Přejít na obsah

dlubix

Členové_50
  • Příspěvky

    1 473
  • Registrace

Příspěvky od uživatele dlubix

  1. před 2 hodinami, Moty napsal:

    Tenhle právě mám a to vnitřní uspořádání mi přijde blbý, mám to všechno naházený v tom centrálním prostoru, zabezpečení a kapsa na NTB a iPad je dobrá, ale zbytek je takovej divnej

    Aha, no vidíš, mě to přijde dobrý 😄 Je pravda, nosím v tom ještě pořadač od Maxpedition na drobný EDC věci, ale to mi vyhovuje taky. 

  2. Před hodinou, Moty napsal:

    Kuci, doporučte mi nějakej batoh do práce, aby se do toho vešel 13-14´´ NTB, iPad a takový ty nabíječky, kabely, a drobnosti, ideálně třeba když poletím přes noc, tak pár hadrů, ale není to vyloženě nutnost, líbí se mi ten bezpečnostní styl bytohu, že jsou zipy u zad, sem trošku schizofrenní a nemám rád, když sou přístupný, mám XDDesign, ale nevyhovuje mi vnitřní uspořádání, byť se tváří, že má dost kapes, tak ne pro mě nebo mi nevyhovujou, nechci černej nebo šedivej

    ilustrativně třeba takovej https://www.samsonite.cz/securipak-laptop-backpack-15.6---garnet-red/128822-1361.html

    cenově tak do 3k

    díky

    Nemůžu si vynachválit ani po ruce užívání https://www.alza.cz/sport/mestske-batohy/xd-design/18856339-v6160.htm?kampan=adwsp_sport__dsa_all_DSA-feed-Products_batohy-a-zavazdla__c__9062897_~59258250211~&gclid=CjwKCAjw_LOwBhBFEiwAmSEQARe5Cl0P80Y4n_aft7y6vYk41acbJykzeux12Xmr1XjP7tY7fiirJBoCLggQAvD_BwE

    Mám malý Bobby Hero. Jediné, na co jsem si musel zvyknout, je zavírání a otevírání, ale je to jen o zvyku a odměnou za to je skvělá bezpečnost proti vykradení. Na cesty super. Vyhovuje mi i rozložení vnitřních kapes. Tvým požadavkům by vyhovoval spíše Bobby Hero Regular. XL už je IMHO moc velký.

  3. V 13. 2. 2024 v 16:30, warann napsal:

    Tak doruceni rychly, baleni pekny a kosile samotna fajn. Na to, ze jsem kupoval naslepo, sedi paradne.

    Uplnej Earl Jehosaphat Hickey 😁

     

    IMG_9843.jpeg

    IMG_9841.jpeg

    IMG_9844.jpeg

    Ahoj, košile fakt super. Sedí M Tvému obvyklému M? Odkud to posílají a jak dlouho trvalo doručení? 

  4. před 1 hodinou, Ivan Lelák napsal:

    Díky, tak nějak si to myslím také, ale stejně by mne zajímalo, jestli je nějaký rozdíl u nových bund mezi voskovanými a tzv. olejáky, jestli opravdu nemluvíme o tom samém. Dočteme se třeba, že: "Bundy oilskin Dri-Tec jsou vyrobeny ze 100 % přírodního materiálu. Jedná se o výběrovou kvalitní bavlnu, která je impregnovaná voskem a olejem. Proces impregnace probíhá před ušitím bundy tlakovým zaválcováním impregnace do bavlněné látky několika tunovým válcem".

    Ale ještě se zeptám. Kamarád mi říkal, že vždy před voskováním dá bundu na ramínko a osprchuje ji teplou vodou. Přitom z ní prý vytéká špína i s částí zbylého vosku/oleje. Pak to nechá uschnout a nanáší vosk. U něj jde o dlouhý černý olejový motorkářský kabát, který vycházel z jezdeckého a předpokládám, že vždy před voskováním už byl tak špinavý (on v něm i spal pod širákem, používal jako deku, přikrýval s ním na noc svého Harleje atd., byl to opravdu univerzální kabát), že si vyčištění zasloužil. Martin říkal, že když ho takhle osprchuje, není nutné ho prát a mohu potvrdit, že jsem ten kabát nikdy neviděl tak špinavý, aby se nedal nosit i v civilu.  

    Ivane, hlavně neprat. Tím se zničí. Horkou vodou bych Barbour taky nesprchoval. Jen vlažnou vodou a houbičkou čistit lokální zašpinění. 

  5. před 12 hodinami, hreba napsal:

    Tři dny potvrzuju. To je super. Akorát se s nima hrozně peru co se týká řemenů. Furt si zvykám na jejich velikost, zadnej řemen mi nesedí jako na AW7. Všechny jsou buď malý nebo velký. Dám jim měsíc a uvidíme.


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

    Neměl jsem je dlouho, ale nejlepší na nich byl klasický gumák z běžných AW. Jinak s AO jsem dával 2,5 dne, dobíjel jsem obden a nepoužíval eSim v hodinkách.

  6. před 6 minutami, Hasňa napsal:

    Možná v nich ale zase půjde pohodlně chodit, s čímž mají RW dost často problém a co je zároveň docela důležitá vlastnost bot. emoji3.png

    Ne Hasňo, boty jsou s tím úplně v pohodě. Problém s tím mají lidi, co si nedokážou vybrat velikost nebo šířku vhodnou pro svoji nohu. 

  7. před 9 minutami, African napsal:

    Ty vogo, tak ten je, ty se ale máš :punk: ARC jsi ale nekupoval v ČR, anebo? Mám rozhozené sítě snad úplně všude a naskladnění prý možná v půlce února....

    Afri, jeden poslední v ČR byl, vyšťoural jsem ho včera ráno a odpoledne si ho vyzvedl. Bohužel to vypadá, že opravdu poslední.

  8. Hoši, já po první zkušenosti ve 2016, kdy mi přišly stejný boty, ale každá jinak ušitá, už objednávám 2 - 3 páry, z toho si jeden "složím" a ostatní vracím. Takže možná kvůli mě dostáváte takový zmetkový páry 😂

    Amíci se s tím fakt neserou a sekají to jako rohlíky. Prakticky nikdy se mi nestalo, že bych z krabice vyndal pár, kterej by k sobě sedl výškou, šířkou, někdy ani odstínem...

  9. před 23 minutami, Ivan Lelák napsal:

    Zeptal jsem se i jinde, ale s dovolením položím stejný dotaz i zde, přestože se týká nejen Garminů řady 7, ale i Epixů a Forerunnerů 965. Předpokládám ale, že to bude pro všechny podobné. Lze z hodinek telefonovat? Mají kalendář synchronizovaný s mobilem a jak jsou v hodinkách zobrazovány události z kalendáře - zkráceně nebo je možno zobrazit kompletní událost? Lze v hodinkách události v kalendáři vytvářet? Pro mne je totiž výchozím kalendářem (+ poznámkami, kontakty a pracovní maily) Outlook v PC. Ten se mi kompletně synchronizuje s mobilem a rád bych, aby dále probíhala synchronizace s hodinkami s tím, že cokoliv vytvořím v PC, mobilu či hodinkách se automaticky synchronizuje s dalšími dvěma zařízeními. Také se zeptám, zda lze plnohodnotně odpovídat na SMS, Messenger, WhatsApp atd.? Ptám se proto, že kdysi jsem měl chytré hodinky Samsung a tam to všechno fungovalo. Bohužel jejich odolnost ani výdrž na baterku nebyla srovnatelná s Gaminy, které preferuji. Pokud by to nejnovější Garminy neuměly, zvažuji, zda se s tím smířit, nebo koupit Samsungy a na outdoor a volný čas si dál nechat mé starší D2 Charlie, což je letecká mutace F5X. Děkuji. 

    V zásadě nic z toho, co píšeš, nové modely neumí. Umí ze smart funkcí to samé, co Tvé D2 Charlie.

  10. před 1 hodinou, platinumteeth napsal:

    Potřebuju reklamovat nedávno koupený Skeletool CX. Bohužel si nemapatuju, kde jsem ho objednával, z mailu jsem to smazala a vytištěnou fakturu nemám. Mám jen origo balení. Poslal bych to teda přímo do Morise. Netušíte, jestli mi reklamaci vyřídí i bez kupních dokladů? 

    Nebudou řešit nic a pokud mají "skladem" CXko, rovnou si nové odvezeš s sebou domů.

    BTW co s tím máš?

×
×
  • Vytvořit...