Přejít na obsah

salámek

Členové_50
  • Příspěvky

    70
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele salámek

  1. Jo jo to věřim. Druhý případ jsem zatím neměl možnost vyzkoušet. Čekám na víkend a pak je vytáhnu na delší procházku.
  2. Od včerejška tahám 8111 a zatím v pohodě. Jsou tuhý, ale nikde nic netlačí a puchýře se nekonají.
  3. Vše v naprostém pořádku. Rychlý a bezproblémový obchod. Za sebe jenom doporučuji.
  4. Ja kupuji na seminka-chilli.cz Zatim vzdy klicivost dobra.
  5. Další poděkování ONYXu. Včera jsem vyzvedl SKX007 po celkové revizi, čištění, promazání a seřízení. Jako vždy, vše v naprostém pořádku. Jsem moc rád, že jsem z Jihlavy a mám ONYX 10 min od baráku . Příští kousek, který zavezu do lázní bude Steinhart Ocean One 39, který mi včera dorazil od jednoho místního člena. Nejdřív je, ale trochu ponosím. Ještě jednou děkuji. J.S.
  6. Moje 3. SKX. Doufám, že je zase neprodám nebo neztratím.
  7. Rychla a bezproblemova domluva. Obchod probehl v poradku bez jakehokoliv problemu. Za sebe muzu doporucit. Diky
  8. Poslední dobou tyto. Čekám až se mi z Onyxu vrátí Sport II, které tam mám na léčebné kůře.
  9. salámek

    Zase ta Monstra

    Ahoj, už jsou pryč.
  10. salámek

    Citizen na ruce...

    Od opravy v Onyxu pořád tyto.
  11. salámek

    Zase ta Monstra

    Ahoj, snad neporuším pravidla fóra když sem dám link na svůj inzerát na monstra na jiném fóru. Zde nemohu inzerovat, protože nemám dostatečný počet příspěvků a nahánět je zbytečnými plky nechci. https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=77693 Hodinky jsou v podstatě jako nové. Bohužel jsme si nesedli co se velikosti týká. Budu hledat něco jiného, daleko menšího. Díky za prostor. Kdyby byl můj příspěvek v rozporu s pravidly tak prosím admina ať to smázne. Díky J.
  12. Chtěl bych pochválit ONYX za opravu mých letitých Citizenu ECO-drive. Několik let jsem se pokoušel sehnat serivs, který by mi je přetěsnil a vyměnil kapacitátor. Starý vydržel tuším 13-14 let. Všude mi řekli, že u takto starého modelu to není možné a díly jsou nesehnatelné. Fakt nevím proč jsem je hned nezanesl do ONYXu kde mi vše bez problémů provedli a hodinky zase šlapou jako nové. Jsou to hodinky, které jsem v roce 2000 dostal od rodičů takže k nim mám vztah. Je vidět, že zažily opravdu dost, ale s mistrem hodinářem jsem se domluvil pouze na servisu vnitřní části a venek byl zanechán tak jak je, aby ve mě šrámy z boje budily vzpomínky. Aktuálně hodinky dělají +0,4 vteřiny za den. Díky pánům z ONYX. Můžu Vás, všem vřele doporučit.
  13. V kuchyni používám V-Sharp XE. Absolutně blbuvzdorný brousek za babku u kterého si můžeš nastavit úhel broušení. Na ostatní nože používám sadu KMFS. To je top, ale pro někoho zbytečně drahé.
  14. salámek

    Zase ta Monstra

    Ahoj, Mám dotaz ohledně monster. Mám je na ruce od 2.11. a ze zvědavosti měřím přesnost pomocí Toolwatch. Od začátku dělají cca -2-3 vteříny za den, ale včera z ničeho nic -60,8 vteřin. Dnes opět -2,4 vteřin. Nikde jsem s nimi nebouchl. Z ruky je nesundávám kromě sekání dřeva. Může to být tím, že jsou nové a strojek ještě není zaběhnutý? Jak dlouho trvá, než se strojek zaběhne? Díky za rady. Jirka
×
×
  • Vytvořit...