Přejít na obsah

Michal Jeník

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Michal Jeník's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Michal Jeník

    Tissot T-Touch

    tak za sklicko ve Švýcarsku , 120 CHF ... ted resim pasek , zacina se trhat, guma... tak nevim jestli koupit opet gumovy a nebo radsi ten kovovy, skusenosti a porovnani , popr. cena ??
  2. Michal Jeník

    Funkce T-TOUCH

    ahoj lidi , nevite jak je to s vymenou sklicka , na zaruku pokud ne tak kolik stoji ? jde mi o to ze prasklo , nejakeho padu a nebo primeho kontaktu si nejsem vedom , nevim jak se to stalo proste jednou koukam na cas a sklicko v pulce praskle.
  3. diky je takvoych moznosti , z prahy jsem i nejsem ted tam budu dva tydny, ale ted jsem si uvedomil ze kamarad ma navigaci , tak to bude v pohode a zkalibruji jak doletim do prahy. Uz se celekem tesim az na jare udelam nejaky testy toho vyskomeru v Alpach ,ale jestli ma +-20m tak kdyz si v 2500-3000m tak tech dvacet zas takovou roli nehraje .
  4. diky bohuzel ani jednu z tech veci nevlastnim asi budu muset pockat nekam do hor na rozcesti
  5. diky za radu , povedlo se v pohode , pro ostatni doporucuji asi takovej ten nuz na koberec , je ostrej a presnej , vic jak ty nuzky a lepe se to s nim dela. jinak u ty spony nebo klipsu nebo jak bych to nazval je jeste pak moznost tu osicku posunout o tri ruzne malinke dirky po doladeni finalni delky trosku out off topic, ale jak jste lidi nastavili ten vyskomer , nenapada me kde bych zjistil presnou vysku nejakeho bodu kde bych se mohl nachazet
  6. Ahoj vsem muzete pls poradit jak zmensit pasek u T-touch , mam ten gumovy, predem diky. Michal
×
×
  • Vytvořit...