Přejít na obsah

Nikson

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

Nikson's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ty orienty mne bohužel neoslovily :-( Za to ty SARX015/017 jsou fakt krásný, ty ručičky + to "vroubkování" (nebo jak to napsat ) je fakt boží! Ale bohužel už je to dost přes rozpočet, fakt bych se chtěl vejít do těch 7000 Kč. Vím, že to není moc, ale přeci jen - do teď jsem jel jen v quatrzovejch Casiech, tak bych chtěl nejprve zkusit, zda automaty budou to pravé pro mě.
  2. Díky všem za rady! hodnypan: díky za tip, ale mám s nimi trochu podobný problém jako s těmi Seiko 5 Ty SARB033 vypadají dobře, ale pokud je to 9,5 tak už bych si radši přidal na Steinhart Marine 38 (http://www.chronoshop.cz/steinhart-marine/steinhart-marine-38), který sice nesplňují dost z toho co jsem chtěl, ale hned jak jsem je viděl tak mne zaujali. Kdybych si nestanovil ten strop 7k, tak ty beru hned. Jenže jak sami asi znáte, bez stropu si člověk řekne "když přidám ještě 2000 tak můžu mít tyhle...." a takhle to pořád roste Na ty Laco jsem taky koukal, ale z obrázků mi připadají docela masivní (což je pro pilotky asi správné, ale nějak nevím jak by to na mě vypadalo). Jinak bych je bral i když škoda té datumovky. Ještě bych se chtěl zeptat ohledně těch Junkersek - co je špatného na tom strojku? Hledal jsem ho tady na forum a nenašel jsem nějaká negativa (kromě toho, že je dost masivně rozšířený). Nejde o to, že bych po nich tak prahnul, spíš abych se poučil na co dát pozor pro příští hledání.
  3. Zdravím, vím, že podobných témat zde již bylo založeno mnoho, ale navzdory tomu, že jsem jich spoustu pročetl si stále nejsem jistý co si pořídit. Jelikož většinou nosím džíny, košili a sportovní sako, tak hledám něco k tomu - takže nechci žádné outdoory, spíše něco co se blíží oblekovkám/pilotkám (mám tím na mysli jednoduchý, čistý vzhled). Moje požadavky jsou: cena do 7000automaty průhledné dýnkohubené ručičky (zní to zvláštně, ale hodinky s masivními ručičkami se mi nelíbí)datum na hodinkáchjednoduchý vzhled (tzn. že nechci na hodinkách další mini ciferníky typu stopky apod.)uvítal bych arabské číslice, popř. ciferník bez čísel (tzn. nechci římské)vodotěsnost alespoň 50mmám malou ruku (17cm), takže 40mm je stropnové Co bych uvítal, ale není podmínkou kdyby byly německé, americké popř. švýcarské výroby (=je mi jasné, že v téhle cenové relaci jsou švýcarské spíše nesmysl, uvádím jen pro úplnost)naopak bych nemusel ruské. Určitě nechci orienty (to jejich cigaretový logo... a vím, že některé jsou i bez toho loga, ale i tak bych je nemusel)safírové sklíčko (=opět je mi jasné, že za 7k to asi není příliš pravděpodobné, ale bylo by to +)luminiscenční ručičky, případně kdyby nebyly, tak nějak rozumně zvýrazněné (třeba se mi líbí to "modření") Pročítáním fóra jsem jsem narazil na pár kousků co mne zaujali: Hugo Junkers Anniversary http://www.longislandwatch.com/ProductDetails.asp?ProductCode=6664-2 Ty u mne zatím vedou, ale přijde mi, že na forum nemají Junkers příliš dobrou pověst. Nebo se pletu? Případně proč? Kvůli tomu strojku vevnitř? Seiko 5 sports SNZG13K1 http://www.superchrono.com/index.php?main_page=product_info&cPath=176_177&products_id=4910 Nejsou špatné, ale ten ciferník je už pro mne trochu přeplácený (proč tam proboha dávají ty menší čísla...) Tissot PR100 Black Dial Automatichttp://www.chrono24.cz/tissot/pr100-black-dial-automatic-mens-watch-t0494071605700--id2406208.htm?id=2406208&picnum=0&tab=details Taky nejsou špatné, ale už na mne působí trochu usedleji třeba oproti těm Junkerskám. Předem díky za jakékoliv rady a tipy!
×
×
  • Vytvořit...