Přejít na obsah

gunman

Členové_50
  • Příspěvky

    1 358
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele gunman

  1. www.lana-vamberk.cz Ocelová lana | region-lana.cz tady by ti mohli pomoct
  2. Naše příčky jsou 15, jediná 6 je ta u původní potravinové skříně. Měl jsem tam našeho stavitele, jsou i u nás po městě 2 druhy paneláků, jeden se slabýma nenosnýma, tam můžeš vymlátit všechno a pak ten se silnějšíma, kde každou změnu musí vidět statik, ale s tím mám naši změnu již předjednanou, do konce týdne bude papír s požadavky na postup.
  3. Ten tvůj byt je krapet lepší, naše kuchyně je široká jen 1,8 metru zase máme hodně velkou(naprd) předsíň. Další co, všechny naše příčky jsou nosné, takže všechno bourání je až po schválení statikem.
  4. Půdorysně to vypadá takhle, 2+1 s úzkou kuchyní a malou koupelnou. Koupelnu zvětšíme o tu chodbu z předsíně do kuchyně. Tento týden odvážím vybouranej bordel, původní stěny koupelny jdou řezat aku přímočarkou, flexu jsem zatím zapnul jen na vyřezání zabetonované části futer. Od června máme nájemníka, musím to tlačit dopředu.
  5. Rozebírám původní jádro v paneláku, zase jsem měl našetřeno na Rolexky a žena, že koupíme byt V sobotu ráno jsem začal, kuchyň pryč, koupelna skoro taky, zasekly mne nefunkční uzávěry na přívodech vody, propouští, takže koupelnová baterie zpět a zítra s vodákem za zády kuchyňskou.
  6. Jen si tady odplivnu - vlákno Aké hodinky nosia politici je vlastně taková čobolákovská výstavka kreatur, kde zakladatel onanuje nad fotkama svých idolů?
  7. Nejmladší dneska udělala autoškolu a nahlásila mi, že mi sebere moje oblíbený auto
  8. Švagr měl tohle, je to od USSPA, fotka je z ledna 2016. V zimě to moc nepoužíval, pro nás to natápěl 2 dny dopředu. S údržbou to náročné nebylo a jezdil mu na to servis. Nech si to od výrobce spočítat, vycházelo to násobek normálního bazénu a spotřebu co vím, tak výrobcem udávanou násobil reálně tak 2,5x. Chtěl jsem to taky, ale máme dost prostoru kolem domu, tak to nakonec vyhrál plastový bazén zakopaný v zemi.
  9. Snad tě nezklame, ale je to levné portské, kterýho fakt stačí jeden panák jako aperitiv.
  10. Z tohohle mám jako otec taky strach, dáváš dětem to nejlepší, co můžeš a pak na ně nějaká černá smažka vztáhne ruku. Ať je dcera co nejdřív v pořádku.
  11. Pěkný to je. Jestli se to customizace počítá i nodate ciferník, tak bych se hlásil a prosil o rozpočet.
  12. Soused Honza to drží každý rok, letos dokonce o den déle. Prvního března si bere vždycky dovolenou, protože jak padne půlnoc posledního dne v únoru, vytahuje z ledničky 4 lahváče a pulitr rumu.
  13. Včera mi schválili hostovskou povolenku na honitbu, kterou mám za barákem. Po letech dojíždění jinam budu mít všechno v dochozí vzdálenosti.
  14. Sháním stropní lamely na bioklimatickou pergolu. Veškeré hliníkové profily se mi daří sehnat, ale ty naklápěcí lamely ne. Kdybyste někdo měl zdroj, byl bych rád.
  15. Nene, ty si koupí @emef a nechá si nahoru vygravírovat - Makej ...
  16. a už jsi byl v místní hospodě?
  17. Manželce zbyly nějaké peníze, tak chceme kupovat menší byt. Nezbylo jí zase tolik, takže si bereme 1,1M hypo. Nabídka úrokové sazby je 5,34 na 3 roky. Teď co se chci zeptat - čekáte nějaké výrazné snížení úrokových sazeb?
  18. Moje srdcovka, za chvíli 17 let, jediný auto, který má místní samolepku. V pátek jsem ho dovezl po opravdu velkém servisu.
  19. puška je dost široký pojem, co chceš servisovat?
  20. 1. Micarta hnědá s mosaznou destičkou - 4 2. Micarta zelená s mosaznou destičkou - 20 3. Micarta z každé strany jiná (kombinace zelená hnědá) s mosaznou destičkou - 8 4. G10 bez destičky - gravírování přímo do střenky - 1 5. G10 s mosaznou destičkou
  21. První verze má všechny prvky z výroby druhé chybí oba otvíráky a protikus - šídlo, což se původně opomnělo napsat, nicméně nejde ubrat z jedný strany a z druhý ne. Třetí a čtvrtá verze jsou s klipem, přičemž třetí má kudlu a vývrtku = tovární osazení plus klip, poslední verze je vykuchaná o párák a vývrtku, aby se nechal osadit klip. S klipem jsou tedy verze 2 - 4. Prohazování prvků není snadný, Vojta zkouší ledacos a třeba u verze dvě zkusil prohodit šídlo a háček a nejde to. 1. Climber 91 jak je s otvirakama - 8 2. Climber 91 vykuchany s klipem bez otvíráků a bez šídla - 18 3. Alpineer 111 (no one hand) - 6 4.Hunter Xt 111 vykuchany s klipem bez paraku a vyvrtky - 10
  22. Radost mi udělal tenhle bazmek z Lidlu, který jsem koupil v létě, když jste ho tady vychvalovali a od té doby ležel v regálu doma. V sobotu vstanu, venku mínus 10. Nějak mi nedošlo, že když půjčím ženě svoje auto, jedno dítě si vezme její, druhý dítě Ravku, tak mi u baráku zůstane jedničková Fábie, která stojí už měsíc. Dvakrát to líně otočilo a nic. Vzpomněl jsem si na Lidl, zapojil a okamžitě nastartoval.
  23. Victorinox : 24 Spyderco Tenacious : 10 Spyderco Manix2 : 24 RAT 1 nebo : 14 SpydercoDelica/Edela/Endura: 10
×
×
  • Vytvořit...