Přejít na obsah

Zdeněk H.

Členové_50
  • Příspěvky

    190
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Zdeněk H.

  1. Nechceš jim pořídit sourozence? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/92405-Grand-Seiko-diver-029 Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk
  2. Zdeněk H.

    Citizen BN0100-00E

    Pásek, co voní po vanilce? Proboha živýho....
  3. Lidí, kteří si všimnou, že prodáváte hodinky s rozbitou sponou, ihned Vám napíšou, že se jim jedna válí doma v šuplíku a druhý den vám jí dovezou do práce, těch tady moc nebude. Měl jsem ale štěstí, na jednoho takového jsem narazil. Jo a ke sponě mi dal ještě jako bonus lehce jetý strap. A ne, že teď po něm budete chtít všechno zadarmo a aby vám to vozil do práce, na takové obchody má mě! :-)
  4. Těším se moc na ten průhled. Na SKX mi moc chybí. Netuší někdo, jestli by se víčko z SNZG15 nedalo na SKX použít, když jde o stejný kalibr?
  5. Jako osadit je safírem mi také nepřipadá úplně košer. Pomohlo jim to nějak vzhledově?
  6. Myslím, že Škoda 120 není dobré přirovnání. Jsou to prostě hodinky s dobrým poměrem cena/výkon, které snad splní svůj účel.
  7. No jo no, asi jste mě všichni přesvědčili. Musel jsem si nějak ujasnit názor a tohle mi pomohlo.
  8. Víš, já jsem trochu detailista a mám rád jednoduché věci. A na SNZG je na mě na ciferníku příliš mnoho nápisů.
  9. :-) Jo, na tom něco je. Kde jde o design, jde logika stranou.
  10. A nemá někdo ze zdejších doma modifikaci SNZG? Že by se podělil o svůj příběh...
  11. Aha, chápu. Také nejsem pro modifikace u každého modelu. Např. u SKX k tomu nemám tendenci žádnou. SNZG si ale o to říkají, např. nápis Sports je pro mě nezkousnutelnej.
  12. Jak jsem psal, rád bych pouze koupil komponenty a nechal to udělat u svého oblíbeného a šikovného hodináře.
  13. Aha, díky za cennou připomínku. Takže osobní zkušenost? Abych byl zcela konkrétní, na ciferníku bych se obešel bez nápisu 5 a Sports. Číselný indexy, s těma mám taky trochu problém. Takže bych se mohl omezit pouze na výměnu ciferníku. Jak jsem pochopil, lumi je tam až na minutových indexech a ten bezel s nima by tam mohl zůstat. Nebo je to z jednoho kusu? Ručičky bych nechal originální.
  14. Já už ale hodinky objednal. Manželka navíc o modifikaci zatím neuvažuje, hodinky se jí líbí tak jak jsou - zatím, musím ji to servírovat postupně Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk
  15. Ahoj všem, po delší době se mi podařilo přesvědčit manželku, že by se (stejně jako já cca před rokem) měla posunout o krok dál a přejít na mechanické hodinky. Měla jasný požadavek na velikost (41 +) a chtěla hodinky sportovní. Jelikož momentálně nosím SKX007, připadalo mi romantický, že bych jí ukecal do SKX013. To bohužel neklaplo. Nicméně se jí poměrně zalíbily SNZG15, o kterých dlouho přemýšlím i já jako o svých druhých hodinkách. Nicméně jsem o nich vždy přemýšlel jako o vhodných hodinkách pro další modifikaci, která mě lákala a láká. Moje vysněná modifikace je tato od Yobokies. S modiffikacema nemám vůbec žádnou zkušenost a abych věděl, jestli má vůbec smysl o tom uvažovat,potřeboval bych od někoho prvotní informaci, v jakých se to zhruba odehrává cenových relacích. Rád bych si objednal pouze díly s tím, že bych provedl výměnu i svého oblíbeného hodináře. Nebo je lepší poslat hodinky Haroldovi? Bojím se ale, aby mu tam neležely dva měsíce. Budu rád za jakoukoli radu od zkušených.
  16. Já nemám závit ani u jednoho z modulů. Mám dva.
  17. Omlouvám se, ale ještě si dovolím jeden postřeh. Většina gratulací se sem musí zákonitě dostávat až v okamžiku, když již wizard-ov zmíněné hodinky nevlastní, neboť je dávno poslal dál...
  18. Začínám mít pocit, že wizard-ov je pouhý prodavač u Dušáka a dělá si z nás už pár měsíců legraci. Protože tohle už popírá všechny možné zákony, od zdravého rozumu až po ty ekonomické...
  19. Hele, to máš asi štěstí. Na mých si zmiňovaný hodinář zlomil nástroj, za čož mi pak vynadal. V Koscomu použili kladívečko. Mimochodem jsou uvnitř pěkně hnusný...
  20. Mě už tam nikdo nedostane. Ten hodinář je arogantní nevychovanej debil. Od doby, co jsem zašel k Frýdlovi, už se mi nechce jinam.
  21. Ok, snad do té doby přesvědčím manželku, že to chce jiný hodinky. Snažím se jí vnutit tohle, když trvá na baterce. Když se mi to nepodaří, ozvu se. Každopádně Fortisky bych rád vyslal do světa, sřejmě jako samotný modul, jestli po tom někdo skočí.
  22. Jenže já nemám ani na jednom ze strapů vyndavací stěžejky. Jak dopadl pokus vyndat ty co tam mám, jsi asi viděl. Teď potřebuju jenom sponu, silikon zatím drží.
  23. Tak dneska praskla manželce v naší rodině třetí spona v pořadí. Hodinky mále ztratila v písku na pláži. Má někdo nápad čím bych mohl ogiginální sponu nahradit, resp. kde koupit samotnou sponu, co byse na ně hodila? Hodinke se stále nechce vzdát.
  24. Otvírají se spodem. Je to zalisovaný víčko, klasika. Po popisovaný zkušensoti s panem hodinářem v Jungamnnce jsem vyrazil do Koscomu. Tam hodinky otevřeli, ale když jsem z dílny slyšel zvuk kladívečka, tak jsem začal tušit, že půjde o moje hodinky. A taky že jo. Výsledek je tedy, že hodinky otevřeli a stopy po otevření zanechali zhruba podobné jako zmíněný hodinář. Lepší způsob prý neexistuje. Já osobně si myslím, že na to bude nějaký přípravek, ale to vědí asi jen ve Fortisu.
  25. Ještě jsem si teď uvědomil, že fotka Kopeckého v profilu také dokonale dokresluje pokročilý stupeň pomatení mysli :-)
×
×
  • Vytvořit...