Přejít na obsah

krakra

Členové_50
  • Příspěvky

    334
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele krakra

  1. To není špatný nápad. Viděl bych to na jeté boty, šperky, věci na holení (nemyslím žiletky) atd.
  2. Ta cedulka je bohužel papírová, škoda mě by se to tam líbilo, jako designový prvek.
  3. loakeeshop.cz - koukám a fakt pofidérní, v kontakt nic, a ceny hodně pofidérní, z toho bych fakt nic neobjednával.
  4. LePremier něco tady dělat a pak se na to vykašlat, fakt servis jak stehno.
  5. V té prodejně, kde prodávaly Loake už to nedělají ?
  6. Už týden nosím krásné Bugatti ze Humanicu.
  7. Breitling je super značka, ale mají pár negativ již zmíněných v článku - kolotočářství, fejkovanost a přeplácanost. Ale ten výběr, Navitimer, Top time jsou krásné.
  8. 16 let, ale stále krásné......
  9. Tý jo, tak to mě také zaujalo. Už jsem si je na internetu také našel. Děkuji za inspiraci.
  10. Koukám se na hodinky Orient - je mi ta značka sympatická, ale vadí mi na některých hodinkách konkrétní věc. Šroubky v číselníku. Jinak krásné hodinky i za super cenu a jsou zkažené šroubky v číselníku!!!
  11. Na první pohled hezký hodinky, co je to ale ve skutečnosti netuším. Stejně jako na první pohled Prim Štefánik - moc hezký hodinky, ale o tom jaké jsou ve skutečnosti nemám tušení.
  12. To jsou náhodou zajímavý hodinky. Plně rozumím, že se někomu líbí.
  13. PROPŮJČENÍ tak i "dání k užívání" neznamená - že značku vlastní. Poslední dobou mi nějak uniká, co ELTONu na MPM vadí. MPM si značku koupilo, ELTON ne.
  14. https://cs.wikipedia.org/wiki/PRIM "ale značka samotná včetně logotypu byla v majetku Chronotechny, ELTONu byla dána k užívání." Prosím zkus me to naopak - napište mi, že ELTON Nové Město nad Metují užívá značku PRIM legálně. Pokud tady někdo používá značku Prim legálně tak to je MPM.
  15. Problémy kolem známky Prim mají původ v době privatizace v 90. letech, kdy byly ochranné známky Prim v držení podniku Chronotechna. Právní nástupce Chronotechny, společnost Eutech, pak v roce 2001 ochrannou známku prodala firmě MPM-Quality. Následně začala série žalob a sporů. Zdroj: https://www.idnes.cz/ekonomika/podniky/prim-elton-hodinarska-soud-rathousky.A190117_132928_ekoakcie_svob
  16. https://www.hodinky-365.cz/blog/proc-jsou-dvoje-primky Veškeré ochranné známky, tedy název i loga patřily ale právně stále společnosti Chronotechna ve Šternberku a Elton je měl pouze propůjčené.
  17. 1) netvrdím že mám rád české značky - o tom debata není 2) indická Jawa je Jawa a Prim MPM je Prim - obojí má značku legálně opatřenou pokud vím. Ano tvoje Jawa 500 OHC je Jawa, ale tvoje Orlíky? - výrobce Elton značku Prim nikdy nevlastnil, měl jí jenom propůjčenou.
  18. To, že MPM to má založené na čínských komponentech přece neznamená že nemají značku Prim.... Stejně jako indická Jawa... je to Jawa - když to s Jawou nemá nic společného..... teda až na tu značku, kterou si opatřily.
  19. Když v Novém Městě nad Metují umějí dělat hodinky, tak proč si k tomu musí krást značku. Můžou si založit svojí značku, která bude definitivně jejich, tím by se zbavili toho soudního sporu.
  20. Nikdo nebrání ELTONu udělat si svou značku hodinek, místo užívání značky PRIM, která jim nepatří.
×
×
  • Vytvořit...