Přejít na obsah

fide

Členové_50
  • Příspěvky

    126
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele fide

  1. Dobrý den všem, nabízím k prodeji své Casia. Před rokem kupovány. Takže je ještě rok záruka. Nošené, ale ve velmi dobrém stavu. Předání v Brně, resp. zásilkovna by byla na mě. Včetně krabičky a všeho, co k tomu bylo. Aktuální fotky bych poslal přímo zájemci. Cena 2200 Kč.
  2. Casia jsou rok stará a jsou ve skvělém stavu. Jedinou podmínkou u Suunto, aby také byly ve skvělém stavu. Děkuji za nabídky.
  3. Děkuji za nápady. Apple a celkově hodinky na nabíjení nechci. Citizen jsou pěkné, ale do lesa a nebo do vody bych si je nebral. Trošku to zjednodušíme. K obleku to nemusí být. Jen do společnosti: jak se to říká obecně. Prostě na pivo. Můžou být bez solárního pohonu a ciferník může být jen digitalní. Nemusí to mít žádné features. Jen prosté zobrazení času. Casio má teď vydat tento model: MWD-110H-8BV.
  4. Ona je ještě tato možnost: Casio G-Shock Original GA-B2100-1AER Otázkou jak jsou moc společenské a jak mic outdoor, ale je to takový levný kompromis.
  5. Za mě je ten výběr příliš malý nebo já jsem příliš náročný, ale ty Casio PRW-6900YL jsou asi zatím nejlepší, co jsem viděl.
  6. Zdravím všechny, tak trochu po delší době hledám hodinky, které si můžu vzít jak do přírody tak do společnosti. Má představa je následující: - kombinovaný ciferník - solární napájení - cena do 15000 Zatím mě nadchly jen tyto hodinky: Casio ProTrek PRW-6900YL-5ER, ale obávám se trošku té velikosti. A budu rád když mě někdo sem hodí další tipy. Resp. pokud by někdo měl ty Casia, tak bych měl zájem popř. vyměnil za svoje Certiny. Děkuji mockrát. Petr
  7. Zdravím všechny, řeším opět trekové boty, protože kvalita současných bot je hrozná. Před 7 lety jsem měl boty od Salewy a ty vydržely 5 let, ale teď boty od Salewy mě vydržely rok. A vyzkoušel jsem teď Salomony a ty taky vydržely rok. Potřeboval bych teď boty na jaro/léto/podzim převážně na procházky se psem a občasné túry. Můžete mi prosím nějakou značku doporučit? Viděl jsem, že hodně lidí kupuje boty od La Sportiva např. Ultra raptor.
  8. Tak Sandero má moc malý kufr. Chtěl bych jen spolehlivý vůz, co mě odveze z bodu A do bodu B. Na zábavu bude v budoucnu jiné auto. Ten Ford je asi na tom s korozí lépe než ty Mazdy 6?
  9. Zdravím všechny, potřeboval bych Vaši radu. Chtěl bych koupit auto s následujícími parametry - cena 100 - 150 tisíc, kombi, benzín. Můj nájezd za rok je tak 7000-8000. Nechtěl bych žádné auto z koncernu a tak mě napadají auta jako je Mazda 6, Honda Civic (je to hatch, ale kufr by mohl být dostačující), Ford Focus, Dacia a jiné. Neporadili by jste mi prosím? Už v tom trošku. A nejlepší by bylo, kdyby jste náhodou věděli o nějakém k prodeji.
  10. Zdravím všechny, tak nakonec opravdu jsem se rozhodl pro nějakou elektrokoloběžku. Hledal jsem něco v cenové relaci - cena 30-35 tisíc, pro cestu do práce a z práce (občasný terén i kopec) a mám 4 favority: Inokim quick 4 - výhodou je váha - 21 kg a skvělé zpracování. Jen nevím jestli ten výkon by stačil na pohodové vyjetí kopce. EV Viper S - výkon je větší než u Inokim. Jen tuto značku málo kdo recenzoval. Vsett 9+ - výkonově podobně jako Viper S. Ale recenzí je již více, ve kterých tedy nechválí moc vzdálenost na jedno nabití. Hugo bike Scorpio - jako u Inokim váha je tu výhodou, ale výkon je docela malý. Zatím nejzajímavěji vypadá EV Viper S.
  11. Od Fiido mě zaujal ještě M1 Pro. A Rad sport děla folded bike taky, ale už cena je 1600. https://radpowerbikes.eu/products/radmini-electric-folding-fat-bike?variant=32082365644893
  12. To máte pravdu :). V elektrokolech se mi zdá, že je větší výběr v nečínských značkách. https://eu.super73.com/collections/all-bikes/products/super73-zg
  13. https://radpowerbikes.eu/products/radrunner-electric-utility-bike?variant=29150781243485#specs Poslední tip.
  14. To jsem netušil to o Hugu, protože se mi to zdálo, že hodně věcí si dělají sami. Jinak auto mám, ale radši do práce těch pár km jezdím MHD a zvažuji právě to nahradit něčím jiným. Skútr je zajímavá volba a měl jsem jej taky, ale ta svoboda už není tak velká.
  15. Ale asi jsem našel dobrou alternativu a to Janobike E20 - má to Panasonic baterii a vypadá to robustně.
  16. Co to studuji, tak čínských značek je spousta: Kugoo - patří k těm levnějším Janobike - asi nejlepší poměr cena/výkon Kaabo - asi jeden z nejkvalitnějších. Jen cenově už někde jinde. Ale jde mi i zkušenosti s Čínou, i když chápu, že v Číně se vyrábí slušné věci.
  17. Chápu, ale nechci míchat dopravu se sportem. Sportuji dostatečně, takže mi jde vyloženě o dopravu a občas to chci střihnout polní cestou.
  18. Úmysl je ten, že chci z domu do práce to občas vzít i přes polní cesty a kopce. A do práce nechci přijet propocený :). Elektrokole - výhoda lepšího komfortu. Elektrokoloběžka - výhoda lepší skladnosti. A nezavrhuji žádnou z těch možností. Za mě bych si koupil Hugo Scorpio (podpora české výroby), ale láká mě to Himo (cena a slušné elektrokolopro pohodovu jízdu) nebo třeba Janobike (cena a rychlost). Jen se obávám kvality a nechci moc podporovat Čínu.
  19. Můžu se zeptat, jak jste spokojený s Janobike?
  20. Studuji koloběžku Kostka E-Hill a má jednu zásadní nevýhodu. V kopcích nenapomáhá moc. Takže tato možnost padá.
  21. Hugo Bike je prověřená značka. To bych se nebál. Jen hledám další alternativy. Kostka je zajímavá alternativa. Jen nejsem si jistý, jestli jsou vhodné na polní cesty apod.
  22. Já se přidám k dotazu :). Himo se mi líbí, ale je tu otázka kvality, i když Xiaomi na tom nebude asi špatně. Také hledám elektro koloběžku (skládací kolo), aby zvládla i nějaké převýšení a terén. Většina koloběžek není stavěna právě pro terén (rozuměj polní cesta). Napadá mě Hugo Bike Scorpio (https://www.hugobike.cz/scorpio/) - líbí se mi robustní kontrukce a značkové baterie. Jen cena je někde jinde. Napadá Vás prosím nějaký tip?
  23. Nosnost uvádí ve specifikaci - 100 u všech modelů kromě Big Onu (120). Big One X možná i více. Co se týče kol, tak možná by se s nimi dalo domluvit mít bezdušová. Cena je vyšší, ale líbí se mi na nich právě česká výroba a co jsem slyšel ohlasy, tak vydrží dost dlouho.
  24. To není opravdu kvalitní výrobce za dobrou cenu? Přemýšlel jsem o Oakley, ale když čtu předchozí příspěvek, tak mě to odrazuje.
×
×
  • Vytvořit...