Přejít na obsah

jerzy

Členové_50
  • Příspěvky

    95
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele jerzy

  1. Conrad, ve vlastnostech, tuším obecné, není tam ten soubor zamknutý? Případně v OS hledej něco jako instalace z neznámých zdrojů.
  2. Měl jsem na mysli rohože, které se rozloží na trávník a přitlučou do země kolíky. Tráva jimi poroste. Jenom si nejsem jistý jestli to bude fungovat v podmínkách kdy leje týden v kuse. Aby ta rohož nebyla utopená v blátě. Nějaké videa jsem našel, ale za sucha, to se jim to jezdí.
  3. Nemáte zkušenost se zatravňovací rohoží? Potřeboval bych zpevnit plochu cca 100m2 tak, abych nejezdil v blátě. Něco jako tohle. Bude to fungovat? https://www.nonstopstavebniny.cz/zatravnovaci-rohoz-tenax-gp-flex-1400-1-x-10-m-zelena-10-m2/
  4. Defender je úplně v pohodě jestli neděláš vyloženě kraviny. Dneska už na něho spoléhají i korporáty.
  5. Máte někdo zkušenosti s Tedom energie? Elektřina i plyn, budu se stěhovat. Nechával jsem jim číslo, ale zatím se neozvali, což důvěru nevzbuzuje.
  6. Hrad jsem dostal taky, dodnes ho mám na poličce. Byl rozkládací a měl vězení
  7. Rychlá domluva, dobře baleno, skvělé TH Aquaracer. Děkuji za obchod.
  8. Rozhodnutý a trpělivý kupující, děkuji za obchod.
  9. Děkuji za obchod, všechno proběhlo hladce a rychle.
  10. Na streamu je krátké povídání o rolexkách, Třeba to někoho zaujme https://www.stream.cz/slavne-znacky/10015122-rolex-jedine-hodinky-ktere-byly-na-absolutnim-dne-i-na-nejvyssim-vrcholu A ještě bonus v podobě reklamy. https://www.stream.cz/slavne-znacky/10015111-bonus-reklama-na-hodinky-rolex-explorer
  11. Rychlá komunikace, skvělá domluva, všechno proběhlo hladce. Děkuji za obchod.
  12. Sice jsem s tímto uživatelem neobchodoval, ale bez jeho pomoci by se mi dluh z nepovedeného obchodu možná vůbec nepodařilo vymoct. Angažoval se osobně ve věci, která se ho netýkala a za to mu patří můj velký dík.
  13. Včera konečně peníze dorazily. Chtěl bych tady poděkovat všem, kteří projevili zájem a měli snahu pomoct. Zvláštní díky pak patří uživateli laskajefajn, který se osobně angažoval a uháněl ace k vrácení peněz. Bez jeho pomoci by se to táhlo ještě nějakou dobu a jsem si jistý že by došlo k oficiální výzvě, kterou už jsem měl skoro připravenou.
  14. Rad bych, ale porad se to vlece. Az se ta vec nekam posune, urcite to sem napisu.
  15. Vraby>jestli narazis na to, ze jsem si spletl jmeno tak bohuzel ne. Me to dokonce prijde na vicenasobnou registraci. Km.kmk>nenadala udalost je mozna, vsak mi taky psal ...syn nestihl, syn v nemocnici. Ale taky je to napadne pohadce od Peteho. Kazdopadne jsem byl dnes ujisten v sms ze penize odeslal ve ctvrtek vecer. Takze se "tesim" na pondeli, ale iluze si nedelam...
  16. A já jsem si výtahnul čeného petra :-( 23.5. jsem tomuto člověku poslal peníze na předplacenou kartu ČSOB. Několikrát jsem byl ujištěn o odeslání zboží (Iphone), několikrát jsem žádal prodávajícího o číslo balíku. Vždycky jsem se dočkal akorát výmluv. Počátkem tohoto týdne jsem poslal prodejci číslo účtu pro vrácení peněz s termínem do dnešního dne. A nebylo pro mě překvapením, že mi žádné peníze nepřišly. "Důkazní materiál" mám v SZ a SMS. Tohoto prodejce opravdu doporučit nemůžu :-( Rád bych touto cestou požádal všechny, kdo s uživatelem Ace.Rimmer obchodovali, aby mi do SZ poslali jeho jméno a adresu. Mě se představil jako Dan. Nechci se nechat jen tak oškubat. Naopak ho chci kontaktovat a získat zpět co jemu nepatří.
  17. Zrovna dneska jsem na tissot seastar, ktere maji taky 19mm, nasadil nato v sirce 18mm a je to uplne ok. Proc by mela trpet stezejka?
  18. jerzy

    Tissot Seastar 1000

    Nemel nekdo z vas moznost porovnat obe varianty? Jak etu, tak powermatic? Jde mi o tvar pouzda a roztec stezejek. Predpokladam ze to bude stejne, ale potreboval bych to potvrdit. Leto se blizi a ja se musim poohlidnout po tahu. Kdybyste o necem vedeli, prosim SZ.
  19. Tak to bude chyba na straně mého krejcovskeho metru. I když je to vlastně úplně jedno.
  20. Tak mi to taky nedalo a přeměril jsem je dvakrát dvěmi měřily. Na rozměru 31mm trvám, jeden z nás by si měl skalibrovat meridlo :-) Straspol>nějaké sz už proběhly, řešit to budu přes prodejní vlákno.
  21. Jsou fakt malé, jenom 31mm. Já jsem věděl, ze se na tu cenu nemám radši ptát...nějak to vymyslím.
  22. Přidávám ještě dvě fotky stavu dýnka a řemínku, a poprosím vás o nějaký cenový nástřel. Snažil jsem se něco dohledat tady na foru i jinde, moc jsem toho nenašel. Nějak kolem litru?
  23. Pro mě to není, já mam jedny primky co jsem nosil jako malý kluk, ty mám rád a nikdy bych je nedal. K těmto nemám žádný vztah. Na dýnku jsou zbytky folie a řemínek má otlak od spony, ale jinak bez známek používání. Odpoledne přihodím nějaké fotky.
  24. To je varianta číslo jedna, ale osobně bych je radši prodal v místním bazaru. Předpokládám, že je tady nějaký sběratel ocení víc. Budu muset zapracovat na počtu příspěvků...
×
×
  • Vytvořit...