Přejít na obsah

pebe

Členové_50
  • Příspěvky

    6 242
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele pebe

  1. Moje dream watche jsou F.P.Journe élégante Titalyt

    https://www.fpjourne.com/en/collection/elegante-collection/elegante-48-mm-titalytr
    ELH_titalyt_ctc_Bleu_fb_collection_1.png
    ale cenově se to asi nevleze.

    Jsou to quartzky s inhiuse strojkem, na 4. hodině je malý senzor pohybu, po 35 minutách bez pohybu přejdou do standby módu. Když se zase pohnou tak ručky dojedou na správný čas nejkratší cestou, tedy umí to na obě strany.

    Výdrž je 8-10 let v normálním nasazení, 18 let v standby módu.

    A ten strojek

    FPJourne-Mouvement-Calibre-1210_0.jpg

  2. Tak to jsem zvědavý jak to dopadne. První co mě napadlo, že tam přijde někdo vložit zásilku, otevře se mu tebou obsazená, ale v systému prázdná, dvířka a voilá, někdo dostane hodinky zadarmo. A až přijede technik, zjistí akorát prázdnou, tebou rádoby obsazenou, schránku. 

    Osobně Z-boxy už nepoužívám, i když to tam vložim mimo otevírací dobu nejbližšího podacího místa, stejně se zásilky ze Z-boxu hnou o den pozděni než z podacího místa.

  3. před 24 minutami, xbraj19 napsal:

    Zvažuju u baráku hodně prosklené obytné patro (obývák, kuchyně, ložnice/pracovna) s orientaci sever/západ/jih a trochu se bojím přehřívání (počítám i s vnějšími žaluziemi). Dává smysl mít k teplovodní podlahovce a rekuperaci ještě doplňkovou klimatizaci (cca 1-2 ks na patře - 1x ložnice a 1x obytný prostor)na občasné dochlazení v létě? Není to blbost (technicky/funkčně/ekonomicky)?

    Já bych řekl, že to je nutnost.

    Máme prosklený roh na jiho-západ, venkovní rolety a pod zasklenou střechou terasy hadrovou roletu a stejně v létě, když jsou třicítky více dnů po sobě, tak klimatizaci pouštíme. Máme cca 10m čtverečních oken.

  4. Před hodinou, warann napsal:

    Zapomnels napsat kdo to je, proc je VIP, kdy a kde se narodil, jak se jmenovali jeho rodice a taky jaky ma hodinky. Ergo vsechno spatne, jsi zraly na BAN 😛

    Tak to se omlouvám 🙂

    Michael Fassbender (* 2. dubna 1977, Heidelberg, Německo) je irský herec původem z Německa. Zprvu začínal v seriálech jako Hercule Poirot nebo Bratrstvo neohrožených. Zahrál si i v celovečerním filmu a to v 300: Bitva u Thermopyl. Mezi jeho další známé role patří Magneto ve filmech X-Men: První třída, v jeho pokračováních X-Men: Budoucí minulost i X-Men: Apokalypsa a Android David ve snímku Prometheus.

     

    Rodiče

    matka: Adele ze Severního Irska, otec: Josef z Německa

     

    A podle mě mí IWC pilot's chronograph 41 IW388111

    https://www.iwc.com/en/watch-collections/pilot-watches/iw388111-pilot_s-watch-chronograph-41.html

  5. před 11 minutami, PavelK napsal:

    Však já jsem nechtěl žádné podrobnosti, jen mě zajímalo, jestli se nůžky budou rozebírat a znovu nýtovat a jestli se nůžky a nůž budou znovu brousit. Dozvěděl jsem se jen to, že nůžky se znovu brousit nemusí. Ale jestli ty ostatní odpovědi spadají pod Mydlinkovo chráněné know-how, tak to samozřejmě respektuji.

    kdybys četl pozorně, dozvěděl by ses že:

     

  6. před 7 hodinami, Seamaster napsal:

    Pozor na argumentacni fauly. Je nerozumim tomu hype kolem, ale naprosto jsem sto posoudit pomer cena/vykon.
    Nerikam ze je to preslap, urcite je to obchodni uspech Swatch group. Jen je mi to lito...kam se to riti.
    A mas pravdu, asi jsem se nemel snazi o evangelizaci v tomto vlakne 😇

    Já je třeba nemám a mít nebudu, chrona obecně se mi nelíbí, ale prostě nechápu, proč má někdo potřebu doporučovat ostatním, co si mají kupovat nebo nosit, resp. co nemají.

    A už nic, počkám si na ty Blancpainy 😄

     

  7. před 29 minutami, H-B napsal:

    Hele, dotaz amatera, ale jak to?

    Znam tunu starsich domu s vytapenim plynem a radiatory  podlaha je normalni. Ne tepla jako s podlahovnou, ale taky ne ledova na ovci pantofle.

    Pokud topíš vzduchem třeba na 21°C (aby ti nebylo úplně vedro) teplý vzduch stoupá pod strop a nemá moc šanci ohřát podlahu. A pokud je na podlaze třeba dlažba, která je studená sama o sobě, není to moc příjemné a pantofle jsou nutnost, abys neměl studené nohy.

    Máme doma podlahovku mimo spacích místností, kde jsou radiátory, a ten přechod z pokoje na chodbu nebo do koupelny, je znát.

  8. před 43 minutami, Seamaster napsal:

    Naprosto souhlasim, nechtel jsem se nikterak povysovat, jen to nechapu no... a kdyz necemu nerozumim, mam tendeci do toho stourat.
    Uzavru to za sebe timto:
    Jak rikal Jan Werich: Nejsem tak bohaty, abych si mohl kupovat levne veci.
    NA pravy moony se myslim zdravymu cloveku muze podarit nasetrit, pokud je trochu cilevedomy. Chapu ze s moonama se nekomu o regal mlatit nechce, ale to jde resit i jinak nez Moonswatch.

    Ja tady z toho vinim  Swatch group, ze neco takovyho vubec dopustila, zaroven presne jak pises nerozumim tomu, jak muze byt nekdo ochoten zaplatit za takovej strep takovy penize a jeste byt stastnej...
    Ale zjevne to funguje :)

    Peace ☮️

    A proč to hned nazývat střepem? Tohle zase nechápu já, proč nazývat hanlivě věci, kterým nerozumím?

    Pokud by to byl takový přešlap, tak by se to neprodávalo. A to ty fronty při zahájení prodeje nebo ceny na webu úplně nenasvědčují.

    Žij a nech žít. Nebo tak nějak. Co mi není rovno, po tom je mi ...

  9. před 1 minutou, kundalini napsal:

    Protože podpořím Omegu a nemusím řešit jestli v práci s hodinkama třísknu o kovový regály což se mi děje často a hodinky na ruce chci. Vůbec ty hodinky neřeším jako náhradu origo moonů. Zatím splňují účel kvůli kterýmu jsem je kupoval.

    Že se to někomu nelíbí a má z toho "prdel" neznamená, že se jim musíš ospravedlňovat. Holt oni jsou lepší, protože mají na Moony.

    Osobně mi to přijde lepší než kupovat fake Moony, holt ne každý si může dovolit vysolit 100 000Kč a více za hodinky.  Velikost rozpočtu neznamená velikost fanouška hodinek.

×
×
  • Vytvořit...