Přejít na obsah

viders

Členové
  • Příspěvky

    36
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele viders

  1. Dostal jsi nějaký ceník nebo to je individuální nabídka? Mě teď oslovili a poslali nabídku s ceníkem "Elektřina Extra" a tam je za stejných podmínek D57d - 3100/VT a 3000/NT bez DPH
  2. Podívej se i na Moto Guzzi V7, nenáročná na údržbu, 2V kterému nízké otáčky až tak nevadí,také nízká a ne moc těžká.
  3. Podívej se taky na allegro, je tam toho dost i na 515 a bývají tam i recenze u některých. Já kupoval na jiný model Sennheiser přesně tyhle podle recenzí tam a opravdu mi to přijde srovnatelné s originálem, výdrž zatím posoudit nemohu, mám je teprve půl roku. https://allegro.cz/nabidka/nausniky-houbicky-pro-sennheiser-pxc-550-ii-600-660-12215726702?utm_source=notification&utm_medium=cartWithPaymentCz&utm_campaign=fd8eae09-a77e-4400-bc26-84bdf1c5e8ec&snapshot=MjAyMy0xMC0xN1QxMTo0NTozOC4yOTk0NDU3NDRaO2J1eWVyOzUzNGFlNTY4YmZkMWM0YTlmMDJmN2MyZGQyZGZhMjU1NDhjZTI4N2M3MjNiMGQzMTY2NGQ0Mzg2NTI0ZWNhZTI%3D
  4. Backup u oběhového čerpadla není zas takový problém, stačí k tomu zdroj + nějaká baterie https://www.elventil.cz/zalozni-zdroj-pro-obehove-cerpadlo Já to mám trvale zapojené na oběhové čerpadlo mezi krb a AKU nádrž. Ty čerpadla mají dnes malou spotřebu takže když vypadne elektřina mohu dál topit i několik dní teoreticky, dle toho jestli bych tam zapojil třeba i čerpadlo pro podlahovku nebo radiátory a nebo si vystačím s tím, že po dobu výpadku budu mít teplo jenom z krbu.
  5. Mrkni ještě na: Jack Wolfskin https://www.jack-wolfskin.cz/mens-winter-jackets/?prefn6=refinementAusstattungsdetails&prefv6=detachable hood Patagonia https://www.patagonia.com/shop/collections/outdoor-gifts/mens/removable-hood Schoeffel https://www.schoeffel.com/de/en/men/jackets?filter[hood][with+detachable+hood]=with+detachable+hood
  6. Ahoj, zkus https://www.ergo-interier.cz/kontakty kousek od metra Kačerov, mají tam toho celkem dost na vyzkoušení, hlavně domací značky RIM a LD Seating a přístup také super. Většína těch židlí co jsem zkoušel měla všechny ty funcke co se týče přesného vyladění ergonomického nastavení. Já jsem nakonec vybral herní židli ale s židlemi od RIM mám zkušenost u jednoho zákaznika kde jimi mají vybavenou kancelář a po cca 5ti letech používání nepozoruji žádné větší opotřebení, takže kvalitou budou asi také ok.
  7. Max do 30cm, někdy hold čas nebo počasí nedovolí sekat pravidelně. Jenom sbířáš do koše nebo i mulčuješ? Chci to hlavně do sadu cca 800m2 kde je pro mě ideální mulčovat abych se neuchodil s košem.
  8. Ahoj, jak jseš po roce spokojený s tou Weibang sekačkou, jak zvládá vyšší trávu případně nějaké problémy s ní nebyly? Uvažoval jsem nad ní ještě než tam dávali BS motory, teď ale za podobnou cenu už je Honda řada HRN tak mám chrobáka v hlavě jestli ne raději osvědčenou Hondu. Díky.
  9. Nevím jestli jsi se dívál i na Orbea, ale modely Oiz mají podle mě geometrii co by odpovídala tvým požadavkům https://www.orbea.com/cz-en/velos/montagne/oiz/cat/oiz-h30-2023 Na bike24 je i se slevou: https://www.bike24.de/p1710127.html?sku=2423941&utm_medium=referral&utm_campaign=idealode
  10. Ahoj, zkusím oživit toto starší vlákno, nemáš náhodou ještě možnost sehnat nějaké ty předváděcí traktůrky od SECO? Také vybírám co koupit a SECO je jeden z favoritů. Díky.
  11. Také jsem dal výpoveď a podepsal s EON, teď se ozval ČEZ s retenční nabídkou v poslední den smlouvy. VT cena lepší o 300 než EON se smlouvou na rok a NT stejná cena jako EON. Vzhledem k tomu že mám D45 tak nic moc úspora i kdybych zůstal u ČEZ.
  12. Ahoj, nenakupoval nekdo v posledni dobe hodinky v Dubaji, jestli lze doporucit nejaky butik nebo znacku co ma tam lepsi ceny nez u nas? Zkusil jsem namatkovo Omega v Dubai mall a seamastery po odecteni jejich dph vyjdou stejne jako nejlevnejsi na chrono24 v EU a to jsem jeste nepocital nase clo a dph..
  13. Kdyby jsi něco ještě potřeboval klidně se ptej
  14. Tak už konečně otevřeli hranice, dopadl jsem stejně před covidem Čtu teď ty podmínky vstupu a je tam povinná vakcinace, nezjišťoval si jaká doba musí být od poslední dávky?
  15. Už jsem byl skoro rozhodnutý koupit ten hrad lvího rytíře a teď narazím na tohle.. https://www.lego.com/cs-cz/product/the-lord-of-the-rings-rivendell-10316
  16. viders

    CERTINA VINTAGE

    Průměr je 33 mm takže asi normální na tu dobu, přidávám ještě detail nožiček. Mě to na první pohled nepřijde jako bastl ale nevím jestli se v té době dělali podobná pouzdra. Tady jsem našel jedny co mají ty nožky podobné a ciferník bez "swis made" certina-vintage-military-dresswatch Na otevírání nemám morál ani nástroje, před několika lety byly u hodináře a zatím šlapou tak to zatím nechám tak. Četl jsem ještě jednou tu historii a uvědomil si že název Certina se začal používat až po tom roce 1938 tak předpokládám že to bude něco z toho období kolem 1940 (další s podobným SN)
  17. viders

    CERTINA VINTAGE

    Zdravím, nepomohl by někdo s přesnější datací případně určení modelu těchto hodinek. Nevím úplně přesně jak chápat tu tabulku sériových čísel z odkazu https://www.vintagecertinas.ch/en/certina-case-movement-and-serial-numbers/ Je to tak že před 1938 se SN nepoužívalo a tak by byly z let 1938-48, nebo se v 1938 začalo používat 7 místní SN i s nulou na začátku a jsou tedy starší? Zkoušel jsem googlit ale s podobným ciferníkem jsem nějak nic nenašel. Díky za pomoc.
  18. Máme dvě přes rok a půl a zatím dobrý a to na nich děcka dost vyvádějí. Akorát je to smrk, takže musíš počítat s tím, že jednou za čas to chce dotáhnout šrouby (spoje jsou dělané jenom na vruty a ne s použitím kování jako u postelí z buk/dub) a při montáži namazat voskem spoje aby nevrzali (je přibalený).
  19. Díky za referenci, objednám ho taky a vezmu k němu rovnou i pravítko s dorazem pro přesnější práci IGM 600mm
  20. Jó to mi jasné, spíš mi šlo o to že do těch 14 dní nemusíš vysvětlovat co a jak a proč Ale jinak vzali to v pohodě, omluvili se a peníze vrátili obratem.
  21. Napiš pak nějaké reference na toho Milwaukee, taky mě zaujal nejvíc.
  22. Tak asi jsem na tom stejně, když ho položím na to Tčko tak se opravdu malinko houpe v podélné diagonále mezi pravý a levým rohem.. Co ti napsali, můžeš to poslat zpátky a uznají to jako reklamaci? Já už jsem prošvihl tu dvoutýdenní dobu na vracení bez důvodu.
  23. Ahoj, jak jsi myslel to "vyladit houpání úhelníku", také mi před nedávnem přišel z Regals ale ještě jsem neměl ani čas ho pořádně prohlédnout, tak bych to zkusil také poměřit.
  24. Kde nakupujete náhradní kostky, přímo na oficiálním Lego cz nebo i nějaký jiných eshopech? Něco jsem vygooglil ale jde mi spíš o nějaké reálné zkušenosti. Může to být i prodejce použitých kostek, potřebuji to na starší sety. Díky.
×
×
  • Vytvořit...