Přejít na obsah

pepee

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele pepee

  1. Zdravím místní osazenstvo. Postupně po různých experimentech vykrystalizovalo následující zadání: Univerzálky - zatím mi stačí jedny hodinky a proto takové, co se hodí pro co nejvíce příležitostíQuartz - nějakou dobu jsem měl Seiko 5, ale automat ještě není pro mě. Štvalo mě, že nejsou přesné a zastavují se, když je na "chvíli" někam odložímModrý jednoduchý ciferník - osobní preference, mám radši jednoduchost čtení času před spoustou budíčků Postupným výběrem vykrystalizovaly tyhle Certiny: CERTINA DS-2 C024.410.11.041.20 Splňují všechny požadavky, cenově pro mě v optimálním pásmu. Mají Precidrive, garantovaná přesnost +/- 10 sekund za rok. Když už quartz, tak přesný! (Pokukoval jsme i po rádiových Citizenech, ale ciferníky jsou pro mě moc přeplácané.) Hodinky jsou hezké a opravdu univerzální, na natu klidně k tričku a kraťasům, na koženém pásku se je nebudu bát vzít na pracovní schůzku. Hodinky jsem koupil na tahu, tam ale dlouho nevydržely. Certiny jsou univerzální, ale musí se jim k tomu dopomoct vhodným páskem. Konec řečí, posuďte sami.
  2. Hodinky tady na fóru, strap z cheapestnatostraps.com. Mají tam pěkný starter bundle, 5 strapů za 23 EUR.
  3. Když jsem se před třemi lety na Chronomag registroval, měl jsem jasnou představu o elegantních quartzkách od Certiny. Z nákupu ale tenkrát sešlo a až teď jsem se k hodinkám vrátil. Moje přání se moc nezměnilo, rozhodně přesný a bezúdržbový quartz a spíše elegantněji. Pár dní jsem strávil pečlivým výběrem. No nemohlo to dopadnout jinak:
  4. U mě bez problémů, můžu doporučit.
  5. Objednáno v neděli, v úterý potvrzení odeslání, ve čtvrtek na ruce. Spokojenost.
  6. Jednak kvůli ceně, druhak kvůli přesnosti. Ve skutečnosti je mi to celkem jedno, ale chci s hodinkama mít co nejmíň starostí.
  7. Zdravím, vybírám svoje nové hodinky, staré (casio) se někde ztratily a už stejně morálně dosluhovaly. Moje požadavky jsou následující: Cena do 5 max 6 tis. Kč Kožený pásek Analog Quartz Moje zápěstí je cca 19 cm, tedy tomu odpovídající rozměr. Na normální každodenní nošení, bežně nosím košile + sako, ale spíše neformální, ne obleky. Po pročítání fóra a výběru vykrastalizovaly následující možnosti: Nejblíže se kloním asi k Certině, co byste vybrali Vy? Díky.
×
×
  • Vytvořit...