Přejít na obsah

mates94

Členové
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

mates94's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Nezbavujete se někdo těch větších? Nemůžu je dostat z hlavy :-D
  2. Jinak děkuji za práci co jste si dali při zodpovězení dotazu
  3. Jojo, jsou to hodinky z vlákna, chystám se je koupit. Jen mě zajímalo, co je to za model. Já jsem si myslel, že každé hodinky mají svůj model, typ, něco podle čeho je jde najít.
  4. nemáte někdo tušení o jaký model se může jednat?
  5. SNZJ21J1.....myslím, že jsem se zamiloval...
  6. A je Orient kvalitou srovnatelný se Seiko? Na Seiko jsem slyšel samou chválu, že jsou skvělé a vydrží skoro všechno.
  7. Bratranec shání Seika, dost se mu designem líbí sumo, nebo samurai, představoval by si vodotěsnost aspoň 100m, chtěl by aby byly bezúdržbové a jen tak je nerozflákal. Dost sportuje, takže nevím, jestli mu něco vydrží . Existuje něco takové v cenové relaci 3-4 i méně tisíc?
  8. Ještě ten Hamilton, mě dostal, ale jsou taky docela mimo moje cenové možnosti.
  9. O těch skagenech jsem uvažoval, ale odradila mě recenze, autor si dal záležet i s fotkama, o tom, že podle něj nejsou příliš kvalitní. Laco mě neláká vzhledem, vzhledově se mi líbí ty Lemansy, Tissoty i ty Certiny, takže je ještě zkouknu. O Autran and Viala jsem slyšel taky poprvé, ale říkal, jsem si, že záruka kvality může být už to, že jsou ke koupi na chronoshopu. Kdybych si mohl vybrat hodinky za 20 000, tak by to bylo lepší
  10. Chlapi, jsem rád, že jsem tu napsal, fakt pěkné kousky . Možná ještě přehodnotím ty Autran and Viala. Bohužel z Prahy nejsem a v té prdeli co bydlím, si nevyzkouším ani casia . Moc se mi líbí Lemansy a ty Hamiltony. Btw. co si myslíte o Těch autran and viala, není to moc známe, máte s tím někdo zkušenost?
  11. Rád bych Safírové sklíčko, vodotěsnost mi stačí do 50 m, na kůži, chtěl bych elegantní hodinky k obleku, svetru, košili. Vedou u mě jednoznačně Němci, ale designově se dost líbí severský design.
  12. Hledám hodinky za maturitu, ta je ještě v nedohlednu, ale nedá mi to spát . Cenově se mám pohybovat někde kolem 5000. Zatím mám tři kandidáty 1. Autran and Viala Flieger (ty zatím vedou), 2. Junghans Milano Solar (krásné, až na tu cenu) 3. Traser Translucent Silver (i v té černé barvě). Hodinky nemusí být nové, kdyby někdo prodával nějaké např. Junghans (třeba anytime voyager), v pro mě rozumném cenovém rozmezí, určitě bych si dal říct .
×
×
  • Vytvořit...