnila plán a přišla později (respektive už se do oblasti nedostala)
  8. Snad jedina výtka je ke chybějící 30W nabíječce, ale to je trend, takže nakonec ta cena bude lehce nad pětku, ale i tak je to dobrá koupě.
  9. Přesně tak, např. Moto G54 Power Edition https://mobilenet.cz/clanky/recenze-motorola-moto-g54-power-edition-jednim-slovem-paradni-49168
  10. Gaussova křivka platí v každé sociální skupině, s tím se nedá nic dělat
  11. Jo, když to člověk dělá poctivě (něco jako poslání), tak je to opravdu náročné a nedoceněné. Každý kdo pracoval ve škole, tak ví, že je jednou nohou v kriminále. Na druhou stranu těch co jdou na PF z přesvědčení je menšina, zbytek protože se nikam jinam nedostanou.
  12. Tak třeba se dočkáme další řady, ale tihle hrdinové prostě už mají svůj věk...
  13. Ještě připomenu jeho kolegu - Thomas Mattingly, se také před pár dny vydal ke hvězdám R.I.P. Zemřel astronaut Mattingly, který zachránil posádku Apollo 13
  14. Diskuze k tomu už běží tady
  15. Jsem chtěl jen říct, že smysl to určitě má, ale pokud jsou ty hoďky už venku, bude to mnohem složitější...
  16. Jenom aby už nebyly za hranicemi
  17. Možné to je, ale v prodejní sekci bych je nečekal
  18. Audemars Piguet Ultra-Complication Universelle https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/jiri-hecko-hodinky.A231110_083242_ekonomika_rts
  19. Ty krátké ručky fakt tahají za oči, je to běs na druhou.
×
×
  • Vytvořit...