Přejít na obsah

H-B

Členové_50
  • Příspěvky

    1 209
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele H-B

  1. Dal jsem to i mimo Chronomag, tak si dovolim drivejsi update, aby byly sjednocene ceny. 990tis, mame neco vyhlidle, tak by to pomohlo. Diky
  2. Omluva - cena je vcetne DPH, odecet neni mozny. Jeste vyuziju prilezitosti a pro uplnost (byt to zajemce o tohle auto na 99% vi) - motor je 2.2 diesel, 149 kW, 441 Nm, 8stup automat. Je to prijemny motor, jejich vlastni, prevodovka osvedcena Hyundai (menicova, ne dvojspojka, ale k povaze auta to sedi)
  3. Ahoj, zvazujeme prodej Rexe, zmenil se nam dost use case a asi nema moc smysl drzet si ramovou 4x4.. ale kdyz se neproda, zustane :). Je to rocnik 2023, koupeny novy v cervenci. Petimistny, full vybava krome tazneho. Cerny exterier, hnedy interier. Ma najeto 13xxx, jezdi se s nim. Do prvniho servisu temer tri mesice nebo cca 7tkm. Auto je zcela bez problemu, krasne zajete. Jedina vada na krase je skrabanec na narazniku, viz. foto (parkovani, navzdory super 360° kameram, se zene nezadarilo). Neplanoval jsem resit, ale zohlednuji v cene. K autu je set gumovych kobercu, vcetne vany do kufru. Dali jsme hned, takze origi koberecky jsou jako nove. Dale pridam jednu sezonu jete super zimni gumy. Auto uvnitr moc pekne zpracovane, za tech (zatim jen) 13tis km nic ani nevrzlo, coz neni vzdy ten pripad ani u zavedenych znacek. Cena 1.020.000 Kc. Porizovaci byla 1.2M.
  4. Tenhle ma 136, leccos se tam uz udelalo, ale hlavne dostaval dobrej servis, tak je sance, ze se to bude srat primerene :))
  5. A je doma :). Zadni pasazer schvlauje :))
  6. Odpovim si sam - bude to v pohode, asi se rodinne auto zmeni na 630d GT A dneska jsem se hodne nakousl na druhe vozitko, ktere resim (stehujeme se a bude potreba dvou aut) - Mini Cooper Clubman S :). Super jizda, tuhy motor prijemny, dozadu se vejdou v nouzi deti... Strasne nechci jit do prakticke nudy v podobe Golfa apod (nic ve zlem), asi na to kyvnu
  7. Ahoj, otazka pro kovanejsi - BMW 6 GT, pravdepodobne 630d. Bude to nejak zasadni rozdil na servisu oproti rade 5? Vychazi to pry v leccems z rady 7, tak jen premyslim, jaky to ma i nevyhody
  8. Naprosta bomba pro celkem uceleny prehled Studene valky, zejmena perspektivou vztahu US a Zapadu s Ruskem. Zlomové okamžiky: Atomová bomba a studená válka (2024) | ČSFD.cz (csfd.cz) Nevim jak se dneska 20.stoleti uci ve skolach, ale tohle bych s klidem zaradil misto ucebnic (pro toto tema)
  9. H-B

    ŽUMPA

    Ty kraso, tak tohle je opravdu sracka hodna zumpy
  10. H-B

    ŽUMPA

    Sorry, ale to zdaleka neni vzdycky pravda. D1 typicky, jedu 140 v levym (dva pruhy), vpravo kamiony v takovym rozestupu, ze bych se po zarazeni behem doslova par vterin zase radil doleva. Coz by mnohdy slo blbe, takze nutnost zpomalit na rychlost kamionu a cekat. Jen proto, ze chce nekdo zkusit jet rychlejs? (Umyslne rikam zkusit, protoze je ten levej pruh tak busy, ze blto stejne nejde) Jinak souhlas, ja tohle taky nemam rad a vylozene me to sere na trech pruzich, kdy nekdo truni uprostred a vpravo je volno. Ale lepsi se to
  11. H-B

    ŽUMPA

    Presne tak. Stopro tohle nekdo nazve demagogii, ale jde naopak o princip. Selektivne si vybirat ktery narizeni budu dodrzovat a ktery ne... Souhlasim i s geometrem, ze by se zmena mela delat trochu jinou cestou
  12. H-B

    ŽUMPA

    Me prijde, ze odmitaci omezeni, kteri maji vzdy plnou kapsu argumentu, kde velmi castym je tvrzeni, jak leckde stejne nemuzes jet treba 50, protoze by to nebylo z x duvodu bezpecny.. no, nejak se zapomina v zapalu diskuze, ze ze ty cislovky jsou maximalni povolena rychlost, nikoliv (a zaroven) minimalni dovolena. Prizpusobuju snad jizdu podminkam (nejak tak to vyhlaska i rika, pokud vim, hledat to nebudu). Jak tu psal kolega, u nas proste lidi casto vedi lip, protoze proc poslouchat to, co nekdo rekl (jeste navic treba ten, koho jsem nevolil, ze).
  13. Sorry, ale tohle je pristup jak u aut a automatickych prevodovek (tuna lidi a jejich "automat nikdy") :D. Skutr neni ostuda, je to logicky krok. Pokud je use case mesto a pokud jsi ok s jezdenim v normal obleceni, skutr je ideal. A komu smrdi 125 obsah, tak klidne nejaky 350-400. Ja mel doma Monstera 1100 a 125Pcx. Jezdit Monsterem bylo trapeni pro me i motorku. Svagr ma S1000RR a 400skutr taky od bmw. Ve meste masinu skoro nevytahne.. Nicmene, abych si trosku protirecil - nejakou dobu zpatky jsem si v Praze pujcil Royal Enfield Interceptor a to bych si na mesto a okoli predstavit umel :). Stylovka, peknej zvuk a rozumna sila 650 dvouvalce..
  14. Tvl, 110tis km za 16 mesicu? Husty
  15. Vcera jsem debatoval s kolegyni nad legislativou okolo detskych sedacek, spoustecem bylo kdyz mi rikala, ze deti rano vozi pres carshare. Jsou ve veku skolky a skoly. Podle ni sedacku mit nemusi, staci takovy udelatko co stahuje pas pod uroven krku. Rikala, ze to vlastne plati treba i pro taxiky. Nemate o tom nejake info? Neplanuju deti vozit bez sedacek , jen me to zajima.
  16. Kvuli stehovani nas ceka vyber druhyho auta, bohuzel je ted budget tight, takze neco do 200tis, kam se v nouzi daji i dve sedacky dozadu.. bude primarne na mensi dojizdeni (do Prahy do prace, 30km bud po dalnici, nebo okresce, podle dopravy). Nasel jsem zajimavej inzerat na Mazdu 3, 10 let starou s malym najezdem (pod kilo), s dieslem 1,6 (kdysi hodnocenej dobre v recenzich). Nema nekdo zkusenost, pls ?
  17. H-B

    ŽUMPA

    Ja to nechapu. Tenhle clovek ma kupu medialniho prostoru a obdivu, navzdory, well, vsemu co ma za sebou a co predstavuje. Jak muze nekomu imponovat bejvalej smelinar a obchodnik s vyhernima automatama, jehoz kamosi jsou Pitr a Krejcir, dobre se znal s Mrazkem atd atd... to proste nepochopim. A je mi tech lidi vlastne lito. Nehodnotim podle tohohle rozhovoru, to je jen priklad za vse. Chjo
  18. I z techto duvodu jsem loni Rextona koupil. Plus proto, ze jsem chtel vyzkouset ram a na LC neni budget :). A navic je fajn, ze je to pocitove porad trosku anaolgovy auto, cudliky a tak 10tkm a zatim slape krasne. Pro pohodlnejsi feel z te ctyrkolky je skoda, ze nema mizinaprav. dif. a clovek musi prepinat. Velmi kvituju, ze v interieru nic ani nevrzne, to uz treba v Octavii IV touhle dobou povrzavalo.
  19. Hele, dotaz amatera, ale jak to? Znam tunu starsich domu s vytapenim plynem a radiatory podlaha je normalni. Ne tepla jako s podlahovnou, ale taky ne ledova na ovci pantofle.
  20. Proc ne zakladni Tesla 3? Ta nova je celkem odladena a za solidni peniz
  21. Nova Camry, to by se mi tuze libilo
  22. H-B

    ŽUMPA

    To beru, mas pravdu. Je to samozrejme slozitejsi nez moje zjednoduseni na priklad remeslnika. Ad ten odhad - no stejne to neni meritelny, takze muzeme zustat jen u obhajovani domnenek .
×
×
  • Vytvořit...