Přejít na obsah

KOMA

Členové_50
  • Příspěvky

    72
  • Registrace

  • Přítomen

5 sledujících

O uživateli KOMA

  • Datum narození 10.1.1982

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    ///M3.30
    ///M3.46
    BMWlife

KOMA's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Doporučuji k obchodování, vše dle dohody, velká spokojenost, tak to má být ! děkuji
  2. Super domluva, rychlé jednání, doporučuji, díky moc
  3. Díky Donuts, to byla rychlovka. Koukal jsem na ně a teda nic moc ty hodinky a už vůbec bych je nečekal u závodníka. Ještě jednou díky.
  4. Snad nebude vadit, že použiji toto vlákno, nechtělo se mi zakládat. Potřebuji pomoci s identifikací hodinek na ruce ? Fotka nic moc, snad to někdo pozná, já jsem použil co se dalo a prd.
  5. Motorkáři mají dvě velké nevýhody.. 1. Jsou nepředvídatelně rychlý 2. Nejsou vidět
  6. Aha taky kupuji zájezd přes němce a nevěděl jsem, že potřebuji vízum, musím to teda ještě prostudovat. Jinak jsem se dozvěděl, že nejlepší je nakoupit v bezceláku v dubai, když se letí zpátky, tak uvidím co tam bude , jestli se tam dostanu. Kdyby to bylo opravdu aspoň o třetinu levnější tak bych šel do něčeho lepšího. Díky za info ..
  7. Ahoj, chci se zeptat jestli jste někdo nebyl v Dubai ? Jak je to tam s hodinkama, prej maj super ceny. Vyplatí se si vzít sebou něco na hodinky ? Nemáte nějakej odkaz na eshop nebo tak něco, at vím jak se to tam pohybuje ? Jestli je to tam o hodně levnější, koupil bych si tam něco do zásoby, když to bude naruce nebo schovaný v kufru tak clo neplatím ?
  8. Nebyla by fotečka těch CSA Fortis Pilot Chrono ? Nikdy jsem je neviděl a najít to nemůžu ..
  9. Používám Rapport watch winder EVO7, mám dvě kostky v černé barvě. Líbí se mi, že do toho nahážu baterky a postavím si to kam chci. Už mají nějaký lepší model, hliníkový myslím. Kupoval jsem to v Brně u Hanáka kolem 4500 CZK za jednu kostku, měli i jiné barvy. Jsem s kostkou spokojen a to maximálně, akorát jsem si mohl koupit místo druhé černé třeba bílou. ..
  10. Momentálně multiplayer Call of Duty 5.. a jinak jsem za svůj krátký život hrál snad všechny pecky... Když jsem měl 386 tak jsem pařil Prehistorik 1 - 2 a Hunt, takovej kořínek s brokárnou rozstřeluje příšerky na kusy masa ..
  11. Abych řekl pravdu, ty původní IWC nic moc, ale tady ty Birdy ..
  12. Přiznám se i já jsem si párkrát klikl
  13. Jestli se v té reklamě vyznáš, můžeš prozradit jak to funguje ? To ti google dává nějaký peníz měsíčně a může ti tam hodit jakoukoliv reklamu ?
  14. KOMA

    golf

    Hraji každý rok aktivně minigolf, na ten velký jsem si ještě čas neudělal, snad to přijde. A co na ruce pánové, něco od štubiho ? http://www.jaermann-stuebi.com
  15. Cenu jsem nikde nenašel a to jsem tomu chvíli dal... takže bude asi hodně, hodné .....
×
×
  • Vytvořit...