Přejít na obsah

VintageLover

Členové_50
  • Příspěvky

    9 077
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele VintageLover

  1. před 10 hodinami, Dzos napsal:

    Tak klenoty Safír byly asi populární :).

    Zajímavé, že i ceny měly ty obchody číslované. Karlovy mají cenu č.171-11358 (5500 Kč) a moje o rok a tři čtvrtě později cenovku č. 171-11359 (5600 Kč). Že by už tehdy byla taky inflace ? :) Pokud teda nebyly jiné ceny na různé modely, to netuším. 

     

    PS: měl jsem asi roční (nejen) hodinkový detox, ale už jsem nějakou dobu zpět.  Zatím jsem se jen koukal ...

    Jo, ale tyto Heuery mám už dýl.

     

     

     

    Jo, super, že je ještě máš. Tuším, že od serventa ze SK. Od něj to byl ale vždycky risk. :D 

  2. Ve vší slušnosti Berte, choval ses ke mně jako ke kusu hadru. Voláš mi, když uspávám děti. Řveš na mě a nenapadne tě hovor utnout a zavolat po víkendu, ale jedeš si tu svou. Místo toho, aby ses za mě postavil, protože ti tady tvořím ve svém volném čase obsah, tak proti mě jdeš. Když jsem si dal na fotce najít zdroj obrázku, tak na mě vyskočilo asi 250 tisíc odkazů. Dokonce ta fotka visí i někde na Facebooku. Místo toho, aby si "agenta" poslal do patřičných míst, tak z toho děláš kauzu, úplně zbytečně. 

    Takže asi tak. A ano, skoro celý internet je ctrl c a ctrl v, na fóru není momentálně nikdo, kdo by tvořil obsah. Za tenhle rok jsou tady snad jen 3 nové recenze na hodinky.

    Ok, buď na mě naštvanej. Já to beru tak, že už vím o koho jde. Její fotky už žádné nemám, mít nebudu a hotovo. Jak se k tomu postavíš, je na tobě. 

×
×
  • Vytvořit...